×

Contul meu

DESCOPERĂ MAESTRUL DIN TINE!

12 Apr 2021 15:19 | General | 1553 Vizualizari
DESCOPERĂ MAESTRUL DIN TINE!

Una din modalitățile prin care ne limităm opțiunile de evoluție, este de a ne autodefini drept căutători, studenți, un fel de dependenți. Este adevărat că, pentru un timp, suntem într-un proces de căutare, învățare. Dar vine un moment în evoluție, când este cazul să ne recunoaștem statutul de maestru al propriei vieți.

Fiecare persoană este maestru în ceva. Important este să descoperi în ce domeniu și care este obiectul măiestriei tale. În calitate de ființe Divine, avem capacitatea de a excela în orice ne propunem.

Problema este că ne folosim aptitudinile într-un mod care ne face rău! Mulți am devenit maeștri în gânduri, drame, crize, lipsuri, griji și relații prin care ne autosabotăm. Reușim uneori să luăm situații cu mare potențial și găsim căi prin care să le distrugem, asta da măiestrie. Putem lua acele aptitudini prin care ne-am făcut rău și să le aplicăm în direcția propriei vindecări!

Putem folosi aceste aptitudini cu iubire și înțelepciune, pentru a ne crea viața pe care o alegem și nu cea de care ne este frică. Să folosim darurile Atoatecreatorului, capacitățile personale și să transformăm planeta în acel loc în care vrem să trăim! 

Studiul și practica Reiki ne ajută să descoperim maestrul din noi. Spre deosebire de alte discipline spirituale în care toată viața vei fi doar discipol, Reiki este conceput astfel încât la un moment dat să poți și tu să împărtășești experiența ta, celor care își doresc să învețe de la tine, dacă simți că este aceasta calea potrivită ție.

Această caracteristică, plus ușurința cu care poate fi practicat Reiki și faptul că se practică în siguranță deplină, fără pericolul de a te răni pe tine sau pe altcineva, a făcut ca în ziua de azi să fie practicat în toată lumea în aproape toate țările. Chiar și în țări cu tradiție recunoscută în practica spirituală, cum ar fi India, Israel etc. se practică și este recunoscut oficial ca și terapie complementară.

Dacă rezonați cu Reiki, următorul pas este căutați modalitatea cea mai potrivită pentru dumneavoastră de a studia și practica. Pe acest site găsiți diverse modalități, de la participarea în direct la cursuri sau online, până la curs preînregistrat, pentru downloadat pe: smartphone, laptop, tabletă, desktop. Bonusuri pentru fiecare dintre modalități și îndrumarea pas cu pas, a unui maestru cu experiență în Reiki, Bioenergie, Radiestezie, Meditație și Terapie Bowen începând cu anul 1996 se adaugă valorii cursurilor disponibile pe site-ul nostru!

Drumul de o mie de pași începe cu primul pas!

Vă doresc să luați cea mai bună hotărâre pentru dumneavoastră!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Practica Reiki și evoluția spirituală (1)
06 Nov 2020 17:47 | General
Boala vine din încălcarea legilor universale !  Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. „Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic for...
Terapia Bowen cu Cristian Vasilescu
30 Mar 2014 15:58 | Media
Informații și imagini despre terapia bowen de la un practicant cu experiență.     Tehnica Bowen este terapie holistică. Se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru organism. Mișcările exercita...
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
Practica Reiki eficientă și legile universale!
28 Jul 2020 10:11 | General
„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!