×

Contul meu

MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

18 Jan 2021 18:18 | General | 638 Vizualizari
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

*Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează.

Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă în mod regulat sau neregulat.

*Medicina naturală, holistică autentică se focalizează (după cum sugerează și numele) pe întreg, nu numai pe ființa umană la toate nivelurile sale (trup, minte, suflet), ci și pe legăturile de interdependență și interconexiunea dintre mediul intern (interiorul organismului uman) și cel extern (întreg mediul înconjurător: locație geografică, factori poluanți din mediul înconjurător, inclusiv din casa individului și locul său de muncă, calitatea aerului, solului și a apei, persoanele lângă care trăim și cu care interacționăm zilnic - familie, anturaj, colegi de muncă, vecini, cadrul politic care influențează, de asemenea, calitatea vieții noastre, etc, etc, etc). Din acest motiv, medicina alopată nu înțelege, nu știe și nu poate vindeca. Din păcate, lumea a acceptat ca medicina alopată sa devină medicina standard/convențională, și a ajuns să creadă că medicina alopată are dreptul să le guverneze viețile și crezul ca orice dogmă.

Medicina alopată a devenit o știință dogmatică, lucru care este demonstrat prin faptul că aceasta respinge orice mărturie, orice observație, orice rezultat care a condus la vindecarea omului pe alte căi decât pe cele convenționale, nenaturale (medicamente de sinteză, suplimente fabricate in producție de serie industrială, de parcă toți am fi identici, procedee de investigație și tratament invazive cu efecte secundare asupra sănătății și buzunarului individului și al întregii familii etc,).

Medicina alopată neagă faptul ca suntem ființe biologice ca orice altă viețuitoare de pe pământ, de aceea își arogă dreptul și autoritatea de a interveni în orice mod în tratarea individului prin orice altă modalitate decât cea naturală, negând inteligența naturii, inteligența materiei (respectiv inteligența celulară a organismului) care a programat fiecare organism viu să se reproducă, să se hrănească, să crească, să se vindece/repare, să se regenereze, să îmbătrânească sănătos și să moară). Vindecarea este făcută de însuși organismul nostru, de fiecare dintre celulele acestuia, și nu de factorii externi.

Factorii externi nu sunt altceva decat condițiile nefavorabile care au condus la boală, sau condițiile propice pe care le creăm pentru a sprijini organismul nostru să se vindece.
În concluzie, putem spune mai corect că nu exista vindecare, ci autovindecare; nu există decât două stări: cea de echilibru/armonie (sănătate) sau cea de dezechilibru/dizarmonie (lipsa stării de sănătate).

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

DINCOLO DE ''NOAPTEA ÎNTUNECATĂ  SUFLETULUI'', DE ÎNCERCĂRILE VIEȚII
05 Apr 2021 09:18
"De-aș umbla pe valea umbrei morții, de rele nu m-aș teme." Psalmul 22. Fiecare suflet în evoluția lui trece la un moment dat prin așa numita: ,,noapte a sufletului" și chiar grupurile de suflete. Ce este aceasta? ...
BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?
09 Mar 2021 22:02
Există în anatomia energetică a omului așa-numitele canale care transportă energia în organism, canale pe care lucrează acupunctorii și presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 și de oamenii de știință at...
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Rezultate Terapia Reiki/Bioenergie Vasilescu Cristian
06 Aug 2015 16:01 | Media
Acest videoclip, este primul dintr-o serie ce are ca scop prezentarea de cazuri tratate de mine incepand cu anul 1996, prin terapii complementare: Reiki/Bioenergie si altele! Sunt bucuros ca prin cursurile de Reiki pe care le predau ii pot invata si ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!