×

Contul meu

Din culisele terapiei Bowen

05 Apr 2017 16:43 | General | 886 Vizualizari
Din culisele terapiei Bowen

Se scrie mult despre terapia Bowen. Am citit foarte mult pe acest subiect. Nu am gasit până acum un material explicit despre prevenția prin terapia Bowen. După cum bine știu cursanții de nivel master, în terapia Bowen se lucrează după protocoale în funcție de diagnosticul cu care se prezintă pacientul – diagnostic stabilit de către medic – aceste protocoale sunt adaptate și personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Să vedem ce pot face aceste protocoale!

Protocolul pe care îl numesc „anticancer”. Acesta se adresează oricărui tip de cancer, tumori, chisturi, leziuni, e.t.c. Este foarte eficient atunci când boala a fost detectată prin teste și analize, cu atât mai mult dacă este aplicat preventiv o dată la câțiva ani de exemplu.

Protocolul denumit „ Pentru dublă scolioză”. În ziua de astăzi un număr covârșitor de copii au cel puțin o scolioză simplă. La fel de eficient este la adulți indiferent de vârstă, chiar dacă la bătrâni poate să dureze mai mult până se văd rezultatele.

Protocolul „Pentru tiroidă”. În afară de rezolvarea problemelor cu tiroida indiferent cât de grave sau vechi sunt, realizează o „ curățare ” a întregului organism de toxine prin mobilizarea limfei.

Protocolul pentru „ Chisturi ovariene ” care dă rezultate excelente și dacă chisturile sunt la sâni, lucrează foarte bine pentru probleme la prostată sau impotență.

Protocolul pentru „Scleroză multiplă și Parkinson”, la fel de eficient pentru orice probleme de sistem imunitar, chiar și boli autoimune care în ziua de azi sunt foarte răspândite și continuă să crească incidența lor foarte mult.

 

Cel pentru „ Fibromialgie și Sindrom de oboseală cronică”. La câți oameni sunt obosiți cronic în zilele noastre e o mană cerească.

Cel pentru „ Persoane foarte stresate și depresii” unde cred că se încadrează peste 90% din populație.

Cel pentru „ Sechele după A.V.C. și imobilizați” care este foarte eficient și pentru tetrapareză și alte paralizii.

Și unul dintre cele mai importante, cel pentru infertilitate!

Acum știind cele de mai sus vă puteți face o idee cât de importantă este terapia Bowen atât pentru vindecare și mai ales pentru prevenție și pentru menținerea stării de sănătate și armonie! Nu vă mai rămâne decât să vă programați la o ședință de terapie Bowen ce durează intre 30 – 60 de minute și se aplica săptămânal. Ședințele de terapie Bowen au ca efect secundar o stare de relaxare și de tonus bun!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?
02 Feb 2021 15:49
Reiki este o modalitate relaxantă și sigură de a infuza energii pozitive și calm în toate aspectele vieții. De obicei se discută despre cum să creați propria cutie Reiki și să o energizați pentru diverse materializări la cursul d...
Practica Reiki eficientă și legile universale!
28 Jul 2020 10:11 | General
„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki.  ...
Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!