×

Contul meu

LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!

12 Apr 2021 15:28 | General | 1082 Vizualizari
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!

Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale, om și orice altă existență, este creată din lumină, mai mult sau mai puțin condensată care se supune legilor Divine. Astfel suntem Lumină din Lumină adevărată!

Științele de graniță, cum ar fi fizica cuantică, au descoperit că structura obiectelor și nu numai, este afectată, reconfigurată după așteptările, conținutul gândirii (conștiente și inconștiente) a celui care le observă.

În aceasta constă marele secret al existenței! Pentru a avea o viață împlinită este necesară educarea gândiri, astfel încât să devină din ce în ce mai mult pozitivă, constructivă. Astfel vom crea în viața noastră ceea ce dorim să avem, să trăim cu adevărat.

Atunci când în viață te întâlnești cu o experiență pe care nu o dorești, boală, nefericire, etc. este important să cunoști tehnici, proceduri, practici care să te ajute ca în timpul cel mai scurt posibil să poți crea altă experiență: sănătate, bucurie, înțelegere, creativitate.

Realitatea este că și dacă crezi și dacă nu crezi, tu ai posibilitatea de a deveni creator conștient al vieți, realități tale, pentru că inconștient ai fost până acum. Și dacă cunoști și dacă nu cunoști, prin gândurile, credințele pe cate ți le-ai format, acceptat până acum despre viață, ai contribuit la atragerea unor evenimente, persoane, experiențe atât plăcute cât și neplăcute.

Asta au făcut Profesorii Spirituali! Au venit să ne reamintească, din timp în timp despre puterea creatoare a minții umane, pentru că se pare că reușim constant să uităm de aceasta.

Acțiunea conștientă a minții umane asupra luminii spirituale, cărămida esențială a creației, poate modifica, în anumite condiții, realitatea în sensul și direcția dorită de noi dacă respectă legile Divine. 

În aceasta constă, de fapt, toate disciplinele spirituale, chiar dacă uneltele dezvoltate de fiecare sunt diferite. Fiecare este dator să experimenteze pentru a le găsi pe acelea care îi sunt cele mai de folos în diferite momente din viață. În anumite etape al vieții sunt unele mai de folos, în altele pot fi o combinație din cele de mai înainte sau ceva total diferit.

Oricât ai studia, asculta oratori desăvârșiți, maeștri uimitori, îndrumători deosebiți, vine un moment când îți dai seama că de fapt, sufletul tău vrea să experimenteze direct acele concepte și va fi necesar să trăiești acele experiențe conștient, asumat pentru a stăpâni viața ta și a putea decide conștient cum o parcurgi.

După ce vreme de cinci ani am tot studiat, citit să aflu ce spun marii maeștri despre viață, a venit momentul când am primit mesajul:

,,Pentru a afla adevărul va trebui să experimentezi, ceea ce dă rezultat,
acela este adevărul sufletului tău și poți afla asta doar practicând”.

 

De atunci asta fac, te invit și pe tine dragă cititorule, să pășești pe drumul tău, experimentând pentru a afla adevărul sufletului tău.

Credință în Atoatecreator și dezvoltarea legăturii tale directă cu El este tot ceea ce ai nevoie pentru a fi condus pe calea cea mai optimă pentru tine!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?
02 Feb 2021 15:49
Reiki este o modalitate relaxantă și sigură de a infuza energii pozitive și calm în toate aspectele vieții. De obicei se discută despre cum să creați propria cutie Reiki și să o energizați pentru diverse materializări la cursul d...
Terapia Bowen și Nervul vag – componentă a „medicului interior” al organismului uman
21 Mar 2017 21:11 | General
Dacă suferiți de tensiune mărită, afectiuni digestive, afecțiuni inflamatorii sau depresie, informațiile următoare vă pot servi ca sursă de inspirație pentru a facilita descoperirea unor noi posibilități și mecanisme de gestionare a răs...
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!
18 Jan 2021 18:18
Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează. Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă ...
„Mușchiul sufletului” și importanța lui pentru sănătatea umană!
05 May 2017 14:51 | General
Mușchiul psoas este de multe ori menționat în terapiile de recuperare musculară drept cea mai importantă parte a musculaturii corpului, fiind cunoscut și ca „mușchiul sufletului”. În terapia Bowen procedura pentru......

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!