×

Contul meu

SĂNĂTATEA - EFECT AL STILULUI DE VIAȚĂ

22 Jun 2021 11:09 | General | 967 Vizualizari
SĂNĂTATEA - EFECT AL STILULUI DE VIAȚĂ

Dacă creați condițiile pentru sănătate, atunci boala pur și simplu dispare de la sine. 

Punerea următoarei întrebări ajută la înțelegerea acestui principiu terapeutic simplu și mai bine:
Există vreo diferență între a fi ucis de un animal sălbatic și a fi ucis de un microb?
Înțelegerea noastră occidentală ne spune că a fi ucis de un animal este ghinion în timp ce a fi ucis de un microb este o boală. Pentru șaman acesta este exact același lucru.

Medicina energetică antică se bazează pe ideea că trebuie să avem o relație corectă cu natura, altfel atât animalul sălbatic, cât și microbul ne vor privi ca hrană.
 
Sănătatea ta este produsul stilului tău de viață, al legăturii tale cu natura, modul în care te rogi, cum ierți și credințele pe care le cultivi.
Societatea ne-a dat un set de credințe care ne spun exact cum vom muri, nu cum să trăim. Se numesc statistici. Universul va dovedi inevitabil că aceste numere sunt corecte dacă le dai curs.

Deci, de ce să nu cultivăm un mod mai sănătos și mai vesel de a evita sistemul de îngrijire a bolilor din Occident și de a crea o sănătate excepțională - fizic, emoțional și energetic?

Aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru ca timpul dumneavoastră în care sunteți sănătos să fie egal cu durata vieții. Puteți evita să suferiți de cancer, Alzheimer și demență pe măsură ce îmbătrâniți.
Puteți începe această cale către sănătate aruncând o privire la cursurile de Reiki pe care le predau. 

Șamanii au început să exploreze vindecarea în urmă cu peste 50.000 de ani. Cu mare interes, studiau cele mai eficiente modalități de vindecare a bolilor. Dar chiar mai important decât vindecarea bolii, ei erau preocupați de modul în care putem preveni bolile și necazurile.
 
De-a lungul mileniilor au devenit Maeștrii Prevenirii. Au adunat mai multă înțelepciune și au înțeles mai multe despre vindecare și prevenire decât putem înțelege astăzi prin medicina modernă.

În aceste cursuri, vom parcurge urmele străvechilor păstrători ai înțelepciunii și vom descoperi că prevenirea bolilor este chiar mai importantă decât vindecarea. Vă voi arăta cum să vă restabiliți sănătatea și să creați un corp rezistent și sănătos, lipsit de boli.
 
Am studiat și practicat diverse forme de prevenire a bolilor și restabilire a sănătății și vitalității atât în țară cât și în străinătate.
Începând cu anul 1995, am studiat și practicat diverse discipline: Info Bioenergie, Radiestezie, Reiki, Karuna, Bioenergie, Terapia Bowen, cu rezultate în circa 80% din cazuri, rezolvări sau ameliorări care i-au mulțumit pe pacienți!
 
În aceste cursuri o să învățații:

  • Rolul pe care îl joacă relația cu natura în sănătatea noastră
     
  • Cum este posibil să creezi un corp complet nou în 7 ani
     
  • Să schimbi programarea standard care ne dorește să trăim și să murim așa cum este „normal” în familia noastră
     
  • Modul în care emoțiile și vizualizările afectează sănătatea și modul în care furia și gelozia pot provoca contaminarea energetică
     
  • Posibilitatea de a accesa zonele protejate prin parolă ale ADN-ului nostru
     
  • De ce este important să curățați amprentele energetice înainte de a se transforma în boală
     
  • Cum este posibil să activezi secretele longevității în fiecare celulă pentru a preveni îmbătrânirea prematură
     

 
Scufundați-vă în această lume terapeutică fascinantă și puternică a medicinei energetice antice în aceste cursuri!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Terapia Bowen cu Cristian Vasilescu
30 Mar 2014 15:58 | Media
Informații și imagini despre terapia bowen de la un practicant cu experiență.     Tehnica Bowen este terapie holistică. Se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru organism. Mișcările exercita...
VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ
20 Apr 2021 15:06
Vindecarea energetică se realizează prin interacțiunea dintre câmpul energetic al terapeutului și câmpul energetic al pacientului. Această interacțiune a câmpurilor energetice poate fi explicată folosind termenii și ......
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
Practica Reiki eficientă și legile universale!
28 Jul 2020 10:11 | General
„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!