×

Contul meu

Apa infuzată cu Reiki

22 Oct 2020 21:18 | General | 1174 Vizualizari
Apa infuzată cu Reiki

Apa are un rol important în menținerea sănătății, vitalității, stării de bine. Cu toții am observat că energia noastră este scăzută atunci când suntem însetați.

Dr. Masaru Emoto a afirmat că, conștiința umană, energiile emoționale și vibrațiile au un efect asupra structurii moleculare a apei. El a observat că apa expusă gândurilor pozitive și rugăciunilor produc structuri cristaline frumoase atunci când sunt înghețate.

Apa, îți poate absorbi intenția și, de asemenea, poate fi impregnată cu Reiki. Așa cum oamenii de știință cred că apa potabilă și funcțiile creierului sunt corelate, este mai bine să bei apă tratată cu Reiki. Mulți practicanți au experimentat rezultate remarcabile cu apa tratată cu Reiki.

-Vă voi împărtăși o modalitate de a crea apă impregnată cu Reiki:

– Se începe cu rugăciunea pentru a fi ajutați de către Atoatecreator în lucrare.
– Exprimați-vă recunoștința față de Reiki și apă.

Desenați simbolul de putere pe fiecare dintre chakrele palmei și spuneți „Purificați!” de trei ori în timp ce mișcați mâna în sensul acelor de ceasornic. Desenăm toate simbolurile.
Desenați Simbolul 2 în culoare verde și Simbolul 3 în culoare violet pentru a vă conecta cu energiile divine și Simbolul 4 (pentru practicienii Reiki Avansat sau Master).

Desenați din nou simbolul de putere pe fiecare din chakrele palmelor și spuneți-vă în minte „Încărcați!” de trei ori în timp ce mișcați mâna în sensul acelor de ceasornic.

Acum, deoarece mâinile noastre sunt infuzate cu simboluri divine, suntem gata să realizăm apă impregnată cu Reiki. Întregul proces este împărțit în trei părți: purificare, încărcare și împuternicire – programare.

Luați orice apă potabilă / apă minerală într-un recipient de sticlă – purificați apa cu simbolul Puterii și vizualizați simbolul în culoare roșie strălucitoare pe vasul de apă sau pe apa în sine și spuneți-vă „Purifică-te” de trei ori în timp ce mișcați mâna în direcție anti orară.

 

Desenați un alt simbol al puterii și încărcați apa spunând în minte „Încărcare!” De trei ori în timp ce mișcați mâna în sensul acelor de ceasornic.

Faceți simbolul 2 și vizualizați-l în culoarea verde. Acum trebuie să ne punem intenția în apă și apoi să o împuternicim. Intenția depinde de scopul apei.

Țineți apa cu ambele mâini și puneți-vă intenția repetând cuvinte sau gânduri pozitive și rezultatul cel mai bun posibil în funcție de nevoie, câteva minute în timp ce dați Reiki apei. Puteți, de asemenea, să folosiți afirmații.

Lăsați Reiki să curgă câteva minute. Din nou încărcați apa și potențați-o cu simbolul de putere – acum apa Reiki este gata.
Sigilați și protejați ședința cu simbolul de putere.

Apa Reiki se poate folosi în multe scopuri:
– Pentru uz general vindecare / familie / relație – se folosesc programările în consecință.
– Pentru vindecarea ochilor obosiți, infuzați apa cu simbolul 2 în culoarea verde.
– În ghivece cu flori
– Fântână arteziană
– Pulverizat în camere pentru a înlătura negativitatea.
– Poate fi utilizat oriunde folosiți apa normală.
– Se poate da copilului să bea în timpul examenelor cu rezultate minunate.
Încercați și vedeți rezultatele uimitoare!

Oferă întotdeauna recunoștință sursei Reiki apoi pur și simplu fi canal cât mai pur pentru energia universală iubitoare a forței de viață – vei observa diferența.

Înțelepciune, iubire și lumină! Spor în toate cele bune!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Cum te poate ajuta practica reiki la rezolvarea conflictelor?
22 Dec 2020 15:08
Care este reacția când auzi cuvântul „conflict”? Te îngrijorezi, dorind să eviți conflictele cu orice preț? Tolerezi conflictele, știind că sunt parte a trăirii unei vieți autentice?  ...
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...
Rolul glandelor endocrine în organism
06 Nov 2020 21:22
Știm că în terapia și practica Reiki chakrele, corespondentul glandelor endocrine la nivelul biocâmpurilor joacă un rol important. ...
CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!