×

Contul meu

Reiki pentru bucurie și stare de bine

18 Oct 2020 21:16 | General | 561 Vizualizari
Reiki pentru bucurie și stare de bine

Astăzi ne permitem să explorăm sursa bucuriei care durează. Milioane de practicanți Reiki au accesat acest fel de bucurie în timpul ședințelor de Reiki. Este clar că în cele din urmă suntem în căutarea bucuriei, a stării de bine în toate întreprinderile noastre. Dar unde să găsești această bucurie?

Vine oare din împlinirea obiectivelor? În ce condiții o putem experimenta? De ce depinde?

Oamenii de toate vârstele și-au pus aceste întrebări. Se vede când oamenii vin cu setul lor de probleme în căutarea soluțiilor prin Reiki.

În viață lucrăm pentru îndeplinirea dorințelor, obiectivelor, viselor și ambițiilor noastre și experimentăm bucuria atunci când ne atingem obiectivele. Acest lucru este condiționat și experimentat atunci când sunt atinse obiective externe.

Există un alt tip de bucurie care vine din interior. Este necondiționat, fără cauză și ne este disponibil tot timpul. Omenirea trebuie să învețe să acceseze mai des această bucurie interioară.

 

Unde se găsește fericirea?

Toată viața noastră continuăm să atingem diferite obiective, experimentăm bucuria temporară atunci când se atinge un obiectiv și apoi începem să alergăm după altceva.

Mulți oameni nu își dau seama că putem experimenta bucuria și starea de bine zilnic. Cine a pus condiția ca să putem experimenta bucuria numai atunci când realizăm ceva?

Printre ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, fondator al companiei Apple, „… îmi dau seama că toată recunoașterea și bogăția de care m-am mândrit, au pălit și au devenit lipsite de sens în fața morții”.

Oamenii care nu accesează zilnic bucuria din interior simt că totul nu avea valoare, la sfârșitul vieții. Bucuria durabilă nu se găsește în afară. Bucuria le scapă mereu pentru că nu privesc niciodată înăuntru. Și bucuria necondiționată locuiește înăuntru.

 

Bucuria este aici și acum!

Putem învăța din experiența altor persoane că nu are rost să alergăm după obiective și să gândim că realizarea lor singură ne va face fericiți.

Când stai cu ochii închiși, meditând în tăcere sau îți faci autotratamentul prin Reiki, poți accesa acea sursă de bucurie eternă și nesfârșită.

 

Se poate cumpăra fericirea?

Imaginați-vă că sunteți prinț sau prințesă. Nu trebuie să depuneți niciun efort pentru a realiza ceva? Nu, pentru că ceea ce toți acei bani pot cumpăra este deja la îndemâna dvs. Unii oameni se nasc în familii în care au toate bogățiile lumii. Au deja bani foarte mulți. Pot cumpăra orice, pot merge oriunde și pot face orice.

Pentru un prinț sau o prințesă, este foarte ușor să-ți dai seama că banii și toate lucrurile pe care le pot cumpăra banii nu aduc neapărat fericire. Buddha Gautama a fost prinț. Avea tot ce îți poți imagina și așa că pentru el a fost ușor să-și dea seama că fericirea nu este derivată din afară.

Dar pentru mulți care nu se nasc bogați este firesc să se creadă că bogățiile vor aduce fericire. Este o iluzie greu de înțeles. La fel ca Steve Jobs, mulți oameni își dau seama când este prea târziu.

 

Se poate învăța fericirea?

Pentru majoritatea oamenilor nu este ușor să înțeleagă acest lucru. Majoritatea oamenilor muncesc din greu pentru a atinge toate aceste obiective și doresc să devină fericiți. Oamenii inteligenți pot învăța din experiența altor persoane și își dau seama că bucuria este înăuntru.

În fiecare zi, pentru un timp, oprește-ți mintea din fugă. Căută în interior o stare a bucuriei. Această bucurie este fără motiv, pentru că este natura ta. Vei realiza acest lucru pe măsură ce faci această lucrare.

 

Pe măsură ce atingeți această stare după un timp, mintea voastră va rămâne nemișcată. În acea liniște a minții tale veți accesa conștiința pură și adevărata bucurie. Bucuria adevărată este fără cauză, nelimitată și veșnică.

Această bucurie interioară nu are nicio legătură cu obiectivele și dorințele tale. Această bucurie este natura ta reală. Bucuria interioară nu derivă din urmărirea obiectivelor, dorinței și ambițiilor.

Bucuria este înăuntru!

Pentru a o găsi, trebuie să nu mai alergi și să privești înăuntru. Uneori mintea te va certa. Cum este posibil acest lucru? Luați în considerare că nu există nicio logică în acest sens și puteți descoperi adevărul numai atunci când experimentați starea.

Căutăm bucuria în 10 direcții diferite. Dar ea se află în direcția a 11-a, adică înăuntru!

Practic și predau Reiki din 2001. Practica Reiki ne permite să oprim mintea de a oscila din trecut în viitor și să fim în prezent. În timp ce practici Reiki, mintea ta se oprește-te natural și ești conștient de energia Sursei care curge prin tine. Odată ce mintea se oprește, ai ajuns la destinație.

Este greu, chiar imposibil de transmis culmile acestei bucurii! Dar sufletele celor care se simt chemați să pășească pe această cale știu că prin practica Reiki pot să trăiască bucuria necondiționată și profundă!

Succes tuturor!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

ŞOCANTUL ADEVĂR DESPRE VITAMINA “D”
28 Mar 2017 11:39 | Media
De ce nu vi s-a dezvăluit adevărul despre vitamina D? Lumea modernă este bântuită de epidemia deficienţei de vitamina D, această epidemie fiind de o astfel de profunzime şi gravitate încât, face ca gripa porcină H1N1 să pa...
Reiki și eficiența la locul de muncă!
22 Dec 2020 15:04
Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului.  ...
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
IMPORTANȚA SCANĂRII NUMITĂ BYOSEN ÎN TERAPIA REIKI!
22 Mar 2021 19:37
În general vorbind, faza de tratament a ședinței profesionale de Reiki începe cu scanarea energică sau byosen și se desfășoară după discuția dinaintea ședinței, atunci când clientul este situat confortabil pe masa Reik...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!