×

Contul meu

Chemarea Spiritului

18 Feb 2021 10:53 | General | 703 Vizualizari
Chemarea Spiritului

Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totdeauna și fie ne îmbrățișăm chemarea spirituală, fie ne ascundem în treburile cotidiene, îndoindu-ne că vom reuși vreodată să trăim altfel.

Viața ne dă semne mai blânde sau mai dure pentru a înțelege care este calea, misiunea noastră. Alegerea noastră este să o acceptăm și străbatem în grație și frumusețe, ceea ce se întâmplă atunci când spunem da inițierii noastre sau să trăim nemulțumirea atunci când refuzăm.

Emoțiile negative au o putere uriașă și irezistibilă care amenință să ne țină prinși zile sau ani. Îți amintești cât de mult ai fost blocat într-o relație dureroasă, supărat pe tine însuți și pe partenerul tău, mult timp după ce ți-ai dat seama că este timpul să pleci? 

Putem petrece mulți ani prinși în  furia noastră, sau urmăriți de sentimentul de a nu avea partenerul potrivit sau viața potrivită, sau invidia noastră pentru tinerețea, succesul sau bogăția pe care alții o au. În cele din urmă unii renunță la a mai munci pentru un destin mai bun.

Alții aleg binefacerile autocunoașterii și autocontrolului pe care le dobândești pe calea Spirituală! Inițierea nu este nimic mai puțin decât o invitație la un destin de neimaginat. Este plin de eforturi și oportunității. Rezultatul nu este garantat. Necesită un răspuns curajos și ne invită să devenim eroul propriei călătorii.

Uneori, călătoria se învârte în loc și ni se oferă o nouă oportunitate de a fi reinițiați de circumstanțe dure ale vieții care ne scutură din nou aducându-ne la realitate și necesită un alt răspuns curajos pentru a aprofunda chemarea noastră spirituală. Evenimentele mondiale ne provoacă și ne cheamă să mergem mai adânc pe calea care ușurează sau chiar înlătură suferințele.

Cauza suferinței este ignoranța! 

Atunci când ignori că există un Atoatecreator și/sau menținerea relației directe cu Acesta, te pui singur în situația de a lua decizii greșite, de a nu beneficia de ajutorul Lui!

Ai curajul să răspunzi chemării tale într-un mod nou și eficient, până când devine Adevăr?

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu
28 Sep 2015 16:02 | General
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu ...
Rezultate Terapia Reiki/Bioenergie Vasilescu Cristian
06 Aug 2015 16:01 | Media
Acest videoclip, este primul dintr-o serie ce are ca scop prezentarea de cazuri tratate de mine incepand cu anul 1996, prin terapii complementare: Reiki/Bioenergie si altele! Sunt bucuros ca prin cursurile de Reiki pe care le predau ii pot invata si ...
IMPORTANȚA SCANĂRII NUMITĂ BYOSEN ÎN TERAPIA REIKI!
22 Mar 2021 19:37
În general vorbind, faza de tratament a ședinței profesionale de Reiki începe cu scanarea energică sau byosen și se desfășoară după discuția dinaintea ședinței, atunci când clientul este situat confortabil pe masa Reik...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!