×

Contul meu

MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

18 Jan 2021 18:18 | General | 702 Vizualizari
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

*Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează.

Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă în mod regulat sau neregulat.

*Medicina naturală, holistică autentică se focalizează (după cum sugerează și numele) pe întreg, nu numai pe ființa umană la toate nivelurile sale (trup, minte, suflet), ci și pe legăturile de interdependență și interconexiunea dintre mediul intern (interiorul organismului uman) și cel extern (întreg mediul înconjurător: locație geografică, factori poluanți din mediul înconjurător, inclusiv din casa individului și locul său de muncă, calitatea aerului, solului și a apei, persoanele lângă care trăim și cu care interacționăm zilnic - familie, anturaj, colegi de muncă, vecini, cadrul politic care influențează, de asemenea, calitatea vieții noastre, etc, etc, etc). Din acest motiv, medicina alopată nu înțelege, nu știe și nu poate vindeca. Din păcate, lumea a acceptat ca medicina alopată sa devină medicina standard/convențională, și a ajuns să creadă că medicina alopată are dreptul să le guverneze viețile și crezul ca orice dogmă.

Medicina alopată a devenit o știință dogmatică, lucru care este demonstrat prin faptul că aceasta respinge orice mărturie, orice observație, orice rezultat care a condus la vindecarea omului pe alte căi decât pe cele convenționale, nenaturale (medicamente de sinteză, suplimente fabricate in producție de serie industrială, de parcă toți am fi identici, procedee de investigație și tratament invazive cu efecte secundare asupra sănătății și buzunarului individului și al întregii familii etc,).

Medicina alopată neagă faptul ca suntem ființe biologice ca orice altă viețuitoare de pe pământ, de aceea își arogă dreptul și autoritatea de a interveni în orice mod în tratarea individului prin orice altă modalitate decât cea naturală, negând inteligența naturii, inteligența materiei (respectiv inteligența celulară a organismului) care a programat fiecare organism viu să se reproducă, să se hrănească, să crească, să se vindece/repare, să se regenereze, să îmbătrânească sănătos și să moară). Vindecarea este făcută de însuși organismul nostru, de fiecare dintre celulele acestuia, și nu de factorii externi.

Factorii externi nu sunt altceva decat condițiile nefavorabile care au condus la boală, sau condițiile propice pe care le creăm pentru a sprijini organismul nostru să se vindece.
În concluzie, putem spune mai corect că nu exista vindecare, ci autovindecare; nu există decât două stări: cea de echilibru/armonie (sănătate) sau cea de dezechilibru/dizarmonie (lipsa stării de sănătate).

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Reiki și eficiența la locul de muncă!
22 Dec 2020 15:04
Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului.  ...
faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...
Cum poți face din practica Reiki o parte din viața de zi cu zi?
01 Nov 2020 10:20 | General
 Pentru a integra Reiki în viața de zi cu zi, puteți folosi aceste idei și astfel să transformați activitățile zilnice într-o practică spirituală și de dezvoltare cu ajutorul Reiki. ...
REIJU (INIȚIEREA SPIRITUALĂ TRADIȚIONALĂ) ȘI IMPORTANȚA SA PENTRU PRACTICANȚII REIKI
22 Mar 2021 15:12
Reiki este o practică care se adresează minţii, trupului și spiritului fiind o îmbinare a principiilor ezoterice ce au fost reprezentative în Japonia secolului trecut şi anume: principii ale medicinei tradiţionale chineze, metode...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!