×

Contul meu

MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

18 Jan 2021 18:18 | General | 327 Vizualizari
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

*Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează.

Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă în mod regulat sau neregulat.

*Medicina naturală, holistică autentică se focalizează (după cum sugerează și numele) pe întreg, nu numai pe ființa umană la toate nivelurile sale (trup, minte, suflet), ci și pe legăturile de interdependență și interconexiunea dintre mediul intern (interiorul organismului uman) și cel extern (întreg mediul înconjurător: locație geografică, factori poluanți din mediul înconjurător, inclusiv din casa individului și locul său de muncă, calitatea aerului, solului și a apei, persoanele lângă care trăim și cu care interacționăm zilnic - familie, anturaj, colegi de muncă, vecini, cadrul politic care influențează, de asemenea, calitatea vieții noastre, etc, etc, etc). Din acest motiv, medicina alopată nu înțelege, nu știe și nu poate vindeca. Din păcate, lumea a acceptat ca medicina alopată sa devină medicina standard/convențională, și a ajuns să creadă că medicina alopată are dreptul să le guverneze viețile și crezul ca orice dogmă.

Medicina alopată a devenit o știință dogmatică, lucru care este demonstrat prin faptul că aceasta respinge orice mărturie, orice observație, orice rezultat care a condus la vindecarea omului pe alte căi decât pe cele convenționale, nenaturale (medicamente de sinteză, suplimente fabricate in producție de serie industrială, de parcă toți am fi identici, procedee de investigație și tratament invazive cu efecte secundare asupra sănătății și buzunarului individului și al întregii familii etc,).

Medicina alopată neagă faptul ca suntem ființe biologice ca orice altă viețuitoare de pe pământ, de aceea își arogă dreptul și autoritatea de a interveni în orice mod în tratarea individului prin orice altă modalitate decât cea naturală, negând inteligența naturii, inteligența materiei (respectiv inteligența celulară a organismului) care a programat fiecare organism viu să se reproducă, să se hrănească, să crească, să se vindece/repare, să se regenereze, să îmbătrânească sănătos și să moară). Vindecarea este făcută de însuși organismul nostru, de fiecare dintre celulele acestuia, și nu de factorii externi.

Factorii externi nu sunt altceva decat condițiile nefavorabile care au condus la boală, sau condițiile propice pe care le creăm pentru a sprijini organismul nostru să se vindece.
În concluzie, putem spune mai corect că nu exista vindecare, ci autovindecare; nu există decât două stări: cea de echilibru/armonie (sănătate) sau cea de dezechilibru/dizarmonie (lipsa stării de sănătate).

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...
VINDECAREA BOLILOR DEGENERATIVE, CRONICE ȘI AUTOIMUNE HOLISTIC
18 Jan 2021 18:27
Medicina tradiţională chineză consideră că bolile au ca și cauză în general cele şapte emoţii: bucurie, tristeţe, furie, supărare, melancolie, frică şi spaimă. Mai exact atunci când aceste emoții sunt excesive sau dureaz...
Optimizarea sistemului imunitar prin practica Reiki
06 Sep 2020 16:14 | General
Sistemul imunitar la om  nu ocupă zone atat de clar delimitate precum alte sisteme din corp cum fi cel respirator, digestiv etc. ...
ÎNȚELEGEREA ÎNDRUMĂRII SPIRITUALE
09 Mar 2021 22:08
Sunt sigur că știi despre sistemele de navigație. Probabil folosești des pentru a ajunge la destinație Google Maps. Este un sistem de navigație care este conectat la un satelit și confirmă utilizarea poziției telefonului nostru într...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!