×

Contul meu

CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!

22 Jun 2021 11:02 | General | 1405 Vizualizari
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!

Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ziua respectivă să plouă foarte tare, astfel că toți în afară de unul au ajuns uzi. Organizatorul împreună cu alții mai mari în rang, îl cheamă pe cel care nu era ud și printre altele îl întreabă cum se roagă. El răspunde: ,,Doamne ne miluiește”

Este greșit îi spun cei mari în grad, corect este: ,,Doamne miluiește-ne”. Călugărul respectiv răspunde: - Vă mulțumesc că mă învățați, de acum așa mă rog.

Când s-a terminat întâlnirea și trebuia fiecare să plece, iar ploaie la greu. Organizatorii, cei mari în rang îl văd pe cel de mai înainte cum iese afară și începe să-l plouă. Atunci îl cheamă înapoi și îl întreabă: - Cum te-ai rugat?

El răspunde: - Cum m-ați învățat. Atunci roagă-te cum te rugai înainte. A ascultat, iar sfaturile lor și a început să se roage cum se rugase până atunci, și ploaia nu îl mai uda. 

Păstrând proporțiile, la cursul de gradul 1&2 de Reiki, predau procedura numită de detoxifiere la toate nivelele. Pentru că atunci când am aplicat-o pe mine, am avut reacții puternice pe piele, pe unde ieșeau toxinele, recomandam cursanților ca după ce o aplică câteva zile la rând să facă pauză. O doamnă care a învățat această procedură la nivelul 1&2 Reiki, când a venit la cursul următor, nivel avansat și maestru, zice: - Eu nu am reținut când ați spus să facem pauză, am aplicat-o în fiecare zi și mi-a dispărut alergia de primăvară, plus că am dat niște kilograme jos fără efort.

Am cercetat să văd ce s-a întâmplat și am înțeles că la mine au fost reacțiile așa puternice pentru că mă lucram în același timp cu trei terapii, iar ceilalți care aplică doar Reiki, pot să aplice liniștiți această procedură zilnic fără să aibă reacții așa puternice cum am avut eu. Deci acum am schimbat recomandările de aplicare a procedurii pentru ca să obțină cât mai mulți practicanți aceste rezultate minunate.

Minunat profesor este Viața!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?
02 Feb 2021 15:49
Reiki este o modalitate relaxantă și sigură de a infuza energii pozitive și calm în toate aspectele vieții. De obicei se discută despre cum să creați propria cutie Reiki și să o energizați pentru diverse materializări la cursul d...
Practica Reiki eficientă și legile universale!
28 Jul 2020 10:11 | General
„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki.  ...
faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!