×

Contul meu

LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!

12 Apr 2021 15:28 | General | 800 Vizualizari
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!

Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale, om și orice altă existență, este creată din lumină, mai mult sau mai puțin condensată care se supune legilor Divine. Astfel suntem Lumină din Lumină adevărată!

Științele de graniță, cum ar fi fizica cuantică, au descoperit că structura obiectelor și nu numai, este afectată, reconfigurată după așteptările, conținutul gândirii (conștiente și inconștiente) a celui care le observă.

În aceasta constă marele secret al existenței! Pentru a avea o viață împlinită este necesară educarea gândiri, astfel încât să devină din ce în ce mai mult pozitivă, constructivă. Astfel vom crea în viața noastră ceea ce dorim să avem, să trăim cu adevărat.

Atunci când în viață te întâlnești cu o experiență pe care nu o dorești, boală, nefericire, etc. este important să cunoști tehnici, proceduri, practici care să te ajute ca în timpul cel mai scurt posibil să poți crea altă experiență: sănătate, bucurie, înțelegere, creativitate.

Realitatea este că și dacă crezi și dacă nu crezi, tu ai posibilitatea de a deveni creator conștient al vieți, realități tale, pentru că inconștient ai fost până acum. Și dacă cunoști și dacă nu cunoști, prin gândurile, credințele pe cate ți le-ai format, acceptat până acum despre viață, ai contribuit la atragerea unor evenimente, persoane, experiențe atât plăcute cât și neplăcute.

Asta au făcut Profesorii Spirituali! Au venit să ne reamintească, din timp în timp despre puterea creatoare a minții umane, pentru că se pare că reușim constant să uităm de aceasta.

Acțiunea conștientă a minții umane asupra luminii spirituale, cărămida esențială a creației, poate modifica, în anumite condiții, realitatea în sensul și direcția dorită de noi dacă respectă legile Divine. 

În aceasta constă, de fapt, toate disciplinele spirituale, chiar dacă uneltele dezvoltate de fiecare sunt diferite. Fiecare este dator să experimenteze pentru a le găsi pe acelea care îi sunt cele mai de folos în diferite momente din viață. În anumite etape al vieții sunt unele mai de folos, în altele pot fi o combinație din cele de mai înainte sau ceva total diferit.

Oricât ai studia, asculta oratori desăvârșiți, maeștri uimitori, îndrumători deosebiți, vine un moment când îți dai seama că de fapt, sufletul tău vrea să experimenteze direct acele concepte și va fi necesar să trăiești acele experiențe conștient, asumat pentru a stăpâni viața ta și a putea decide conștient cum o parcurgi.

După ce vreme de cinci ani am tot studiat, citit să aflu ce spun marii maeștri despre viață, a venit momentul când am primit mesajul:

,,Pentru a afla adevărul va trebui să experimentezi, ceea ce dă rezultat,
acela este adevărul sufletului tău și poți afla asta doar practicând”.

 

De atunci asta fac, te invit și pe tine dragă cititorule, să pășești pe drumul tău, experimentând pentru a afla adevărul sufletului tău.

Credință în Atoatecreator și dezvoltarea legăturii tale directă cu El este tot ceea ce ai nevoie pentru a fi condus pe calea cea mai optimă pentru tine!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ
20 Apr 2021 15:06
Vindecarea energetică se realizează prin interacțiunea dintre câmpul energetic al terapeutului și câmpul energetic al pacientului. Această interacțiune a câmpurilor energetice poate fi explicată folosind termenii și ......
ÎNȚELEGEREA ÎNDRUMĂRII SPIRITUALE
09 Mar 2021 22:08
Sunt sigur că știi despre sistemele de navigație. Probabil folosești des pentru a ajunge la destinație Google Maps. Este un sistem de navigație care este conectat la un satelit și confirmă utilizarea poziției telefonului nostru într...
Rolul glandelor endocrine în organism
06 Nov 2020 21:22
Știm că în terapia și practica Reiki chakrele, corespondentul glandelor endocrine la nivelul biocâmpurilor joacă un rol important. ...
Despre Terapia Bowen - Emisiune la Antena1 Ploiesti - Cristian Vasilescu
29 Oct 2017 19:06 | General
Știm că în terapia și practica Reiki chakrele, corespondentul glandelor endocrine la nivelul biocâmpurilor joacă un rol important. ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!