×

Contul meu

Practica Reiki eficientă și legile universale!

28 Jul 2020 10:11 | General | 897 Vizualizari
Practica Reiki eficientă și legile universale!

„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki. 

Nu se explică faptul că, în timp ce canalizam energia din Univers, pentru a aplica terapie REIKI, se dislocă o cantitate anume de energie stagnantă de la beneficiarul terapiei. 

Este similar cu situația când arăm  terenul înainte de a îmbogăți câmpul cu îngrășământ. Deci, ce se întâmplă cu acest ,,sol arat” (energia deplasată)? 

Bunul simț spune, că trebuie, fie să se întoarcă pe câmp (la destinatar), fie este eliminat de pe teren și deplasat în altă parte (aura vindecătorului). 

Energia deplasată se poate manifesta ca un dezechilibru în sistemul energetic al vindecătorilor sau se întoarce la deținător. Această lecție mulți dintre noi am învățat-o pe calea grea – prin experiență!

Au fost cazuri când după aplicarea ședințeilor de terapie la distanță sau în apropiere m-am resimțit, uneori similar cu problemele avute de client. 

Pentru a găsi o  explicație și o soluție m-am consultat cu alți practicanți și terapeuți și am aflat că aveau povești similare despre preluarea energiei nocive de la client și situații când prezentau simptome similare cu cele ale clientului. 

 

Am cercetat pentru a afla motivul; de ce vindecătorii preiau  energia nocivă a clienților uneori, chiar și atunci când au urmat igiena de bază, a protejării lor și a aurei clienților?

După multe alte ședințe de vindecare și în timp ce am continuat să cercetez metafizica energiei, am descoperit că răspunsul constă în legea fundamentală a energiei – Legea conservării energiei! 

Aici, am găsit un răspuns posibil la întrebarea mea și a altor practicanți. Dacă protejarea aurei cuiva este importantă, gestionarea energiei deplasate este crucială! 

Înainte de a explica de ce, și modul de gestionare a energiei în mod adecvat, să înțelegem mai întâi această Lege universală de bază.

Legea conservării energiei, cunoscută și sub numele de prima lege a termodinamicii este o lege absolută, care afirmă că „energia nu poate fi nici creată, nici distrusă; ea poate fi doar transformată dintr-o formă în alta și că energia unui sistem închis trebuie să rămână constantă – nu poate crește și nici nu poate descrește fără interferențe din exterior ”. 

Universul în sine este un sistem închis, astfel încât cantitatea totală de energie existentă a fost întotdeauna aceeași, deși formele pe care le ia energia se schimbă constant. Conservarea energiei în timp este și un concept bine definit în fizica cuantică. Chiar și „energia întunecată” aparent paradoxală care face ca expansiunea universului să se accelereze, se supune acestei reguli.

 

Știm că Reiki ne vindecă blocajele energetice, traumele și energiile blocate, eliberând vechea energie stagnantă și înlocuind-o cu energia forței de viață, aferentă din Univers. 

Când canalizăm energia universală pentru a vindeca, deplasăm o cantitate de energie din corpul celui pe care îl tratăm. Deci, ce se întâmplă cu energia care a fost dislocată sau deplasată? Cu siguranță nu este anihilată, deoarece acest lucru nu este permis de Lege; amintiți-vă, energia nu poate fi nici creată, nici distrusă? 

Pentru a înțelege consecințele activității noastre energetice, va trebui să ne considerăm mai întâi un catalizator. Să vedem cum vindecătorii ca și catalizatori exercită o influență (cand se întâmplă cu adevărat) asupra clienților.

Vindecătorii ca și catalizatori! 

Catalizatorii sunt compuși care accelerează progresul unei reacții fără a fi consumați în proces. Vindecătorii sunt ca și catalizatorii; acestia grăbesc procesul de vindecare fără a fi afectati în acest proces – astfel încât aceștia să poată fi de ajutor din nou!

De ce nu ar trebui să lăsați niciodată energia la întâmplare?

Ceea ce se ignoră uneori în acest proces este „starea tranzitorie a energiei”. Starea de tranziție este atunci când substanța interacționează electrostatic cu catalizatorul înainte de a forma produsul final. 

 

Ce înseamnă acest lucru? 

Înseamnă că, catalizatorul (vindecătorul) trebuie să interacționeze cu substanța (energia clienților), temporar, înainte ca produsul (vindecarea) să se realizeze. Atenție, acest proceseroare fi reversibil!

