×

Contul meu

CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?

31 Mar 2021 20:35 | General | 866 Vizualizari
CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?

 

Reiki este cunoscut și ca „arta japoneză a armoniei”. Scopul înalt al Reiki este aducerea armoniei spirituale în toate aspectele vieții umane. Este adevărat că este în același timp o terapie foarte eficientă, o cale de evoluție spirituală și o modalitate de a aduce darurile Spiritului Divin, al Eu-lui Spiritual în materie pentru a-i fi ridicate vibrațiile și astfel spiritualizată.

 

Concret cum pot face asta practicanții?

Începând cu nivelul doi Reiki, primim minunatul și utilul dar de a putea direcționa Reiki, lumina spirituală (componentă a Iubirii Divine) la orice distanță și chiar în alte dimensiuni, în alt timp pentru ca aceasta să vindece, corecteze, optimizeze: oameni, animale, plante, situații, relații, vieți. Putem face aceasta în siguranță deplină și foarte ușor, toți cei care am primit inițierea de nivel doi, indiferent în ce stil sau școală de Reiki am fost inițiați. Este un dar deosebit din mai multe puncte de vedere. În alte școli spirituale, ezoterice, pentru a putea face aceste acțiuni este nevoie de calități personale deosebite și de practică intensă. 

În Reiki toți cei care urmează un curs de nivelul doi și au primit inițierea indiferent de calitățile personale și fără să necesite timp de practică, pot face asta. La cursurile pe care le predau, atât cele înregistrate cât și la cele în direct în cel mai scurt timp fiecare cursant se convinge practicând și primind feedback de la cei cu care exersează și de la cei pe care îi ajută.

 

Concret cum poate duce asta la o armonie din ce în ce mai sporită în viața noastră?

Prin tehnicile învățate la curs putem trimite lumina spirituală Reiki tuturor aspectelor din viața noastră care au nevoie de mai mult succes. Câteva exemple:

  • Pentru ca familia dumneavoastră să trăiască în armonie, bunăstare și sănătate, direcționați Reiki casei în care locuiți pentru ca toate energiile și informațiile nocive să fie neutralizate și înlocuite de cele benefice celor care locuiesc acolo, atât de mult cât acceptă fiecare cu liberul arbitru și este în binele divin.
     
  • Când mergeți în vizită faceți în prealabil același lucru.
     
  • Dacă vreți să atrageți dragostea cuiva, din punct de vedere spiritual nu se face asta prin mijloacele conștiinței joase: bani, seducție, impunere sau violență. Puteți dărui ființelor cu care doriți să construiți o relație spirituală cadouri de lumină sufletelor lor, acesta va aprecia din ce în ce mai mult și va începe să se preocupe de voi dacă este în binele divin.


Aceeași rețetă pentru orice acțiune și orice aspect al vieții dumneavoastră. Pentru a vă trăi viața în armonie începeți de dimineață de cum vă treziți, intenționați să vă acordați întreaga viață la lumea armoniei universale.

Meditați zilnic asupra armoniei, iubiți-o, doriți-o, conștientizați că o introduceți în fiecare gest, privire, cuvânt. Când intrați într-o casă gândiți: „Fie ca armonia și pacea Divină să domnească în această casă”!

Impregnați-vă din ce în ce mai mult cu ideea de armonie astfel încât atunci când vă simțiți puțin neliniștit sau tulburat să vă reconectați prin intenție puternică, exersată la starea de armonie universală.

Înainte de a întreprinde orice, învățați să vă concentrați asupra armoniei și veți putea realiza lucruri care vor da rezultate pentru eternitate. Armonia universală se află la baza oricărui succes, a oricărei realizări Divine.

 

Adaptare după Omraam Mikhael Aivanhov „Noul Pământ”

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor
27 Mar 2017 11:36 | General
„Reîntoarcerea luminii” este o expresie utilizată frecvent în strânsă legătură cu practica alchimiei interne și meditației. „Când lumina este reîntoarsă, energiile cerului și al pământulu...
Practica Reiki și evoluția spirituală (1)
06 Nov 2020 17:47 | General
Boala vine din încălcarea legilor universale !  Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. „Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic for...
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu
28 Sep 2015 16:02 | General
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu ...
IMPORTANȚA SISTEMULUI LIMFATIC ÎN SĂNĂTATEA UMANA
28 May 2017 16:55 | General
SISTEMUL LIMFATIC Sistemul limfatic este format din 100 de trilioane de celule răspândite în întregul organism. Celulele sunt hrănite prin intermedi...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!