×

Contul meu

Chemarea Spiritului

18 Feb 2021 10:53 | General | 550 Vizualizari
Chemarea Spiritului

Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totdeauna și fie ne îmbrățișăm chemarea spirituală, fie ne ascundem în treburile cotidiene, îndoindu-ne că vom reuși vreodată să trăim altfel.

Viața ne dă semne mai blânde sau mai dure pentru a înțelege care este calea, misiunea noastră. Alegerea noastră este să o acceptăm și străbatem în grație și frumusețe, ceea ce se întâmplă atunci când spunem da inițierii noastre sau să trăim nemulțumirea atunci când refuzăm.

Emoțiile negative au o putere uriașă și irezistibilă care amenință să ne țină prinși zile sau ani. Îți amintești cât de mult ai fost blocat într-o relație dureroasă, supărat pe tine însuți și pe partenerul tău, mult timp după ce ți-ai dat seama că este timpul să pleci? 

Putem petrece mulți ani prinși în  furia noastră, sau urmăriți de sentimentul de a nu avea partenerul potrivit sau viața potrivită, sau invidia noastră pentru tinerețea, succesul sau bogăția pe care alții o au. În cele din urmă unii renunță la a mai munci pentru un destin mai bun.

Alții aleg binefacerile autocunoașterii și autocontrolului pe care le dobândești pe calea Spirituală! Inițierea nu este nimic mai puțin decât o invitație la un destin de neimaginat. Este plin de eforturi și oportunității. Rezultatul nu este garantat. Necesită un răspuns curajos și ne invită să devenim eroul propriei călătorii.

Uneori, călătoria se învârte în loc și ni se oferă o nouă oportunitate de a fi reinițiați de circumstanțe dure ale vieții care ne scutură din nou aducându-ne la realitate și necesită un alt răspuns curajos pentru a aprofunda chemarea noastră spirituală. Evenimentele mondiale ne provoacă și ne cheamă să mergem mai adânc pe calea care ușurează sau chiar înlătură suferințele.

Cauza suferinței este ignoranța! 

Atunci când ignori că există un Atoatecreator și/sau menținerea relației directe cu Acesta, te pui singur în situația de a lua decizii greșite, de a nu beneficia de ajutorul Lui!

Ai curajul să răspunzi chemării tale într-un mod nou și eficient, până când devine Adevăr?

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

VINDECAREA BOLILOR DEGENERATIVE, CRONICE ȘI AUTOIMUNE HOLISTIC
18 Jan 2021 18:27
Medicina tradiţională chineză consideră că bolile au ca și cauză în general cele şapte emoţii: bucurie, tristeţe, furie, supărare, melancolie, frică şi spaimă. Mai exact atunci când aceste emoții sunt excesive sau dureaz...
Terapia Bowen și Nervul vag – componentă a „medicului interior” al organismului uman
21 Mar 2017 21:11 | General
Dacă suferiți de tensiune mărită, afectiuni digestive, afecțiuni inflamatorii sau depresie, informațiile următoare vă pot servi ca sursă de inspirație pentru a facilita descoperirea unor noi posibilități și mecanisme de gestionare a răs...
CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?
02 Feb 2021 15:49
Reiki este o modalitate relaxantă și sigură de a infuza energii pozitive și calm în toate aspectele vieții. De obicei se discută despre cum să creați propria cutie Reiki și să o energizați pentru diverse materializări la cursul d...
BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?
09 Mar 2021 22:02
Există în anatomia energetică a omului așa-numitele canale care transportă energia în organism, canale pe care lucrează acupunctorii și presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 și de oamenii de știință at...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!