×

Contul meu

Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

22 Apr 2017 20:42 | General | 313 Vizualizari
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm operații complexe, în doar câteva secunde. Calculatoarele au fost însă concepute de oameni în încercarea lor de a imita funcționarea creierului uman; totuși, nu s-a obținut o versiune nici măcar apropiată de original! Corpul nostru este cea mai performantă “mașinărie” existentă  în Univers!

Suntem uimiți de componenta de bază a computerului: cipul electronic, atât de mic și totuși atât de puternic! În același timp, fiecare celulă a corpului nostru este un întreg Univers în miniatură! Am fost creați în așa fel încât să putem “funcționa” întreaga viață fără pauze, perfect adaptați la mediul înconjurător și, cel mai important, organismul nostru a fost dotat cu toate “uneltele” necesare pentru a-și rezolva singur problemele. Cu alte cuvinte, corpul nostru are abilitatea de a se vindeca pe sine, asa cum demonstrează filozofia Bowen, odată ce atinge o stare de relaxare profundă.

Delicatele mișcări Bowen reactivează, practic, “Doctorul interior”, într-o manieră neinvazivă și naturală. Orice dezechilibru sau dizarmonie existentă în organism pot fi remediate prin reactivarea “matricei” originare, adică a programului optim de funcționare pentru toate sistemele.

Motive pentru a alege Terapia Bowen:

– Este o terapie holistica, adresandu-se intregului corp, echilibrandu-l din punct de vedere fizic , psihic si energetic.

– Este o terapie noninvaziva, fara contraindicatii sau reactii adverse.

– Unde nu poate vindeca, amelioreaza si stabilizeaza; o mai buna calitate a vietii este idealul oricarui om, iar sanatatea dvs . este prioritara in orice moment .

 

– Terapia Bowen ( bowtech) permite corpului dvs. sa realizeze in ritmul sau propriu insanatosirea iar terapeutul isi adapteaza constant tratamentul in functie de evolutia dvs; asadar,  pentru un terapeut bowtech veti fi un intreg care tinde spre armonie, nu o boala a carei abordare simptomatica si standardizata risca sa deregleze intregul.

Intotdeauna veti veni cu placere la o sedinta de terapie, caci de fiecare data corpul dvs. va intra intr-o profunda stare de relaxare, eliminand stresul , inamicul tacut din spatele atator boli ale vietii moderne,  si initiind procesul de autovindecare.

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Optimizarea sistemului imunitar prin practica Reiki
06 Sep 2020 16:14 | General
Sistemul imunitar la om  nu ocupă zone atat de clar delimitate precum alte sisteme din corp cum fi cel respirator, digestiv etc. ...
„Mușchiul sufletului” și importanța lui pentru sănătatea umană!
05 May 2017 14:51 | General
Mușchiul psoas este de multe ori menționat în terapiile de recuperare musculară drept cea mai importantă parte a musculaturii corpului, fiind cunoscut și ca „mușchiul sufletului”. În terapia Bowen procedura pentru......
VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ
20 Apr 2021 15:06
Vindecarea energetică se realizează prin interacțiunea dintre câmpul energetic al terapeutului și câmpul energetic al pacientului. Această interacțiune a câmpurilor energetice poate fi explicată folosind termenii și ......

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!