×

Contul meu

Terapia Bowen cu Cristian Vasilescu

30 Mar 2014 15:58 | Media | 528 Vizualizari

Informații și imagini despre terapia bowen de la un practicant cu experiență. 
  
Tehnica Bowen este terapie holistică. Se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru organism. Mișcările exercitate la nivelul unor puncte specifice de pe corp stimulează autovindecarea organismului.

Datorită faptului că terapia Bowen este ne invazivă (nu forțează corpul să execute o comandă, ci „stimulează” prin mișcările aplicate de terapeut reechilibrarea organismului și eliminarea cauzei ce a declanșat apariția unei afecțiuni), ea nu prezintă contraindicații.

Terapia Bowen este o tehnică terapeutică relativ ușor de aplicat și are la bază principiul conform căruia, organismul în stare de relaxare profundă își activează abilitatea de a rezolva orice problemă a corpului sau a minții, prin readucerea acestora în echilibru și armonie.

Cazuri considerate de multe ori grave și nerecuperabile, devin exemple de ameliorări remarcabile mergând până la vindecare prin intermediul terapiei Bowen.

Terapeutul Bowen execută câteva seturi de mișcări delicate, cu pauze de câteva minute între ele, pe anumite puncte ale corpului inducând astfel pacientului o stare de relaxare profundă. Se declanșează practic un proces de resetare a organismului la starea de optim. Este activată capacitatea nativa de auto-vindecare. Astfel organismul începe un proces complex de re-echilibrare și refacere.

Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique) este o metodă revoluționară de tratament. Tehnica Bowen este o formulă unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este foarte eficientă în tratarea afecțiunilor interne și reducerea duratei convalescenței.

Rezultatele pot fi remarcabile chiar de la prima ședință, procesul de autovindecare derulându-se și pe parcursul zilelor următoare. Tratamentele se aplică, de regulă, la interval de aproximativ 7 zile. De cele mai multe ori sunt necesare doar câteva ședințe de tratament, în cazul afecțiunilor acute. Terapeutul se poate concentra pe o problemă specifică sau se poate adresa organismului ca un întreg, într-o maniera holistică.

Terapia Bowen (Bowtech) poate fi aplicată pentru orice dezechilibru existent în organism, indiferent că e fizic, psihologic, emoțional sau chimic. Bowtech se adresează mai degrabă corpului ca un întreg, decât simptomelor singulare prezente. Lucrează în principal prin sistemul nervos asupra sistemului osos și muscular. Vindecarea apare ca răspuns al sistemului nervos la mișcările Bowtech.

Mișcările Bowen sunt efectuate pe puncte structurale cheie, pe care creierul le folosește ca puncte naturale de referință, pentru a determina postura (multe din aceste puncte se raportează la structurile semnificative embrionare și de dezvoltare), aceste mișcări realizate în puncte specifice au un efect uriaș asupra felului în care corpul se susține pe sine.
Mișcările Bowen stimulează fluxul de energie, activând resursele proprii ale corpului pentru ca acesta să se poată vindeca singur

În timpul unei ședințe Bowen, organismului i se permite să se reorienteze către memoria unei stări anterioare de sănătate, sau către tiparul original rezolvându-se orice problemă a corpului sau a minții, prin readucerea acestora în echilibru și armonie. 


Sunt 3 avantaje majore ale terapiei Bowen, comparativ cu toate celelalte terapii :

1. NU POATE FACE NIMIC RĂU.

Dacă terapia nu este executată corect, corpul nu va acționa astfel încât să se auto-rănească. În acest caz, pacientul va beneficia de o oră de odihnă.

2. TERAPEUTUL NU-ȘI IMPUNE VOINȚA ASUPRA CORPULUI PACIENTULUI.

Fără forțe manipulatoare, fără întinderi puternice și manevre asupra țesuturilor. Tot ce face un Terapeut Bowen e să ceară corpului dumneavoastră  să înceapă pașii necesari pentru auto-vindecare, în timpul și limitele sale.

3. EFORTUL ȘI IMPLICAREA TERAPEUTULUI SUNT MINIME, COMPARATIV CU REZULTATUL FINAL.

La aceasta terapie un terapeut poate trata până la aproximativ șase pacienți deodată, cu efort minim și rezultate maxime pentru toți pacienții.
 

Prin Mișcările Bowen :

Deplasările osoase se re-aliniază, deși nu se execută nici o manipulare a articulațiilor sau oaselor, ca în chiropractică. Tensiunile musculare se eliberează și circuitul limfatic normal se restabilește, deși nu se masează mușchii ca în masajul terapeutic.  Meridianele energetice se restabilesc imediat, deși practica nu se bazează pe meridiane și nu seamănă nici cu acupunctura, nici cu presopunctura.

Numărul de ședințe necesare este în funcție de gravitatea și vechimea problemelor cu care vă confruntați. Tehnica Bowen (Bowtech) este tânără între terapiile de frontieră. Mai mult, este ușor de aplicat și de suportat.

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CRISTIAN VASILESCU Despre protectia energetica1
28 Oct 2017 16:05 | General
Despre vampiri energetici și alte tipuri de „ atacuri energetice ” și apărare eficientă. ...
FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA
22 Jun 2021 11:07
Înțelepții au știut că această perioadă va fi un test dificil pentru umanitate. Plandemia actuală este parte din acest test. Totuși, ar fi această plandemie un lucru atât de provocator dacă nu am fi deja atât de puțin ...
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu
28 Sep 2015 16:02 | General
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu ...
ŞOCANTUL ADEVĂR DESPRE VITAMINA “D”
28 Mar 2017 11:39 | Media
De ce nu vi s-a dezvăluit adevărul despre vitamina D? Lumea modernă este bântuită de epidemia deficienţei de vitamina D, această epidemie fiind de o astfel de profunzime şi gravitate încât, face ca gripa porcină H1N1 să pa...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!