×

Contul meu

Din culisele terapiei Bowen

05 Apr 2017 16:43 | General | 916 Vizualizari
Din culisele terapiei Bowen

Se scrie mult despre terapia Bowen. Am citit foarte mult pe acest subiect. Nu am gasit până acum un material explicit despre prevenția prin terapia Bowen. După cum bine știu cursanții de nivel master, în terapia Bowen se lucrează după protocoale în funcție de diagnosticul cu care se prezintă pacientul – diagnostic stabilit de către medic – aceste protocoale sunt adaptate și personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Să vedem ce pot face aceste protocoale!

Protocolul pe care îl numesc „anticancer”. Acesta se adresează oricărui tip de cancer, tumori, chisturi, leziuni, e.t.c. Este foarte eficient atunci când boala a fost detectată prin teste și analize, cu atât mai mult dacă este aplicat preventiv o dată la câțiva ani de exemplu.

Protocolul denumit „ Pentru dublă scolioză”. În ziua de astăzi un număr covârșitor de copii au cel puțin o scolioză simplă. La fel de eficient este la adulți indiferent de vârstă, chiar dacă la bătrâni poate să dureze mai mult până se văd rezultatele.

Protocolul „Pentru tiroidă”. În afară de rezolvarea problemelor cu tiroida indiferent cât de grave sau vechi sunt, realizează o „ curățare ” a întregului organism de toxine prin mobilizarea limfei.

Protocolul pentru „ Chisturi ovariene ” care dă rezultate excelente și dacă chisturile sunt la sâni, lucrează foarte bine pentru probleme la prostată sau impotență.

Protocolul pentru „Scleroză multiplă și Parkinson”, la fel de eficient pentru orice probleme de sistem imunitar, chiar și boli autoimune care în ziua de azi sunt foarte răspândite și continuă să crească incidența lor foarte mult.

 

Cel pentru „ Fibromialgie și Sindrom de oboseală cronică”. La câți oameni sunt obosiți cronic în zilele noastre e o mană cerească.

Cel pentru „ Persoane foarte stresate și depresii” unde cred că se încadrează peste 90% din populație.

Cel pentru „ Sechele după A.V.C. și imobilizați” care este foarte eficient și pentru tetrapareză și alte paralizii.

Și unul dintre cele mai importante, cel pentru infertilitate!

Acum știind cele de mai sus vă puteți face o idee cât de importantă este terapia Bowen atât pentru vindecare și mai ales pentru prevenție și pentru menținerea stării de sănătate și armonie! Nu vă mai rămâne decât să vă programați la o ședință de terapie Bowen ce durează intre 30 – 60 de minute și se aplica săptămânal. Ședințele de terapie Bowen au ca efect secundar o stare de relaxare și de tonus bun!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
Chemarea Spiritului
18 Feb 2021 10:53
Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totde...
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!