×

Contul meu

Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen

10 Jun 2017 21:07 | General | 2401 Vizualizari
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen

Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să combini terapiile între ele. Argumentele lor sunt de obicei: vrem să menținem nealterată tehnica, sau nu știm ce se poate întâmpla dacă este combinată cu altă tehnică.

Ca terapeut, am căutat tot timpul creșterea eficienței ajutorului dat clienților clinicii. Am practicat separat fiecare dintre aceste terapii întâi pe mine, apoi pe apropiați pe care îi știam senzitivi, pentru a primii feedback rapid. Experiența în aplicarea terapiilor cu succes începută în 1996, m-a învățat că fiecare școală, terapie este mai eficientă în anumite situații iar aplicarea lor sinergică crește eficiența activității la clinică și numărul persoanelor pe care le poți ajuta în aceeași unitate de timp.

 

Personal folosesc Reiki pentru „curățarea energetică” a spațiului clinicii, autotratament și alt tip de ajutor când îmi este solicitat: susținere la examene, interviuri pentru angajare, deblocare financiară, e.t.c.

Bioterapia pentru problemele de sănătate care au ca și cauză „amprente” și blocaje energetice datorate traumelor psihoemoționale din această viață sau mai vechi.

Terapia Bowen pentru cazurile care au perturbări fizice precum: chisturi, tumori, toxine fizice, varice, hemoroizi, modificări osoase de genul scolioză, dublă scolioză, cifoză, e.t.c.

La întrebarea care este diferența dintre aceste terapii, răspunsul meu este: terapiile energetice ajută la refacerea organismului din planurile energetice și în timp au efect asupra fizicului, iar terapia Bowen ajută începând din planul fizic și în timp ajută și în planurile energetice. Deci îmbinarea lor sinergică duce la un rezultat mai rapid și/sau mai profund dacă ști cum.

Și bineînțeles întotdeauna le recomand clienților să vină cu diagnostic de la medic și să țină legătura cu medicul pentru monitorizare! Aceste terapii sunt complementare nu înlocuiesc tratamentul medical!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Reţetă cu sfeclă roşie pentru afecţiuni ale tractului urinar şi vezicii biliare, inclusiv pietre şi nisip:
21 Mar 2017 20:24 | General
varianta 1 Se fierb 3 sfecle roşii medii în coajă în 1,5 litri apă la foc mic timp de 90 minute. Se stre...
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!
18 Jan 2021 18:18
Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează. Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă ...
REIJU (INIȚIEREA SPIRITUALĂ TRADIȚIONALĂ) ȘI IMPORTANȚA SA PENTRU PRACTICANȚII REIKI
22 Mar 2021 15:12
Reiki este o practică care se adresează minţii, trupului și spiritului fiind o îmbinare a principiilor ezoterice ce au fost reprezentative în Japonia secolului trecut şi anume: principii ale medicinei tradiţionale chineze, metode...
Chemarea Spiritului
18 Feb 2021 10:53
Unii dintre noi știm clar că am fost chemați să mergem pe calea medicinei energetice, a terapeuților. Situația actuală a societății: boală, moarte, război, suferință apărute pe neașteptate schimbă realitatea fiecăruia pentru totde...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!