Ce înseamnă să nu lăsați energia în tranziție?

Dacă starea de tranziție va culmina cu un produs (vindecarea) sau va reveni la starea inițială, va depinde de o mulțime de factori, inclusiv profunzimea conexiunii între vindecător și pacient. Acesta poate fi motivul pentru care vindecarea nu funcționează uneori. 

Acesta este, în sine, un alt subiect de discuție, așa că nu voi  aprofunda acum. Revenind la starea de tranziție, pentru ca vindecarea să fie completă, energia dislocată trebuie să fie tratată de către vindecător într-o manieră eficientă.

Închiderea buclei

Atunci când vorbim despre energia care este deplasată de la cel vindecat, ne referim la energia blocată de: gândurile, emoțiile, cuvintele, acțiunile, deciziile, alegerile, etc., distorsionate în aura și întregul organism, sub formă fizică, mentală, blocaj emoțional sau spiritual, reprezentare greșită, disconfort, boală, afecțiune sau entitate atașată intruziv. 

 

Cel mai probabil, energia revine la client atunci când se întoarce în vechea zonă de negativitate sau poate fi preluată de către vindecător, ori poate rămâne chiar în spațiul de lucru ca energie reziduală nerezolvată, dezechilibrată și poate fi absorbită de o ființă vulnerabilă. 

De obicei, vindecătorul este afectat doar temporar (cu condiția să își facă regulat autotratament și să aibă grijă de igiena personală energetică) înainte ca energia să își găsească locul în Univers. 

La fel ca Ouroborus, simbolul alegoric în alchimie care reprezintă conceptul de eternitate și întoarcere fără sfârșit, aceste forme de energie distorsionate ar trebui distilate sau trimise înapoi la Sursa de unde își are originea. 

Fiecare dintre noi am învățat diferite modalități de a nu lăsa niciodată energia dizlocată să rămână în spațiu. Când începem un proces, ne asigurăm și de finalizarea lui.

 

Gestionarea energiei dislocate.

Cei mai mulți dintre noi, vindecătorii ne curățăm spațiul de lucru și aura cu diferite elemente ca act de igienă informațional-energetică. 

Dar cum rămane cu energia dislocată post-vindecare care așteaptă să găsească un loc al ei? Cum ne asigurăm că această energie își găsește drumul înapoi către un loc adecvat? 

Cel mai important lucru despre gestionarea energiei deplasate este TRANSMUTAREA – de la frecvență mai mică la una mai mare, de la calitatea negativă la cea pozitivă și de la dezechilibru la armonie. 

Puteți utiliza orice metodă pe care o cunoașteți sau pur și simplu folosiți intenția imputernicită. Unii vindecători trimit energia către Mama Pământ pentru transmutare alții cerului sau Divinității. Ei bine, este o chestiune de intenție! Da, ați citit corect. Simpla intenționare și/sau vizualizare a energiei de vibrații mici care se transmută și se întoarce în lumină este tot ce este necesar.

Știu la ce te-ai putea gândi … suntem doar canale și nu noi facem vindecarea. Absolut, cu toții am dori să funcționăm dintr-un spațiu al non-egoului și să lăsăm sursa Reiki să își facă treaba. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că ego-ul este un aparat integrat al psihicului uman. 

Ne implicăm în vindecare prin alegere, ceea ce înseamnă că am intenționat-o ​​și am folosit bunul simț pentru a ajunge la această decizie. Folosindu-ne ego-ul pentru motivul corect, nu putem pur și simplu disloca energia dintr-un loc și considerăm sarcina finalizată.

 

A fi sensibili la energie și la munca energetică ne impune să fim și responsabili. Nu este suficient doar să eliberăm și să curățăm energia distorsionată, ci și să o transmutăm înapoi la cea mai mare frecvență în lumină. 

Spor în lucrul cu conștiința superioară, în a vă cunoaște capacitatea de cocreator împreună cu Atoatecreatorul!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...
BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?
09 Mar 2021 22:02
Există în anatomia energetică a omului așa-numitele canale care transportă energia în organism, canale pe care lucrează acupunctorii și presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 și de oamenii de știință at...
Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor
27 Mar 2017 11:36 | General
„Reîntoarcerea luminii” este o expresie utilizată frecvent în strânsă legătură cu practica alchimiei interne și meditației. „Când lumina este reîntoarsă, energiile cerului și al pământulu...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!