×

Contul meu

FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA

22 Jun 2021 11:07 | General | 472 Vizualizari
FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA

Înțelepții au știut că această perioadă va fi un test dificil pentru umanitate. Plandemia actuală este parte din acest test. Totuși, ar fi această plandemie un lucru atât de provocator dacă nu am fi deja atât de puțin sănătoși? Sunt prea mulți oameni nesănătoși și bolnavi de la apa toxică pe care o beau, de la fast food-urile pe care le consumă, de la relațiile nocive pe care le au și de la nivelul de stres la care sunt expuși în fiecare zi!
 
Astăzi, în vest, cunoaștem mii de boli diferite și probabil același număr de medicamente. Înțelepții văd doar una: separarea de mama natură. Ei vorbesc despre un singur remediu - reconectarea. Reconectarea la modul în care ne raportăm la noi înșine, la corpul nostru, la durerea noastră și la călătoria noastră pe acest pământ.
 
Vă invit să profitați la maximum de această situație și să îmbrățișați oportunitățile care sunt aici chiar acum. Nu stați și așteptați o injecție. Nu stați și așteptați un miracol. Luați această situație ca pe o oportunitate și reînvățați să fiți responsabil de propria sănătate. Calea către o sănătate excelentă începe cu detoxifierea corpului, a minții, a emoțiilor și a câmpului energetic.
 
Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de instrumentele potrivite pentru a crea sănătatea necesară, pentru a stăpâni următorul pas al evoluției umane. Maeștrii antici ne-au pregătit aceste instrumente. Acestea nu sunt instrumente pentru măsurare și cuantificare, cum ar fi rigle sau microscoape. Cele mai importante instrumente ale Maeștrilor sunt informațional energetice.
 
În ciuda faptului că nu au o formă fizică pe care să o poți ține în mâini sau să o vezi cu ochii fizici; aceste instrumente sunt extrem de clare și eficiente. De fapt, au fost folosite de Maeștrii antici de mii de ani. 
 
Cursurile de Reiki ne oferă instrumentele secrete de care avem nevoie astăzi pentru a crea sănătate și pace în lumea noastră. De-a lungul anilor mei de studiu și practică cu Maeștri, am fost inițiat în aceste tehnici sacre pe care înțelepții le-au stăpânit în urmă cu milenii.
 
 
Aflați despre puterea secretă a tehnicilor și procedurilor confirmate de rezultate, și de ce avem nevoie de ele ACUM!
 
Înțelepții știau că emoțiile toxice sunt stocate în partea antică a creierului - creierul reptilian care ne păcălește cu: anxietate, frică, stimă de sine scăzută și starea de luptă sau fugă, provocând suferințe enorme în societățile occidentale.
 
Cea mai puternică modalitate de transformare este prin tehnicile și procedurile verificate în timp, ale vechilor Maeștri. Te ajută să lucrezi cu creierul tău superior care încurajează comuniunea, creativitatea și visele. Vei obține imaginea de ansamblu a scopului vieții tale când intri în acel spațiu sacru al experienței profunde al umanității tale, al iubirii Divine.
 
Și cunoaștem cu toții puterea vindecătoare a iubirii și luminii Divine….
 
Unul dintre motivele pentru care sunt atât de pasionat de aceste instrumente sacre este că nu aveți nevoie de niciun dar special sau talent pentru a le învăța. Istoria Reiki ne arată că nu necesită un dar, ci tehnică și o programă clară de învățământ.
 
Aceste instrumente transmise de la Maestru la Maestru din timpuri antice pot fi învățate de orice persoană care se angajează în această călătorie. Aștept cu nerăbdare să vă introduc în instrumentele oferite de cursurile Reiki, astfel încât chiar și în cele mai tulburi vremuri calea voastră să fie stabilă, clară și sigură.
 
Aștept cu încredere să vă alăturați!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu
28 Sep 2015 16:02 | General
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu ...
DINCOLO DE ''NOAPTEA ÎNTUNECATĂ  SUFLETULUI'', DE ÎNCERCĂRILE VIEȚII
05 Apr 2021 09:18
"De-aș umbla pe valea umbrei morții, de rele nu m-aș teme." Psalmul 22. Fiecare suflet în evoluția lui trece la un moment dat prin așa numita: ,,noapte a sufletului" și chiar grupurile de suflete. Ce este aceasta? ...
Varza murată – importanța ei pentru sănătate
30 Apr 2017 18:49 | General
Oamenii de știință au constatat că persoanele care o consumă sunt mai puțin expuse îmbolnăvirii de cancer. Varza murată este, întradevăr un aliment minune. Cu toate că ne amintim de ea doar ocazional, varza murată se bucură...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!