×

Contul meu

SĂNĂTATEA - EFECT AL STILULUI DE VIAȚĂ

22 Jun 2021 11:09 | General | 627 Vizualizari
SĂNĂTATEA - EFECT AL STILULUI DE VIAȚĂ

Dacă creați condițiile pentru sănătate, atunci boala pur și simplu dispare de la sine. 

Punerea următoarei întrebări ajută la înțelegerea acestui principiu terapeutic simplu și mai bine:
Există vreo diferență între a fi ucis de un animal sălbatic și a fi ucis de un microb?
Înțelegerea noastră occidentală ne spune că a fi ucis de un animal este ghinion în timp ce a fi ucis de un microb este o boală. Pentru șaman acesta este exact același lucru.

Medicina energetică antică se bazează pe ideea că trebuie să avem o relație corectă cu natura, altfel atât animalul sălbatic, cât și microbul ne vor privi ca hrană.
 
Sănătatea ta este produsul stilului tău de viață, al legăturii tale cu natura, modul în care te rogi, cum ierți și credințele pe care le cultivi.
Societatea ne-a dat un set de credințe care ne spun exact cum vom muri, nu cum să trăim. Se numesc statistici. Universul va dovedi inevitabil că aceste numere sunt corecte dacă le dai curs.

Deci, de ce să nu cultivăm un mod mai sănătos și mai vesel de a evita sistemul de îngrijire a bolilor din Occident și de a crea o sănătate excepțională - fizic, emoțional și energetic?

Aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru ca timpul dumneavoastră în care sunteți sănătos să fie egal cu durata vieții. Puteți evita să suferiți de cancer, Alzheimer și demență pe măsură ce îmbătrâniți.
Puteți începe această cale către sănătate aruncând o privire la cursurile de Reiki pe care le predau. 

Șamanii au început să exploreze vindecarea în urmă cu peste 50.000 de ani. Cu mare interes, studiau cele mai eficiente modalități de vindecare a bolilor. Dar chiar mai important decât vindecarea bolii, ei erau preocupați de modul în care putem preveni bolile și necazurile.
 
De-a lungul mileniilor au devenit Maeștrii Prevenirii. Au adunat mai multă înțelepciune și au înțeles mai multe despre vindecare și prevenire decât putem înțelege astăzi prin medicina modernă.

În aceste cursuri, vom parcurge urmele străvechilor păstrători ai înțelepciunii și vom descoperi că prevenirea bolilor este chiar mai importantă decât vindecarea. Vă voi arăta cum să vă restabiliți sănătatea și să creați un corp rezistent și sănătos, lipsit de boli.
 
Am studiat și practicat diverse forme de prevenire a bolilor și restabilire a sănătății și vitalității atât în țară cât și în străinătate.
Începând cu anul 1995, am studiat și practicat diverse discipline: Info Bioenergie, Radiestezie, Reiki, Karuna, Bioenergie, Terapia Bowen, cu rezultate în circa 80% din cazuri, rezolvări sau ameliorări care i-au mulțumit pe pacienți!
 
În aceste cursuri o să învățații:

 • Rolul pe care îl joacă relația cu natura în sănătatea noastră
   
 • Cum este posibil să creezi un corp complet nou în 7 ani
   
 • Să schimbi programarea standard care ne dorește să trăim și să murim așa cum este „normal” în familia noastră
   
 • Modul în care emoțiile și vizualizările afectează sănătatea și modul în care furia și gelozia pot provoca contaminarea energetică
   
 • Posibilitatea de a accesa zonele protejate prin parolă ale ADN-ului nostru
   
 • De ce este important să curățați amprentele energetice înainte de a se transforma în boală
   
 • Cum este posibil să activezi secretele longevității în fiecare celulă pentru a preveni îmbătrânirea prematură
   

 
Scufundați-vă în această lume terapeutică fascinantă și puternică a medicinei energetice antice în aceste cursuri!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

VINDECAREA BOLILOR DEGENERATIVE, CRONICE ȘI AUTOIMUNE HOLISTIC
18 Jan 2021 18:27
Medicina tradiţională chineză consideră că bolile au ca și cauză în general cele şapte emoţii: bucurie, tristeţe, furie, supărare, melancolie, frică şi spaimă. Mai exact atunci când aceste emoții sunt excesive sau dureaz...
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Cum te poate ajuta practica reiki la rezolvarea conflictelor?
22 Dec 2020 15:08
Care este reacția când auzi cuvântul „conflict”? Te îngrijorezi, dorind să eviți conflictele cu orice preț? Tolerezi conflictele, știind că sunt parte a trăirii unei vieți autentice?  ...
Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor
27 Mar 2017 11:36 | General
„Reîntoarcerea luminii” este o expresie utilizată frecvent în strânsă legătură cu practica alchimiei interne și meditației. „Când lumina este reîntoarsă, energiile cerului și al pământulu...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!