×

Contul meu

Chemarea Spiritului

18 Feb 2021 10:53 | General | 702 Vizualizari
Chemarea Spiritului

Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totdeauna și fie ne îmbrățișăm chemarea spirituală, fie ne ascundem în treburile cotidiene, îndoindu-ne că vom reuși vreodată să trăim altfel.

Viața ne dă semne mai blânde sau mai dure pentru a înțelege care este calea, misiunea noastră. Alegerea noastră este să o acceptăm și străbatem în grație și frumusețe, ceea ce se întâmplă atunci când spunem da inițierii noastre sau să trăim nemulțumirea atunci când refuzăm.

Emoțiile negative au o putere uriașă și irezistibilă care amenință să ne țină prinși zile sau ani. Îți amintești cât de mult ai fost blocat într-o relație dureroasă, supărat pe tine însuți și pe partenerul tău, mult timp după ce ți-ai dat seama că este timpul să pleci? 

Putem petrece mulți ani prinși în  furia noastră, sau urmăriți de sentimentul de a nu avea partenerul potrivit sau viața potrivită, sau invidia noastră pentru tinerețea, succesul sau bogăția pe care alții o au. În cele din urmă unii renunță la a mai munci pentru un destin mai bun.

Alții aleg binefacerile autocunoașterii și autocontrolului pe care le dobândești pe calea Spirituală! Inițierea nu este nimic mai puțin decât o invitație la un destin de neimaginat. Este plin de eforturi și oportunității. Rezultatul nu este garantat. Necesită un răspuns curajos și ne invită să devenim eroul propriei călătorii.

Uneori, călătoria se învârte în loc și ni se oferă o nouă oportunitate de a fi reinițiați de circumstanțe dure ale vieții care ne scutură din nou aducându-ne la realitate și necesită un alt răspuns curajos pentru a aprofunda chemarea noastră spirituală. Evenimentele mondiale ne provoacă și ne cheamă să mergem mai adânc pe calea care ușurează sau chiar înlătură suferințele.

Cauza suferinței este ignoranța! 

Atunci când ignori că există un Atoatecreator și/sau menținerea relației directe cu Acesta, te pui singur în situația de a lua decizii greșite, de a nu beneficia de ajutorul Lui!

Ai curajul să răspunzi chemării tale într-un mod nou și eficient, până când devine Adevăr?

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...
Rezultate Terapia Reiki/Bioenergie Vasilescu Cristian
06 Aug 2015 16:01 | Media
Acest videoclip, este primul dintr-o serie ce are ca scop prezentarea de cazuri tratate de mine incepand cu anul 1996, prin terapii complementare: Reiki/Bioenergie si altele! Sunt bucuros ca prin cursurile de Reiki pe care le predau ii pot invata si ...
DINCOLO DE ''NOAPTEA ÎNTUNECATĂ  SUFLETULUI'', DE ÎNCERCĂRILE VIEȚII
05 Apr 2021 09:18
"De-aș umbla pe valea umbrei morții, de rele nu m-aș teme." Psalmul 22. Fiecare suflet în evoluția lui trece la un moment dat prin așa numita: ,,noapte a sufletului" și chiar grupurile de suflete. Ce este aceasta? ...
CRISTIAN VASILESCU Despre protectia energetica1
28 Oct 2017 16:05 | General
Despre vampiri energetici și alte tipuri de „ atacuri energetice ” și apărare eficientă. ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!