×

Contul meu

Reiki pentru bucurie și stare de bine

18 Oct 2020 21:16 | General | 718 Vizualizari
Reiki pentru bucurie și stare de bine

Astăzi ne permitem să explorăm sursa bucuriei care durează. Milioane de practicanți Reiki au accesat acest fel de bucurie în timpul ședințelor de Reiki. Este clar că în cele din urmă suntem în căutarea bucuriei, a stării de bine în toate întreprinderile noastre. Dar unde să găsești această bucurie?

Vine oare din împlinirea obiectivelor? În ce condiții o putem experimenta? De ce depinde?

Oamenii de toate vârstele și-au pus aceste întrebări. Se vede când oamenii vin cu setul lor de probleme în căutarea soluțiilor prin Reiki.

În viață lucrăm pentru îndeplinirea dorințelor, obiectivelor, viselor și ambițiilor noastre și experimentăm bucuria atunci când ne atingem obiectivele. Acest lucru este condiționat și experimentat atunci când sunt atinse obiective externe.

Există un alt tip de bucurie care vine din interior. Este necondiționat, fără cauză și ne este disponibil tot timpul. Omenirea trebuie să învețe să acceseze mai des această bucurie interioară.

 

Unde se găsește fericirea?

Toată viața noastră continuăm să atingem diferite obiective, experimentăm bucuria temporară atunci când se atinge un obiectiv și apoi începem să alergăm după altceva.

Mulți oameni nu își dau seama că putem experimenta bucuria și starea de bine zilnic. Cine a pus condiția ca să putem experimenta bucuria numai atunci când realizăm ceva?

Printre ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, fondator al companiei Apple, „… îmi dau seama că toată recunoașterea și bogăția de care m-am mândrit, au pălit și au devenit lipsite de sens în fața morții”.

Oamenii care nu accesează zilnic bucuria din interior simt că totul nu avea valoare, la sfârșitul vieții. Bucuria durabilă nu se găsește în afară. Bucuria le scapă mereu pentru că nu privesc niciodată înăuntru. Și bucuria necondiționată locuiește înăuntru.

 

Bucuria este aici și acum!

Putem învăța din experiența altor persoane că nu are rost să alergăm după obiective și să gândim că realizarea lor singură ne va face fericiți.

Când stai cu ochii închiși, meditând în tăcere sau îți faci autotratamentul prin Reiki, poți accesa acea sursă de bucurie eternă și nesfârșită.

 

Se poate cumpăra fericirea?

Imaginați-vă că sunteți prinț sau prințesă. Nu trebuie să depuneți niciun efort pentru a realiza ceva? Nu, pentru că ceea ce toți acei bani pot cumpăra este deja la îndemâna dvs. Unii oameni se nasc în familii în care au toate bogățiile lumii. Au deja bani foarte mulți. Pot cumpăra orice, pot merge oriunde și pot face orice.

Pentru un prinț sau o prințesă, este foarte ușor să-ți dai seama că banii și toate lucrurile pe care le pot cumpăra banii nu aduc neapărat fericire. Buddha Gautama a fost prinț. Avea tot ce îți poți imagina și așa că pentru el a fost ușor să-și dea seama că fericirea nu este derivată din afară.

Dar pentru mulți care nu se nasc bogați este firesc să se creadă că bogățiile vor aduce fericire. Este o iluzie greu de înțeles. La fel ca Steve Jobs, mulți oameni își dau seama când este prea târziu.

 

Se poate învăța fericirea?

Pentru majoritatea oamenilor nu este ușor să înțeleagă acest lucru. Majoritatea oamenilor muncesc din greu pentru a atinge toate aceste obiective și doresc să devină fericiți. Oamenii inteligenți pot învăța din experiența altor persoane și își dau seama că bucuria este înăuntru.

În fiecare zi, pentru un timp, oprește-ți mintea din fugă. Căută în interior o stare a bucuriei. Această bucurie este fără motiv, pentru că este natura ta. Vei realiza acest lucru pe măsură ce faci această lucrare.

 

Pe măsură ce atingeți această stare după un timp, mintea voastră va rămâne nemișcată. În acea liniște a minții tale veți accesa conștiința pură și adevărata bucurie. Bucuria adevărată este fără cauză, nelimitată și veșnică.

Această bucurie interioară nu are nicio legătură cu obiectivele și dorințele tale. Această bucurie este natura ta reală. Bucuria interioară nu derivă din urmărirea obiectivelor, dorinței și ambițiilor.

Bucuria este înăuntru!

Pentru a o găsi, trebuie să nu mai alergi și să privești înăuntru. Uneori mintea te va certa. Cum este posibil acest lucru? Luați în considerare că nu există nicio logică în acest sens și puteți descoperi adevărul numai atunci când experimentați starea.

Căutăm bucuria în 10 direcții diferite. Dar ea se află în direcția a 11-a, adică înăuntru!

Practic și predau Reiki din 2001. Practica Reiki ne permite să oprim mintea de a oscila din trecut în viitor și să fim în prezent. În timp ce practici Reiki, mintea ta se oprește-te natural și ești conștient de energia Sursei care curge prin tine. Odată ce mintea se oprește, ai ajuns la destinație.

Este greu, chiar imposibil de transmis culmile acestei bucurii! Dar sufletele celor care se simt chemați să pășească pe această cale știu că prin practica Reiki pot să trăiască bucuria necondiționată și profundă!

Succes tuturor!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
Rezultate Terapia Reiki/Bioenergie Vasilescu Cristian
06 Aug 2015 16:01 | Media
Acest videoclip, este primul dintr-o serie ce are ca scop prezentarea de cazuri tratate de mine incepand cu anul 1996, prin terapii complementare: Reiki/Bioenergie si altele! Sunt bucuros ca prin cursurile de Reiki pe care le predau ii pot invata si ...
Practica Reiki eficientă și legile universale!
28 Jul 2020 10:11 | General
„Reiki este energia universală care curge prin mâinile practicanților pentru a promova vindecarea”. Aceasta învățăm de la început despre Reiki.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!