×

Contul meu

Practica Reiki și evoluția spirituală (1)

06 Nov 2020 17:47 | General | 826 Vizualizari
Practica Reiki și evoluția spirituală (1)

Edgar Cayce – Legile universale

Boala vine din încălcarea legilor universale ! 

Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. „Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic formează un întreg, deşi se pot separa şi funcţiona separat şi chiar în detrimentul celeilalte părţi. 

Faceţi-le să coopereze, reuniţi-le în programul lor şi astfel veţi avea o energie mai mare în activităţile voastre”, spunea Cayce. El mai afirma că orice boală vine din încălcarea legilor universale. 

„Boala apare în urma încălcării legii universale (fie că această încălcare a fost comisă pe plan fizic, emoțional, mental sau spiritual), este rezultatul erorilor manifestate pe Pământ… căci încălcarea legii  nu este decât întoarcerea împotriva Adevărului şi Luminii, astfel afectează corpul fizic. 

Căci corpul este Templul lui Dumnezeu Viu… Încălcarea legii aduce necazul, tristeţea, boala pe Pământ… Nimeni nu-şi poate urî vecinul fără să sufere de stomac sau ficat! Nimeni nu poate fi gelos şi nervos fără să aibă tulburări digestive şi cardiace! 

Ura şi gelozia provin din frică. Din frică izvorăsc aproape toate relele omenirii: frica de sine, frica de ceea ce gândesc alţii despre noi, frica de imaginea pe care ceilalţi şi-au făcut-o despre noi etc. A depăşi frica înseamnă a ne umple fiinţa mentală şi spirituală de ceea ce alungă frica, adică credinţa în iubirea manifestată în lume prin Acela care S-a dăruit răscumpărării noastre. 

Iubirea, credinţa, înţelegerea acestor legi alungă frica. Mânia este o otravă pentru tot organismul… Resentimentul produce în organism acele secreţii care împiedică buna funcţionare a diverselor sisteme (circulator, digestiv, respirator etc). Este necesar să ne purificăm corpul şi să oprim secreţia de otrăvuri care dereglează organismul, îmbolnăvindu-l. 

Fiecare atom este un micro univers. El acţionează într-un sistem de energie ordonat din corp, dar poate crea energii de ruptură prin toxinele pe care le produce. Acestea trebuie eliminate din corp prin diverse sisteme (respirator, circulator, digestiv etc). 

Purificarea spirituală şi fizică amână procesul de îmbătrânire. Menţinerea echilibrului între asimilare şi eliminare poate prelungi viaţa nebănuit de mult.

Practica și/sau terapia Reiki poate aduce echilibru, vindecare și armonie pe toate planurile: fizic, emoțional, mental și spiritual!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!
18 Jan 2021 18:18
Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează. Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă ...
CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
CUM POȚI ADUCE MAI MULTĂ ARMONIE ÎN VIAȚA TA PRIN REIKI?
31 Mar 2021 20:35
Reiki este cunoscut și ca „arta japoneză a armoniei”. Scopul înalt al Reiki este aducerea armoniei spirituale în toate aspectele vieții umane. Este adevărat că este în același timp o terapie foarte eficientă, o...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!