×

Contul meu

IMPORTANȚA CURĂȚĂRII ENERGETICE

10 Jan 2022 17:17 | General | 1438 Vizualizari
IMPORTANȚA CURĂȚĂRII ENERGETICE

De ce avem nevoie de curățare energetică?
 
În câmpurile energetice ale oamenilor, în mentalul lor conștient și subconștient se află des informații și energii nebenefice provenite de la: alte persoane, alte forme de viață, etc. Aceste informații și energii îi ,,împing” către diverse gânduri și acțiuni, care le consumă energia și timpul, conducându-le viața pe drumul stabilit de alții.
 
Curățarea corpului, minții și sufletului presupune îndepărtarea, disiparea, neutralizarea acestor semnale informațional energetice, astfel încât să atingem starea de echilibru în care suntem liberi de semnalele mediului, de aspirațiile, intențiile, temerile și invidiile altora. Astfel evităm ca viața noastră să fie trăită după cum doresc alții și putem alege să trăim așa cum intenționăm noi.
 
Fiind liberi de influențele celorlalți, punând accentul pe moral, gândind pozitiv, acceptând realitatea, făcând fapte bune, câmpurile noastre energetice vor intra în rezonanță cu câmpul benefic universal care ne va transforma în cea mai bună versiune a noastră. 
 
De multe ori în activitatea mea terapeutică sau la cursurile pe care le predau am întâlnit cazuri când oamenii aveau și alte probleme decât cele de sănătate, cauzate de informațiile și energiile perturbatoare provenite din afara lor. După ce au reușit să fie curățați, și-au rezolvat probleme grave, vechi care uneori păreau imposibil de rezolvat.
 
La fel mijloacele de transport, obiectele și locuințele, locurile de muncă sunt uneori ,,amprentate” de semnale info energetice nebenefice vieții și sănătății umane. Și acestea pot fi ,,curățate” și energizate pozitiv pentru viața celor care le folosesc. În tradiția noastră este bine cunoscut faptul că tămâierea unui spațiu îl curăță de energiile nebenefice, îl încarcă pozitiv și îi ridică vibrațiile transformând-ul într-o influență benefică pentru cei care locuiesc sau muncesc acolo. 

După cum spunea înțeleptul Lao Tzu: ,,Cunoașterea este o comoară, iar practica este cheia acesteia”

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA
22 Jun 2021 11:07
Înțelepții au știut că această perioadă va fi un test dificil pentru umanitate. Plandemia actuală este parte din acest test. Totuși, ar fi această plandemie un lucru atât de provocator dacă nu am fi deja atât de puțin ...
CRISTIAN VASILESCU Despre protectia energetica1
28 Oct 2017 16:05 | General
Despre vampiri energetici și alte tipuri de „ atacuri energetice ” și apărare eficientă. ...
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
Cristian Vasilescu - Antena 1 Ploiești - Despre Terapia Reiki
23 Sep 2017 16:03 | General
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!