×

Contul meu

CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!

22 Jun 2021 11:02 | General | 1004 Vizualizari
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!

Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ziua respectivă să plouă foarte tare, astfel că toți în afară de unul au ajuns uzi. Organizatorul împreună cu alții mai mari în rang, îl cheamă pe cel care nu era ud și printre altele îl întreabă cum se roagă. El răspunde: ,,Doamne ne miluiește”

Este greșit îi spun cei mari în grad, corect este: ,,Doamne miluiește-ne”. Călugărul respectiv răspunde: - Vă mulțumesc că mă învățați, de acum așa mă rog.

Când s-a terminat întâlnirea și trebuia fiecare să plece, iar ploaie la greu. Organizatorii, cei mari în rang îl văd pe cel de mai înainte cum iese afară și începe să-l plouă. Atunci îl cheamă înapoi și îl întreabă: - Cum te-ai rugat?

El răspunde: - Cum m-ați învățat. Atunci roagă-te cum te rugai înainte. A ascultat, iar sfaturile lor și a început să se roage cum se rugase până atunci, și ploaia nu îl mai uda. 

Păstrând proporțiile, la cursul de gradul 1&2 de Reiki, predau procedura numită de detoxifiere la toate nivelele. Pentru că atunci când am aplicat-o pe mine, am avut reacții puternice pe piele, pe unde ieșeau toxinele, recomandam cursanților ca după ce o aplică câteva zile la rând să facă pauză. O doamnă care a învățat această procedură la nivelul 1&2 Reiki, când a venit la cursul următor, nivel avansat și maestru, zice: - Eu nu am reținut când ați spus să facem pauză, am aplicat-o în fiecare zi și mi-a dispărut alergia de primăvară, plus că am dat niște kilograme jos fără efort.

Am cercetat să văd ce s-a întâmplat și am înțeles că la mine au fost reacțiile așa puternice pentru că mă lucram în același timp cu trei terapii, iar ceilalți care aplică doar Reiki, pot să aplice liniștiți această procedură zilnic fără să aibă reacții așa puternice cum am avut eu. Deci acum am schimbat recomandările de aplicare a procedurii pentru ca să obțină cât mai mulți practicanți aceste rezultate minunate.

Minunat profesor este Viața!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Rolul glandelor endocrine în organism
06 Nov 2020 21:22
Știm că în terapia și practica Reiki chakrele, corespondentul glandelor endocrine la nivelul biocâmpurilor joacă un rol important. ...
Reiki și eficiența la locul de muncă!
22 Dec 2020 15:04
Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului.  ...
Optimizarea sistemului imunitar prin practica Reiki
06 Sep 2020 16:14 | General
Sistemul imunitar la om  nu ocupă zone atat de clar delimitate precum alte sisteme din corp cum fi cel respirator, digestiv etc. ...
ÎNȚELEGEREA ÎNDRUMĂRII SPIRITUALE
09 Mar 2021 22:08
Sunt sigur că știi despre sistemele de navigație. Probabil folosești des pentru a ajunge la destinație Google Maps. Este un sistem de navigație care este conectat la un satelit și confirmă utilizarea poziției telefonului nostru într...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!