×

Contul meu

Din culisele terapiei Bowen

05 Apr 2017 16:43 | General | 483 Vizualizari
Din culisele terapiei Bowen

Se scrie mult despre terapia Bowen. Am citit foarte mult pe acest subiect. Nu am gasit până acum un material explicit despre prevenția prin terapia Bowen. După cum bine știu cursanții de nivel master, în terapia Bowen se lucrează după protocoale în funcție de diagnosticul cu care se prezintă pacientul – diagnostic stabilit de către medic – aceste protocoale sunt adaptate și personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Să vedem ce pot face aceste protocoale!

Protocolul pe care îl numesc „anticancer”. Acesta se adresează oricărui tip de cancer, tumori, chisturi, leziuni, e.t.c. Este foarte eficient atunci când boala a fost detectată prin teste și analize, cu atât mai mult dacă este aplicat preventiv o dată la câțiva ani de exemplu.

Protocolul denumit „ Pentru dublă scolioză”. În ziua de astăzi un număr covârșitor de copii au cel puțin o scolioză simplă. La fel de eficient este la adulți indiferent de vârstă, chiar dacă la bătrâni poate să dureze mai mult până se văd rezultatele.

Protocolul „Pentru tiroidă”. În afară de rezolvarea problemelor cu tiroida indiferent cât de grave sau vechi sunt, realizează o „ curățare ” a întregului organism de toxine prin mobilizarea limfei.

Protocolul pentru „ Chisturi ovariene ” care dă rezultate excelente și dacă chisturile sunt la sâni, lucrează foarte bine pentru probleme la prostată sau impotență.

Protocolul pentru „Scleroză multiplă și Parkinson”, la fel de eficient pentru orice probleme de sistem imunitar, chiar și boli autoimune care în ziua de azi sunt foarte răspândite și continuă să crească incidența lor foarte mult.

 

Cel pentru „ Fibromialgie și Sindrom de oboseală cronică”. La câți oameni sunt obosiți cronic în zilele noastre e o mană cerească.

Cel pentru „ Persoane foarte stresate și depresii” unde cred că se încadrează peste 90% din populație.

Cel pentru „ Sechele după A.V.C. și imobilizați” care este foarte eficient și pentru tetrapareză și alte paralizii.

Și unul dintre cele mai importante, cel pentru infertilitate!

Acum știind cele de mai sus vă puteți face o idee cât de importantă este terapia Bowen atât pentru vindecare și mai ales pentru prevenție și pentru menținerea stării de sănătate și armonie! Nu vă mai rămâne decât să vă programați la o ședință de terapie Bowen ce durează intre 30 – 60 de minute și se aplica săptămânal. Ședințele de terapie Bowen au ca efect secundar o stare de relaxare și de tonus bun!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

REIJU (INIȚIEREA SPIRITUALĂ TRADIȚIONALĂ) ȘI IMPORTANȚA SA PENTRU PRACTICANȚII REIKI
22 Mar 2021 15:12
Reiki este o practică care se adresează minţii, trupului și spiritului fiind o îmbinare a principiilor ezoterice ce au fost reprezentative în Japonia secolului trecut şi anume: principii ale medicinei tradiţionale chineze, metode...
Reţetă cu sfeclă roşie pentru afecţiuni ale tractului urinar şi vezicii biliare, inclusiv pietre şi nisip:
21 Mar 2017 20:24 | General
varianta 1 Se fierb 3 sfecle roşii medii în coajă în 1,5 litri apă la foc mic timp de 90 minute. Se stre...
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Din seria vindecă-te pe tine însuțI - utilizând energia copacilor
22 Dec 2020 15:19
Copacii sunt foarte puternici în conformitate cu maeștrii taoiști. Pe lângă absorbția dioxidului de carbon și transformarea acestuia în oxigen, copacii pot absorbi și energia negativă și o pot transforma în... ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!