×

Contul meu

Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

22 Apr 2017 20:42 | General | 578 Vizualizari
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm operații complexe, în doar câteva secunde. Calculatoarele au fost însă concepute de oameni în încercarea lor de a imita funcționarea creierului uman; totuși, nu s-a obținut o versiune nici măcar apropiată de original! Corpul nostru este cea mai performantă “mașinărie” existentă  în Univers!

Suntem uimiți de componenta de bază a computerului: cipul electronic, atât de mic și totuși atât de puternic! În același timp, fiecare celulă a corpului nostru este un întreg Univers în miniatură! Am fost creați în așa fel încât să putem “funcționa” întreaga viață fără pauze, perfect adaptați la mediul înconjurător și, cel mai important, organismul nostru a fost dotat cu toate “uneltele” necesare pentru a-și rezolva singur problemele. Cu alte cuvinte, corpul nostru are abilitatea de a se vindeca pe sine, asa cum demonstrează filozofia Bowen, odată ce atinge o stare de relaxare profundă.

Delicatele mișcări Bowen reactivează, practic, “Doctorul interior”, într-o manieră neinvazivă și naturală. Orice dezechilibru sau dizarmonie existentă în organism pot fi remediate prin reactivarea “matricei” originare, adică a programului optim de funcționare pentru toate sistemele.

Motive pentru a alege Terapia Bowen:

– Este o terapie holistica, adresandu-se intregului corp, echilibrandu-l din punct de vedere fizic , psihic si energetic.

– Este o terapie noninvaziva, fara contraindicatii sau reactii adverse.

– Unde nu poate vindeca, amelioreaza si stabilizeaza; o mai buna calitate a vietii este idealul oricarui om, iar sanatatea dvs . este prioritara in orice moment .

 

– Terapia Bowen ( bowtech) permite corpului dvs. sa realizeze in ritmul sau propriu insanatosirea iar terapeutul isi adapteaza constant tratamentul in functie de evolutia dvs; asadar,  pentru un terapeut bowtech veti fi un intreg care tinde spre armonie, nu o boala a carei abordare simptomatica si standardizata risca sa deregleze intregul.

Intotdeauna veti veni cu placere la o sedinta de terapie, caci de fiecare data corpul dvs. va intra intr-o profunda stare de relaxare, eliminand stresul , inamicul tacut din spatele atator boli ale vietii moderne,  si initiind procesul de autovindecare.

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
Terapia Bowen și Nervul vag – componentă a „medicului interior” al organismului uman
21 Mar 2017 21:11 | General
Dacă suferiți de tensiune mărită, afectiuni digestive, afecțiuni inflamatorii sau depresie, informațiile următoare vă pot servi ca sursă de inspirație pentru a facilita descoperirea unor noi posibilități și mecanisme de gestionare a răs...
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
Optimizarea sistemului imunitar prin practica Reiki
06 Sep 2020 16:14 | General
Sistemul imunitar la om  nu ocupă zone atat de clar delimitate precum alte sisteme din corp cum fi cel respirator, digestiv etc. ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!