×

Contul meu

Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen

10 Jun 2017 21:07 | General | 1524 Vizualizari
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen

Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să combini terapiile între ele. Argumentele lor sunt de obicei: vrem să menținem nealterată tehnica, sau nu știm ce se poate întâmpla dacă este combinată cu altă tehnică.

Ca terapeut, am căutat tot timpul creșterea eficienței ajutorului dat clienților clinicii. Am practicat separat fiecare dintre aceste terapii întâi pe mine, apoi pe apropiați pe care îi știam senzitivi, pentru a primii feedback rapid. Experiența în aplicarea terapiilor cu succes începută în 1996, m-a învățat că fiecare școală, terapie este mai eficientă în anumite situații iar aplicarea lor sinergică crește eficiența activității la clinică și numărul persoanelor pe care le poți ajuta în aceeași unitate de timp.

 

Personal folosesc Reiki pentru „curățarea energetică” a spațiului clinicii, autotratament și alt tip de ajutor când îmi este solicitat: susținere la examene, interviuri pentru angajare, deblocare financiară, e.t.c.

Bioterapia pentru problemele de sănătate care au ca și cauză „amprente” și blocaje energetice datorate traumelor psihoemoționale din această viață sau mai vechi.

Terapia Bowen pentru cazurile care au perturbări fizice precum: chisturi, tumori, toxine fizice, varice, hemoroizi, modificări osoase de genul scolioză, dublă scolioză, cifoză, e.t.c.

La întrebarea care este diferența dintre aceste terapii, răspunsul meu este: terapiile energetice ajută la refacerea organismului din planurile energetice și în timp au efect asupra fizicului, iar terapia Bowen ajută începând din planul fizic și în timp ajută și în planurile energetice. Deci îmbinarea lor sinergică duce la un rezultat mai rapid și/sau mai profund dacă ști cum.

Și bineînțeles întotdeauna le recomand clienților să vină cu diagnostic de la medic și să țină legătura cu medicul pentru monitorizare! Aceste terapii sunt complementare nu înlocuiesc tratamentul medical!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Practica Reiki și evoluția spirituală (1)
06 Nov 2020 17:47 | General
Boala vine din încălcarea legilor universale !  Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. „Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic for...
Varza murată – importanța ei pentru sănătate
30 Apr 2017 18:49 | General
Oamenii de știință au constatat că persoanele care o consumă sunt mai puțin expuse îmbolnăvirii de cancer. Varza murată este, întradevăr un aliment minune. Cu toate că ne amintim de ea doar ocazional, varza murată se bucură...
SĂNĂTATEA - EFECT AL STILULUI DE VIAȚĂ
22 Jun 2021 11:09
Dacă creați condițiile pentru sănătate, atunci boala pur și simplu dispare de la sine.  ...
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!