×

Contul meu

CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!

22 Jun 2021 11:02 | General | 1311 Vizualizari
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!

Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ziua respectivă să plouă foarte tare, astfel că toți în afară de unul au ajuns uzi. Organizatorul împreună cu alții mai mari în rang, îl cheamă pe cel care nu era ud și printre altele îl întreabă cum se roagă. El răspunde: ,,Doamne ne miluiește”

Este greșit îi spun cei mari în grad, corect este: ,,Doamne miluiește-ne”. Călugărul respectiv răspunde: - Vă mulțumesc că mă învățați, de acum așa mă rog.

Când s-a terminat întâlnirea și trebuia fiecare să plece, iar ploaie la greu. Organizatorii, cei mari în rang îl văd pe cel de mai înainte cum iese afară și începe să-l plouă. Atunci îl cheamă înapoi și îl întreabă: - Cum te-ai rugat?

El răspunde: - Cum m-ați învățat. Atunci roagă-te cum te rugai înainte. A ascultat, iar sfaturile lor și a început să se roage cum se rugase până atunci, și ploaia nu îl mai uda. 

Păstrând proporțiile, la cursul de gradul 1&2 de Reiki, predau procedura numită de detoxifiere la toate nivelele. Pentru că atunci când am aplicat-o pe mine, am avut reacții puternice pe piele, pe unde ieșeau toxinele, recomandam cursanților ca după ce o aplică câteva zile la rând să facă pauză. O doamnă care a învățat această procedură la nivelul 1&2 Reiki, când a venit la cursul următor, nivel avansat și maestru, zice: - Eu nu am reținut când ați spus să facem pauză, am aplicat-o în fiecare zi și mi-a dispărut alergia de primăvară, plus că am dat niște kilograme jos fără efort.

Am cercetat să văd ce s-a întâmplat și am înțeles că la mine au fost reacțiile așa puternice pentru că mă lucram în același timp cu trei terapii, iar ceilalți care aplică doar Reiki, pot să aplice liniștiți această procedură zilnic fără să aibă reacții așa puternice cum am avut eu. Deci acum am schimbat recomandările de aplicare a procedurii pentru ca să obțină cât mai mulți practicanți aceste rezultate minunate.

Minunat profesor este Viața!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
ŞOCANTUL ADEVĂR DESPRE VITAMINA “D”
28 Mar 2017 11:39 | Media
De ce nu vi s-a dezvăluit adevărul despre vitamina D? Lumea modernă este bântuită de epidemia deficienţei de vitamina D, această epidemie fiind de o astfel de profunzime şi gravitate încât, face ca gripa porcină H1N1 să pa...
CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
Rezultate Terapia Reiki/Bioenergie Vasilescu Cristian
06 Aug 2015 16:01 | Media
Acest videoclip, este primul dintr-o serie ce are ca scop prezentarea de cazuri tratate de mine incepand cu anul 1996, prin terapii complementare: Reiki/Bioenergie si altele! Sunt bucuros ca prin cursurile de Reiki pe care le predau ii pot invata si ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!