×

Contul meu

Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

22 Apr 2017 20:42 | General | 628 Vizualizari
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm operații complexe, în doar câteva secunde. Calculatoarele au fost însă concepute de oameni în încercarea lor de a imita funcționarea creierului uman; totuși, nu s-a obținut o versiune nici măcar apropiată de original! Corpul nostru este cea mai performantă “mașinărie” existentă  în Univers!

Suntem uimiți de componenta de bază a computerului: cipul electronic, atât de mic și totuși atât de puternic! În același timp, fiecare celulă a corpului nostru este un întreg Univers în miniatură! Am fost creați în așa fel încât să putem “funcționa” întreaga viață fără pauze, perfect adaptați la mediul înconjurător și, cel mai important, organismul nostru a fost dotat cu toate “uneltele” necesare pentru a-și rezolva singur problemele. Cu alte cuvinte, corpul nostru are abilitatea de a se vindeca pe sine, asa cum demonstrează filozofia Bowen, odată ce atinge o stare de relaxare profundă.

Delicatele mișcări Bowen reactivează, practic, “Doctorul interior”, într-o manieră neinvazivă și naturală. Orice dezechilibru sau dizarmonie existentă în organism pot fi remediate prin reactivarea “matricei” originare, adică a programului optim de funcționare pentru toate sistemele.

Motive pentru a alege Terapia Bowen:

– Este o terapie holistica, adresandu-se intregului corp, echilibrandu-l din punct de vedere fizic , psihic si energetic.

– Este o terapie noninvaziva, fara contraindicatii sau reactii adverse.

– Unde nu poate vindeca, amelioreaza si stabilizeaza; o mai buna calitate a vietii este idealul oricarui om, iar sanatatea dvs . este prioritara in orice moment .

 

– Terapia Bowen ( bowtech) permite corpului dvs. sa realizeze in ritmul sau propriu insanatosirea iar terapeutul isi adapteaza constant tratamentul in functie de evolutia dvs; asadar,  pentru un terapeut bowtech veti fi un intreg care tinde spre armonie, nu o boala a carei abordare simptomatica si standardizata risca sa deregleze intregul.

Intotdeauna veti veni cu placere la o sedinta de terapie, caci de fiecare data corpul dvs. va intra intr-o profunda stare de relaxare, eliminand stresul , inamicul tacut din spatele atator boli ale vietii moderne,  si initiind procesul de autovindecare.

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Rugăciunea de Iertare în 3 Trepte
18 Feb 2021 10:09
Este primul lucru pe care îl recomand cursanților sau pacienților atunci când îmi cer sfatul în legătură cu relațiile! Începând cu anul 1998 când am aflat de această rugăciune, multe cazuri s- ...
Practica Reiki și evoluția spirituală (1)
06 Nov 2020 17:47 | General
Boala vine din încălcarea legilor universale !  Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. „Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic for...
Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor
27 Mar 2017 11:36 | General
„Reîntoarcerea luminii” este o expresie utilizată frecvent în strânsă legătură cu practica alchimiei interne și meditației. „Când lumina este reîntoarsă, energiile cerului și al pământulu...
Cum poți face din practica Reiki o parte din viața de zi cu zi?
01 Nov 2020 10:20 | General
 Pentru a integra Reiki în viața de zi cu zi, puteți folosi aceste idei și astfel să transformați activitățile zilnice într-o practică spirituală și de dezvoltare cu ajutorul Reiki. ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!