×

Contul meu

Chemarea Spiritului

18 Feb 2021 10:53 | General | 361 Vizualizari
Chemarea Spiritului

Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totdeauna și fie ne îmbrățișăm chemarea spirituală, fie ne ascundem în treburile cotidiene, îndoindu-ne că vom reuși vreodată să trăim altfel.

Viața ne dă semne mai blânde sau mai dure pentru a înțelege care este calea, misiunea noastră. Alegerea noastră este să o acceptăm și străbatem în grație și frumusețe, ceea ce se întâmplă atunci când spunem da inițierii noastre sau să trăim nemulțumirea atunci când refuzăm.

Emoțiile negative au o putere uriașă și irezistibilă care amenință să ne țină prinși zile sau ani. Îți amintești cât de mult ai fost blocat într-o relație dureroasă, supărat pe tine însuți și pe partenerul tău, mult timp după ce ți-ai dat seama că este timpul să pleci? 

Putem petrece mulți ani prinși în  furia noastră, sau urmăriți de sentimentul de a nu avea partenerul potrivit sau viața potrivită, sau invidia noastră pentru tinerețea, succesul sau bogăția pe care alții o au. În cele din urmă unii renunță la a mai munci pentru un destin mai bun.

Alții aleg binefacerile autocunoașterii și autocontrolului pe care le dobândești pe calea Spirituală! Inițierea nu este nimic mai puțin decât o invitație la un destin de neimaginat. Este plin de eforturi și oportunității. Rezultatul nu este garantat. Necesită un răspuns curajos și ne invită să devenim eroul propriei călătorii.

Uneori, călătoria se învârte în loc și ni se oferă o nouă oportunitate de a fi reinițiați de circumstanțe dure ale vieții care ne scutură din nou aducându-ne la realitate și necesită un alt răspuns curajos pentru a aprofunda chemarea noastră spirituală. Evenimentele mondiale ne provoacă și ne cheamă să mergem mai adânc pe calea care ușurează sau chiar înlătură suferințele.

Cauza suferinței este ignoranța! 

Atunci când ignori că există un Atoatecreator și/sau menținerea relației directe cu Acesta, te pui singur în situația de a lua decizii greșite, de a nu beneficia de ajutorul Lui!

Ai curajul să răspunzi chemării tale într-un mod nou și eficient, până când devine Adevăr?

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ
20 Apr 2021 15:06
Vindecarea energetică se realizează prin interacțiunea dintre câmpul energetic al terapeutului și câmpul energetic al pacientului. Această interacțiune a câmpurilor energetice poate fi explicată folosind termenii și ......
Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
Rugăciunea de Iertare în 3 Trepte
18 Feb 2021 10:09
Este primul lucru pe care îl recomand cursanților sau pacienților atunci când îmi cer sfatul în legătură cu relațiile! Începând cu anul 1998 când am aflat de această rugăciune, multe cazuri s- ...
IMPORTANȚA SCANĂRII NUMITĂ BYOSEN ÎN TERAPIA REIKI!
22 Mar 2021 19:37
În general vorbind, faza de tratament a ședinței profesionale de Reiki începe cu scanarea energică sau byosen și se desfășoară după discuția dinaintea ședinței, atunci când clientul este situat confortabil pe masa Reik...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!