×

Contul meu

CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?

31 Mar 2021 20:35 | General | 570 Vizualizari
CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?

 

Reiki este cunoscut și ca „arta japoneză a armoniei”. Scopul înalt al Reiki este aducerea armoniei spirituale în toate aspectele vieții umane. Este adevărat că este în același timp o terapie foarte eficientă, o cale de evoluție spirituală și o modalitate de a aduce darurile Spiritului Divin, al Eu-lui Spiritual în materie pentru a-i fi ridicate vibrațiile și astfel spiritualizată.

 

Concret cum pot face asta practicanții?

Începând cu nivelul doi Reiki, primim minunatul și utilul dar de a putea direcționa Reiki, lumina spirituală (componentă a Iubirii Divine) la orice distanță și chiar în alte dimensiuni, în alt timp pentru ca aceasta să vindece, corecteze, optimizeze: oameni, animale, plante, situații, relații, vieți. Putem face aceasta în siguranță deplină și foarte ușor, toți cei care am primit inițierea de nivel doi, indiferent în ce stil sau școală de Reiki am fost inițiați. Este un dar deosebit din mai multe puncte de vedere. În alte școli spirituale, ezoterice, pentru a putea face aceste acțiuni este nevoie de calități personale deosebite și de practică intensă. 

În Reiki toți cei care urmează un curs de nivelul doi și au primit inițierea indiferent de calitățile personale și fără să necesite timp de practică, pot face asta. La cursurile pe care le predau, atât cele înregistrate cât și la cele în direct în cel mai scurt timp fiecare cursant se convinge practicând și primind feedback de la cei cu care exersează și de la cei pe care îi ajută.

 

Concret cum poate duce asta la o armonie din ce în ce mai sporită în viața noastră?

Prin tehnicile învățate la curs putem trimite lumina spirituală Reiki tuturor aspectelor din viața noastră care au nevoie de mai mult succes. Câteva exemple:

  • Pentru ca familia dumneavoastră să trăiască în armonie, bunăstare și sănătate, direcționați Reiki casei în care locuiți pentru ca toate energiile și informațiile nocive să fie neutralizate și înlocuite de cele benefice celor care locuiesc acolo, atât de mult cât acceptă fiecare cu liberul arbitru și este în binele divin.
     
  • Când mergeți în vizită faceți în prealabil același lucru.
     
  • Dacă vreți să atrageți dragostea cuiva, din punct de vedere spiritual nu se face asta prin mijloacele conștiinței joase: bani, seducție, impunere sau violență. Puteți dărui ființelor cu care doriți să construiți o relație spirituală cadouri de lumină sufletelor lor, acesta va aprecia din ce în ce mai mult și va începe să se preocupe de voi dacă este în binele divin.


Aceeași rețetă pentru orice acțiune și orice aspect al vieții dumneavoastră. Pentru a vă trăi viața în armonie începeți de dimineață de cum vă treziți, intenționați să vă acordați întreaga viață la lumea armoniei universale.

Meditați zilnic asupra armoniei, iubiți-o, doriți-o, conștientizați că o introduceți în fiecare gest, privire, cuvânt. Când intrați într-o casă gândiți: „Fie ca armonia și pacea Divină să domnească în această casă”!

Impregnați-vă din ce în ce mai mult cu ideea de armonie astfel încât atunci când vă simțiți puțin neliniștit sau tulburat să vă reconectați prin intenție puternică, exersată la starea de armonie universală.

Înainte de a întreprinde orice, învățați să vă concentrați asupra armoniei și veți putea realiza lucruri care vor da rezultate pentru eternitate. Armonia universală se află la baza oricărui succes, a oricărei realizări Divine.

 

Adaptare după Omraam Mikhael Aivanhov „Noul Pământ”

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Reiki și eficiența la locul de muncă!
22 Dec 2020 15:04
Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului.  ...
FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA
22 Jun 2021 11:07
Înțelepții au știut că această perioadă va fi un test dificil pentru umanitate. Plandemia actuală este parte din acest test. Totuși, ar fi această plandemie un lucru atât de provocator dacă nu am fi deja atât de puțin ...
faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...
Cristian Vasilescu - Emisiune - Dezvoltare personală si spirituala prin Reiki
20 Feb 2018 13:06 | General
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!