×

Contul meu

MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

18 Jan 2021 18:18 | General | 582 Vizualizari
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!

*Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează.

Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă în mod regulat sau neregulat.

*Medicina naturală, holistică autentică se focalizează (după cum sugerează și numele) pe întreg, nu numai pe ființa umană la toate nivelurile sale (trup, minte, suflet), ci și pe legăturile de interdependență și interconexiunea dintre mediul intern (interiorul organismului uman) și cel extern (întreg mediul înconjurător: locație geografică, factori poluanți din mediul înconjurător, inclusiv din casa individului și locul său de muncă, calitatea aerului, solului și a apei, persoanele lângă care trăim și cu care interacționăm zilnic - familie, anturaj, colegi de muncă, vecini, cadrul politic care influențează, de asemenea, calitatea vieții noastre, etc, etc, etc). Din acest motiv, medicina alopată nu înțelege, nu știe și nu poate vindeca. Din păcate, lumea a acceptat ca medicina alopată sa devină medicina standard/convențională, și a ajuns să creadă că medicina alopată are dreptul să le guverneze viețile și crezul ca orice dogmă.

Medicina alopată a devenit o știință dogmatică, lucru care este demonstrat prin faptul că aceasta respinge orice mărturie, orice observație, orice rezultat care a condus la vindecarea omului pe alte căi decât pe cele convenționale, nenaturale (medicamente de sinteză, suplimente fabricate in producție de serie industrială, de parcă toți am fi identici, procedee de investigație și tratament invazive cu efecte secundare asupra sănătății și buzunarului individului și al întregii familii etc,).

Medicina alopată neagă faptul ca suntem ființe biologice ca orice altă viețuitoare de pe pământ, de aceea își arogă dreptul și autoritatea de a interveni în orice mod în tratarea individului prin orice altă modalitate decât cea naturală, negând inteligența naturii, inteligența materiei (respectiv inteligența celulară a organismului) care a programat fiecare organism viu să se reproducă, să se hrănească, să crească, să se vindece/repare, să se regenereze, să îmbătrânească sănătos și să moară). Vindecarea este făcută de însuși organismul nostru, de fiecare dintre celulele acestuia, și nu de factorii externi.

Factorii externi nu sunt altceva decat condițiile nefavorabile care au condus la boală, sau condițiile propice pe care le creăm pentru a sprijini organismul nostru să se vindece.
În concluzie, putem spune mai corect că nu exista vindecare, ci autovindecare; nu există decât două stări: cea de echilibru/armonie (sănătate) sau cea de dezechilibru/dizarmonie (lipsa stării de sănătate).

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
DESCOPERĂ MAESTRUL DIN TINE!
12 Apr 2021 15:19
Una din modalitățile prin care ne limităm opțiunile de evoluție, este de a ne autodefini drept căutători, studenți, un fel de dependenți. Este adevărat că, pentru un timp, suntem într-un proces de căutare, învățare. Dar v...
ŞOCANTUL ADEVĂR DESPRE VITAMINA “D”
28 Mar 2017 11:39 | Media
De ce nu vi s-a dezvăluit adevărul despre vitamina D? Lumea modernă este bântuită de epidemia deficienţei de vitamina D, această epidemie fiind de o astfel de profunzime şi gravitate încât, face ca gripa porcină H1N1 să pa...
Practica Reiki eficientă și legile universale!
28 Jul 2020 10:11 | General
„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!