×

Contul meu

Practica Reiki și evoluția spirituală (1)

06 Nov 2020 17:47 | General | 494 Vizualizari
Practica Reiki și evoluția spirituală (1)

Edgar Cayce – Legile universale

Boala vine din încălcarea legilor universale ! 

Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. „Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic formează un întreg, deşi se pot separa şi funcţiona separat şi chiar în detrimentul celeilalte părţi. 

Faceţi-le să coopereze, reuniţi-le în programul lor şi astfel veţi avea o energie mai mare în activităţile voastre”, spunea Cayce. El mai afirma că orice boală vine din încălcarea legilor universale. 

„Boala apare în urma încălcării legii universale (fie că această încălcare a fost comisă pe plan fizic, emoțional, mental sau spiritual), este rezultatul erorilor manifestate pe Pământ… căci încălcarea legii  nu este decât întoarcerea împotriva Adevărului şi Luminii, astfel afectează corpul fizic. 

Căci corpul este Templul lui Dumnezeu Viu… Încălcarea legii aduce necazul, tristeţea, boala pe Pământ… Nimeni nu-şi poate urî vecinul fără să sufere de stomac sau ficat! Nimeni nu poate fi gelos şi nervos fără să aibă tulburări digestive şi cardiace! 

Ura şi gelozia provin din frică. Din frică izvorăsc aproape toate relele omenirii: frica de sine, frica de ceea ce gândesc alţii despre noi, frica de imaginea pe care ceilalţi şi-au făcut-o despre noi etc. A depăşi frica înseamnă a ne umple fiinţa mentală şi spirituală de ceea ce alungă frica, adică credinţa în iubirea manifestată în lume prin Acela care S-a dăruit răscumpărării noastre. 

Iubirea, credinţa, înţelegerea acestor legi alungă frica. Mânia este o otravă pentru tot organismul… Resentimentul produce în organism acele secreţii care împiedică buna funcţionare a diverselor sisteme (circulator, digestiv, respirator etc). Este necesar să ne purificăm corpul şi să oprim secreţia de otrăvuri care dereglează organismul, îmbolnăvindu-l. 

Fiecare atom este un micro univers. El acţionează într-un sistem de energie ordonat din corp, dar poate crea energii de ruptură prin toxinele pe care le produce. Acestea trebuie eliminate din corp prin diverse sisteme (respirator, circulator, digestiv etc). 

Purificarea spirituală şi fizică amână procesul de îmbătrânire. Menţinerea echilibrului între asimilare şi eliminare poate prelungi viaţa nebănuit de mult.

Practica și/sau terapia Reiki poate aduce echilibru, vindecare și armonie pe toate planurile: fizic, emoțional, mental și spiritual!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Cum poți face din practica Reiki o parte din viața de zi cu zi?
01 Nov 2020 10:20 | General
 Pentru a integra Reiki în viața de zi cu zi, puteți folosi aceste idei și astfel să transformați activitățile zilnice într-o practică spirituală și de dezvoltare cu ajutorul Reiki. ...
SĂNĂTATEA - EFECT AL STILULUI DE VIAȚĂ
22 Jun 2021 11:09
Dacă creați condițiile pentru sănătate, atunci boala pur și simplu dispare de la sine.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!