×

Contul meu

VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ

20 Apr 2021 15:06 | General | 2132 Vizualizari
VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ

Vindecarea energetică se realizează prin interacțiunea dintre câmpul energetic al terapeutului și câmpul energetic al pacientului. Această interacțiune a câmpurilor energetice poate fi explicată folosind termenii și teoriile care apar din cercetarea fizicii cuantice. Faimoasa ecuație a lui Einstein care descrie relația dintre Energie (E), masă (m) și viteza luminii (c) este E = mc2. Această ecuație stabilește faptul că energia se transformă în masă. Cu toate acestea, ecuația ne spune mult mai mult decât atât, ecuația ne spune și câtă energie este necesară pentru a crea aspectul de masă.

Consecința acestui fapt este că tot ceea ce se vede, simte sau trăiește în vreun fel nu este altceva decât o colecție de sarcini energetice care interacționează într-un fundal de sarcini și câmpuri electromagnetice. Nu există masă, există doar o încărcătură electrică care ne oferă ceea ce percepem ca masă. Pentru a-l cita mai departe pe Albert Einstein, „Totul în viață este vibrație”. Această lege a naturii afirmă că totul are o vibrație.

Când ai studiat chimia la școală, îți amintești probabil că ai învățat despre atomi și că totul era format din atomi. Atomii nu sunt materiale de construcție statice; atomii se află într-o stare constantă de mișcare și lucrurile apar ca fiind solide, lichide sau în formă gazoasă, ca o consecință a vitezei acestor atomi. Sunetul este, de asemenea, o vibrație, la fel ca și gândurile noastre. 

Aceste informații sunt transmise prin frecvențele potrivite - frecvența vibrațiilor emițătorului se potrivește cu frecvența vibrațiilor destinatarului. Având în vedere faptul că există doar energie și câmpul ei, putem vedea că totul este influențat de interacțiunea câmpurilor. Informațiile vindecătoare sunt transmise între terapeut și pacient prin rezonanță, astfel frecvențele  vindecătoare apar în câmpul celui care are nevoie.

Fiecare aspect al corpului, minții și spiritului are o frecvență distinctă care poate fi măsurată și modificată. Organismul are o serie de frecvențe sănătoase și altele nesănătoase. Corpul și sufletul sunt alcătuite din frecvențe care formează un tot armonic atunci când o persoană este în echilibru. Când frecvențele scad, sau devin dezacordate, din cauza stresului și tensiunii, acest lucru tinde să ducă la boli. Medicina Vibrațională (adesea denumită Vindecarea Vibrațională) este arta și știința aducerii în mod conștient a acestor frecvențe vibraționale în armonie, aliniere prin utilizarea instrumentelor vibratoare, inclusiv lumina, culoarea, sunetul, cristalele și aromoterapia. Odată ce armonia este restabilită, boala tinde să-și piardă puterea și deseori dispare.

 

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...
REIJU (INIȚIEREA SPIRITUALĂ TRADIȚIONALĂ) ȘI IMPORTANȚA SA PENTRU PRACTICANȚII REIKI
22 Mar 2021 15:12
Reiki este o practică care se adresează minţii, trupului și spiritului fiind o îmbinare a principiilor ezoterice ce au fost reprezentative în Japonia secolului trecut şi anume: principii ale medicinei tradiţionale chineze, metode...
Reţetă cu sfeclă roşie pentru afecţiuni ale tractului urinar şi vezicii biliare, inclusiv pietre şi nisip:
21 Mar 2017 20:24 | General
varianta 1 Se fierb 3 sfecle roşii medii în coajă în 1,5 litri apă la foc mic timp de 90 minute. Se stre...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!