×

Contul meu

ÎNȚELEGEREA ÎNDRUMĂRII SPIRITUALE

09 Mar 2021 22:08 | General | 982 Vizualizari
ÎNȚELEGEREA ÎNDRUMĂRII SPIRITUALE

Sunt sigur că știi despre sistemele de navigație. Probabil folosești des pentru a ajunge la destinație Google Maps. Este un sistem de navigație care este conectat la un satelit și confirmă utilizarea poziției telefonului nostru într-o anumită locație geografică. De multe ori ajungem la destinație folosind cel mai bun traseu cu ajutorul lui.

Acum, în contextul călătoriei noastre spirituale prin viață, chakra Coroană a noastră acționează ca ,,sistem de navigație” spiritual, ghidându-ne către destinația noastră. Când chakra coroanei este activată și echilibrată, aceasta este conectată la sursa Divină. Acționează ca un sistem de navigare pentru viața noastră.

 

Rolul practicii Reiki pentru echilibrarea chakrei coroanei:

Când practicăm autotratamentul Reiki, știm că energia vitală universală lucrează dintr-o dată asupra întregului organism, la toate nivelele sale: aură, canale energetice, chakre, organe, celule etc. deci  ne activăm și ne echilibrăm toate chakrele. Când începem vindecarea Reiki, blocajele chakrelor noastre sunt îndepărtate și asta duce simultan la echilibrarea lor. Canalul devine astfel mai clar și sunteți mai deschiși să primiți Reiki, conducându-ne în cele din urmă către pacea interioară și armonia pe care le căutăm.

Când chakra Coroanei noastre este activată și echilibrată, ajungem într-o stare de credință și încredere. Ce este credința? Credință puternică = Încredere puternică.
Ce este încrederea puternică? Ne permite să acceptăm situația actuală, oricare ar fi aceasta. Este un sentiment în care sunteți gata să vă confruntați cu ceea ce vă vine în viață acum. Așa cum se spune, „Mergi cu fluxul”. De fapt, nu mai luptați să controlați situația și o lăsați să se manifeste.

Când ai încredere și începi să devii conștient, vei fi conectat automat la sursa Divină și vei începe să primești mesaje prin vise, sau să vezi, ori să auzi repetat aceleași mesaje prin diferite surse.

 

Credință și încredere

Ori de câte ori mă aflu într-o dilemă, îl întreb pe Dumnezeu care este cea mai bună alegere și apoi rămân pe ,,recepție”. Au fost momente când am primit mesaje pentru a avea credință, au apărut mesaje care transmiteau că totul va fi bine.
Uneori, mintea și ego-ul nostru condiționat ne opresc să credem în miracole. În cele din urmă, îmi ascult sufletul și am încredere că sunt îndrumat corect. Rezultatul a fost mai mult decât uimitor când am dat drumul controlului.

Nu mă simțeam scăpat de sub control. Dar nu am nevoie să controlez totul. M-a eliberat. În cele din urmă, inima mea vrea doar să se urmeze calea sufletului.

Când chakra coroanei este activată echilibrat, sunteți conectat la sursă. Când te simți conectat, ești întotdeauna îndrumat spre cel mai înalt bine al tău. Nu înseamnă că nu te vei confrunta cu probleme, dar vei avea curajul să accepți incertitudinea.

Personal folosesc o comunicare cu Atoatecreatorul, ceva de genul:
,,Doamne ajută-mă să înțeleg care este cea mai bună alegere, așa cum știi că pricep și nu mă lăsa până nu înțeleg!”

În modulul de încredere veți accepta situația și o veți înfrunta cu o mentalitate „Să văd ce va fi bun în asta”. Odată ce te predai puterii Atoatecreatorului vei fi în cele din urmă la locul și la momentul potrivit. Sentimentul când, unde și cum se estompează.

 

Cum am depășit anxietatea?

A fost o vreme când obișnuiam să fiu neliniștit tot timpul chiar și pentru cele mai mici lucruri. Chiar și în timpul examenelor obișnuiam să fiu atât de neliniștit încât uitasem ce pregătisem. Dar am aflat în cele din urmă că anxietatea mea va crea doar neplăceri.

Apoi am început să meditez înainte de a merge la examene, ceea ce m-a ajutat să păstrez credința în mine și în puterea superioară; în cele din urmă, lucrurile au început să fie în favoarea mea din toate punctele de vedere. Am început să primesc mesaje prin diferite canale, cum ar fi vise, mesaje care deși erau din surse diferite spuneau același lucru.
„Când sunteți într-o stare receptivă și ascultați, veți primi mesajul perfect care vă va conduce către binele vostru cel mai înalt”.

Astfel, atunci când sistemul de navigație este conectat și pornit, veți fi întotdeauna îndrumat către cel mai înalt bine și veți fi într-o vibrație mai înaltă și mai iubitoare.

Încrederea în Divinitate nu este atât de ușoară pe cât pare. Nu este realizabilă într-o zi. Dar înveți practicând în fiecare zi. Pentru a avea această încredere, mai întâi trebuie să acceptăm că nu totul poate fi rezolvat de noi sau nu fiecare luptă trebuie să o ducem singuri.

Putem cere întotdeauna ajutor de la puterea superioară. Dar nu este suficient doar să spui că „am încredere”. Trebuie să și intrii în această vibrație.

Avem întotdeauna această tendință de a rezolva totul pe cont propriu. Vrem mereu să controlăm lucrurile în funcție de nevoile noastre și în funcție de circumstanțele noastre. Dar uităm că sursa Divină știe ce este mai bine pentru noi.

Liberul arbitru este necesar pentru ca Divinul să ne ajute. Primești răspunsul când întrebi. Cereți-i Divinității îndrumare și intervenția în orice situație în care simțiți că nu puteți rezolva sau trece și apoi așteptați să vi se dăruiască binele cel mai înalt.

Predarea lucrării Atoatecreatorului înseamnă, de asemenea, cererea Divinității pentru a lucra prin și pentru tine. Funcționează la fel cum funcționează sistemul fizic de navigație. Tastați destinația la care doriți să ajungeți și sistemul de navigație vă va duce acolo.

Aveți încredere în vocea care vă cere să o luați pe anumite cărări care sunt noi. Veți fi dus la destinație în cel mai bun mod posibil, chiar dacă nu cunoașteți calea către destinație.

Așadar, păstrați întotdeauna sistemul de navigație pornit și luați hotărârile în conformitate cu îndrumările primite. Uneori s-ar putea să vă confruntați cu traficul sau cu un drum prost, dar acest lucru vă va face un șofer și mai bun.

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Chemarea Spiritului
18 Feb 2021 10:53
Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totde...
faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...
IMPORTANȚA SCANĂRII NUMITĂ BYOSEN ÎN TERAPIA REIKI!
22 Mar 2021 19:37
În general vorbind, faza de tratament a ședinței profesionale de Reiki începe cu scanarea energică sau byosen și se desfășoară după discuția dinaintea ședinței, atunci când clientul este situat confortabil pe masa Reik...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!