×

Contul meu

Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor

27 Mar 2017 11:36 | General | 975 Vizualizari
Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor

„Reîntoarcerea luminii” este o expresie utilizată frecvent în strânsă legătură cu practica alchimiei interne și meditației. „Când lumina este reîntoarsă, energiile cerului și al pământului, yin și yang, toate se unesc”.

În acest proces de „reîntoarcere a luminii”, prin meditație si alte practici din paleta terapiilor complemntare dintre care:  Bowenterapia, Reiki, Bioenergia, schimbăm direcția în care curge în mod obișnuit atenția noastră – de la a fi concentrat în afară trecem la a fi concentrat în interior. Există mai multe tehnici pentru a sprijini acest proces „ de reîntoarcere”. Una dintre cele mai puternice este pur și simplu de a aduce atenția asupra fluxului respirației noastre prin urmărirea atentă a inspirației și expirației. Ne-am putea concentra pe mișcările ritmice ale abdomenului pe măsură ce inspirăm și expirăm, sau pe senzațiile de răcoare și căldură din nările noastre. Practica aceasta de doar câteva minute pe zi poate aduce beneficii profunde.

În înțelepciunea universala se spune adesea: întregul cosmos – infinitul de stele și planete și galaxii nenumărate – există în propriul tău corp. Cum găsim, însă, acest univers intern? Prin „reîntoarcerea luminii” – făcând ca lumina conștiinței noastre să strălucească peste conținutul minții captive în corpul fizic. Folosind acest procedeu de a privi spre interior, lumea „exterioară”, este, în mod paradoxal, revelată în forma sa adevărată.

Dacă ținem cont de principiul: „ Energia urmeaza informatia și materia urmeaza energia” devine clar că „acolo unde iți este atenția, iți este și energia”. Iată de ce atăt de muți oameni sunt in ziua de azi epuizați, stresați, e.t.c.

 

Conștiința celulară și biofotonii

Corpul trebuie înțeles ca o realitate holografică spre deosebire de obiectul ce are o anumită compoziție chimică, așa cum este cel mai adesea văzut de medicina alopată. Cercetătorii moderni au confirmat natura holografică a corpului. Prof. Fritz Albert Popp, un câștigător german al Premiului Nobel în fizică, a investigat relația dintre coerență și energia biofotonică din celulele noastre. El a putut să demonstreze că celulele vii emit și absorb lumină. Că o celulă sănătoasă emite o lumină coerentă iar o celulă nesănătoasă emite o lumină haotică. De asemenea, el a observat că timpul de stocare a luminii este proporțional cu calitatea celulei. De asemenea, el a mai descoperit că procesul de moarte al unei celule este identic cu cel al unei stele. Asta înseamnă că nu cu mult timp înainte de moartea sa, celula se va transforma într-o supernovă, prin creșterea radiației sale de o mie de ori.

Potrivit Popp, componenta sub-moleculară cea mai de bază a corpului nostru este formată din particule de lumină numiți biofotoni. Aceștia alcătuiesc diferitele frecvențe electromagnetice specifice care se găsesc în toate organismele vii. Matricea sau câmpul oscilațiilor de frecvență oferă susținerea energetică din spatele tuturor funcțiilor celulare, inclusiv interacțiunea ADN / ARN. Membranele celulare scanează și convertesc semnalele în informații electromagnetice pe măsură ce proteinele din interiorul celulei de bi-strat își schimbă forma în funcție de vibrațiile anumitor frecvențe de rezonanță specifice.

Lipsa de coerență a sistemului energetic electromagnetic al organismului duce la o atrofiere a mecanismelor de auto-vindecare a organismului. Gândurile și emoțiile noastre sunt, de asemenea, modele de frecvență și au o relație directă cu câmpul nostru energetic, cu sănătatea și fizicul nostru, cu starea emoțională și mentală de bine.

Peter Mandel a descoperit mai multe holograme diferite, de micro-acupunctură în organism, inclusiv la nivelul mâinilor, degetelor, picioarelor, degetelelor de la picioare, urechilor, limbii, craniului și așa mai departe. Mandel afirmă că aceste micro-sisteme sunt oglinzi holografice ale întregului organism. La fel ca în afirmația lui Bohm, că fiecare electron conține într-un fel cosmosul, Mandel a dovedit că, de exemplu, fiecare deget conține informațiile de pe întregul corp. Putem presupune că, chiar și fiecare celulă poate conține propriul micro-sistem de acupunctură.

Aceste câmpuri de energie sunt exact ceea ce se accesează atunci când se utilizează meditația, terapiile complementare precum Bowenterapia, Reiki, Bioenergia, e.t.c.. Scopul acestora este de a aduce înapoi starea de viață, coerență, și de echilibru care a fost distorsionată de conflictele noastre interioare, traumele, credințele și formele de gândire astfel încât să putem intra într-o stare adevărată de Integralitate întrupată, de completitudine și armonie.

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Rolul glandelor endocrine în organism
06 Nov 2020 21:22
Știm că în terapia și practica Reiki chakrele, corespondentul glandelor endocrine la nivelul biocâmpurilor joacă un rol important. ...
Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
Cristian Vasilescu - Antena 1 Ploiești - Despre Terapia Reiki
23 Sep 2017 16:03 | General
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!