×

Contul meu

CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?

31 Mar 2021 20:35 | General | 1215 Vizualizari
CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?

 

Reiki este cunoscut și ca „arta japoneză a armoniei”. Scopul înalt al Reiki este aducerea armoniei spirituale în toate aspectele vieții umane. Este adevărat că este în același timp o terapie foarte eficientă, o cale de evoluție spirituală și o modalitate de a aduce darurile Spiritului Divin, al Eu-lui Spiritual în materie pentru a-i fi ridicate vibrațiile și astfel spiritualizată.

 

Concret cum pot face asta practicanții?

Începând cu nivelul doi Reiki, primim minunatul și utilul dar de a putea direcționa Reiki, lumina spirituală (componentă a Iubirii Divine) la orice distanță și chiar în alte dimensiuni, în alt timp pentru ca aceasta să vindece, corecteze, optimizeze: oameni, animale, plante, situații, relații, vieți. Putem face aceasta în siguranță deplină și foarte ușor, toți cei care am primit inițierea de nivel doi, indiferent în ce stil sau școală de Reiki am fost inițiați. Este un dar deosebit din mai multe puncte de vedere. În alte școli spirituale, ezoterice, pentru a putea face aceste acțiuni este nevoie de calități personale deosebite și de practică intensă. 

În Reiki toți cei care urmează un curs de nivelul doi și au primit inițierea indiferent de calitățile personale și fără să necesite timp de practică, pot face asta. La cursurile pe care le predau, atât cele înregistrate cât și la cele în direct în cel mai scurt timp fiecare cursant se convinge practicând și primind feedback de la cei cu care exersează și de la cei pe care îi ajută.

 

Concret cum poate duce asta la o armonie din ce în ce mai sporită în viața noastră?

Prin tehnicile învățate la curs putem trimite lumina spirituală Reiki tuturor aspectelor din viața noastră care au nevoie de mai mult succes. Câteva exemple:

  • Pentru ca familia dumneavoastră să trăiască în armonie, bunăstare și sănătate, direcționați Reiki casei în care locuiți pentru ca toate energiile și informațiile nocive să fie neutralizate și înlocuite de cele benefice celor care locuiesc acolo, atât de mult cât acceptă fiecare cu liberul arbitru și este în binele divin.
     
  • Când mergeți în vizită faceți în prealabil același lucru.
     
  • Dacă vreți să atrageți dragostea cuiva, din punct de vedere spiritual nu se face asta prin mijloacele conștiinței joase: bani, seducție, impunere sau violență. Puteți dărui ființelor cu care doriți să construiți o relație spirituală cadouri de lumină sufletelor lor, acesta va aprecia din ce în ce mai mult și va începe să se preocupe de voi dacă este în binele divin.


Aceeași rețetă pentru orice acțiune și orice aspect al vieții dumneavoastră. Pentru a vă trăi viața în armonie începeți de dimineață de cum vă treziți, intenționați să vă acordați întreaga viață la lumea armoniei universale.

Meditați zilnic asupra armoniei, iubiți-o, doriți-o, conștientizați că o introduceți în fiecare gest, privire, cuvânt. Când intrați într-o casă gândiți: „Fie ca armonia și pacea Divină să domnească în această casă”!

Impregnați-vă din ce în ce mai mult cu ideea de armonie astfel încât atunci când vă simțiți puțin neliniștit sau tulburat să vă reconectați prin intenție puternică, exersată la starea de armonie universală.

Înainte de a întreprinde orice, învățați să vă concentrați asupra armoniei și veți putea realiza lucruri care vor da rezultate pentru eternitate. Armonia universală se află la baza oricărui succes, a oricărei realizări Divine.

 

Adaptare după Omraam Mikhael Aivanhov „Noul Pământ”

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
Chemarea Spiritului
18 Feb 2021 10:53
Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totde...
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu
28 Sep 2015 16:02 | General
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu ...
Terapia Bowen cu Cristian Vasilescu
30 Mar 2014 15:58 | Media
Informații și imagini despre terapia bowen de la un practicant cu experiență.     Tehnica Bowen este terapie holistică. Se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru organism. Mișcările exercita...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!