×

Contul meu

Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen

10 Jun 2017 21:07 | General | 2549 Vizualizari
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen

Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să combini terapiile între ele. Argumentele lor sunt de obicei: vrem să menținem nealterată tehnica, sau nu știm ce se poate întâmpla dacă este combinată cu altă tehnică.

Ca terapeut, am căutat tot timpul creșterea eficienței ajutorului dat clienților clinicii. Am practicat separat fiecare dintre aceste terapii întâi pe mine, apoi pe apropiați pe care îi știam senzitivi, pentru a primii feedback rapid. Experiența în aplicarea terapiilor cu succes începută în 1996, m-a învățat că fiecare școală, terapie este mai eficientă în anumite situații iar aplicarea lor sinergică crește eficiența activității la clinică și numărul persoanelor pe care le poți ajuta în aceeași unitate de timp.

 

Personal folosesc Reiki pentru „curățarea energetică” a spațiului clinicii, autotratament și alt tip de ajutor când îmi este solicitat: susținere la examene, interviuri pentru angajare, deblocare financiară, e.t.c.

Bioterapia pentru problemele de sănătate care au ca și cauză „amprente” și blocaje energetice datorate traumelor psihoemoționale din această viață sau mai vechi.

Terapia Bowen pentru cazurile care au perturbări fizice precum: chisturi, tumori, toxine fizice, varice, hemoroizi, modificări osoase de genul scolioză, dublă scolioză, cifoză, e.t.c.

La întrebarea care este diferența dintre aceste terapii, răspunsul meu este: terapiile energetice ajută la refacerea organismului din planurile energetice și în timp au efect asupra fizicului, iar terapia Bowen ajută începând din planul fizic și în timp ajută și în planurile energetice. Deci îmbinarea lor sinergică duce la un rezultat mai rapid și/sau mai profund dacă ști cum.

Și bineînțeles întotdeauna le recomand clienților să vină cu diagnostic de la medic și să țină legătura cu medicul pentru monitorizare! Aceste terapii sunt complementare nu înlocuiesc tratamentul medical!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

IMPORTANȚA SCANĂRII NUMITĂ BYOSEN ÎN TERAPIA REIKI!
22 Mar 2021 19:37
În general vorbind, faza de tratament a ședinței profesionale de Reiki începe cu scanarea energică sau byosen și se desfășoară după discuția dinaintea ședinței, atunci când clientul este situat confortabil pe masa Reik...
DESCOPERĂ MAESTRUL DIN TINE!
12 Apr 2021 15:19
Una din modalitățile prin care ne limităm opțiunile de evoluție, este de a ne autodefini drept căutători, studenți, un fel de dependenți. Este adevărat că, pentru un timp, suntem într-un proces de căutare, învățare. Dar v...
Terapia Bowen și Nervul vag – componentă a „medicului interior” al organismului uman
21 Mar 2017 21:11 | General
Dacă suferiți de tensiune mărită, afectiuni digestive, afecțiuni inflamatorii sau depresie, informațiile următoare vă pot servi ca sursă de inspirație pentru a facilita descoperirea unor noi posibilități și mecanisme de gestionare a răs...
Din seria vindecă-te pe tine însuțI - utilizând energia copacilor
22 Dec 2020 15:19
Copacii sunt foarte puternici în conformitate cu maeștrii taoiști. Pe lângă absorbția dioxidului de carbon și transformarea acestuia în oxigen, copacii pot absorbi și energia negativă și o pot transforma în... ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!