×

Contul meu

CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?

02 Feb 2021 15:49 | General | 1246 Vizualizari
CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?

Tehnica Reiki Box (cutia Reiki)

Reiki este o modalitate relaxantă și sigură de a infuza energii pozitive și calm în toate aspectele vieții. De obicei se discută despre cum să creați propria cutie Reiki și să o energizați pentru diverse materializări la cursul de gradul doi Reiki.

Efectul cutiei Reiki este important pentru mulți practicieni Reiki și s-a dovedit că face viața mai productivă, mai fericită și mai sănătoasă.

Cursanții care au practicat constant, raportează multe beneficii apărute atunci când oferă Reiki obiectivelor personale. Acum vom merge mai departe și vom vedea cum tehnica cutiei Reiki poate aduce rezultate miraculoase în viața noastră.

Vă puteți bucura cu adevărat de procesul de creare a propriei cutii Reiki și de a o folosi pentru a vindeca diferitele situații din viața voastră. Cutia Reiki folosește o tehnică extrem de simplă în sistemul Usui de vindecare naturală. Este într-adevăr considerată a fi una dintre cele mai bune practici din Reiki pentru a aduce mai multă armonie și pace.

 

Cum se creează o cutie Reiki?

Orice cutie poate deveni o cutie Reiki. Cel mai ușor de confecționat și folosit este dintr-un plic de scrisori. Ceea ce diferențiază o cutie Reiki, este scopul pentru care o folosim. De obicei, folosim caseta Reiki pentru a ne împlinii visele, obiectivele și dorințele.
Următorul pas este să-ți notezi obiectivele pe o bucată de hârtie și să o pui în caseta Reiki. Este bine să fiți clari și deciși în privința a ceea ce vă doriți. O cutie Reiki este un loc în care poți trimite Reiki pentru a îmbunătăți lucrurile și situațiile în viață. Chiar și membrii familiei își pot scrie obiectivele și pot pune obiectivele în cutia Reiki, chiar dacă încă nu au învățat Reiki, însă sunt de acord cu Reiki.

 

Cum să trimiteți Reiki pentru materializarea obiectivelor din caseta Reiki?

Acum, că aveți totul pregătit în cutia Reiki, este timpul să o încărcați cu puterea Reiki.
Trebuie doar să puneți mâinile pe cutia Reiki și să lăsați energia pozitivă Reiki să curgă, să solicitați energia pozitivă, așa cum faceți de obicei.
Lăsați energia să fie infuzată în cutie în mod natural și lăsați-o să curgă unde este necesar și în Binele Divin pentru materializarea obiectivelor din ea. Poți face asta în timp ce îți faci autotratamentul!
Fii doar pozitiv, clarifică-ți gândurile și lasă să curgă minunile magice ale Reiki.
Împuterniciți Reiki Box cu Reiki și restul se va întâmpla de la sine.

Ideea de bază din metoda casetei Reiki este de a folosi energiile pozitive Reiki pentru a atinge toate obiectivele din viața ta. Există multe lucruri pe care o cutie Reiki, cunoscută și sub numele de cutie de manifestare Reiki, poate să le conțină, cum ar fi mulțumirile și rugăciunile dumneavoastră, fotografii cărora doriți să le trimiteți Reiki, obiectivele și aspirațiile, vindecare și optimizare pentru munca sau afacerea dumneavoastră, vindecarea relațiilor, performanță, productivitate și multe altele. Practic, orice gândiți.

Puteți utiliza cutia Reiki pur și simplu uimitoare pentru a obține succes în diferitele aspecte ale vieții voastre:

  • Obțineți liniște sufletească
  • Găsește o slujbă mai bună
  • Vă simțiți mai bine la locul de muncă
  • Creșteți intuiția
  • Fii mai productiv
  • A prinde putere
  • Renunța la fumat
  • Rămâi sănătos
  • O casă nouă
  • Succes la examene
  • Îmbunătățiți relațiile
  • Afirmații vindecătoare pentru cineva
  • Etc.


Cutia Reiki este propria poartă către fericire, creștere și realizare în viață. Cu cât o folosești mai mult, cu atât devine mai bine. În timp ce faceți vindecarea la distanță, face o mare diferență atunci când creați o cutie Reiki de vindecare la distanță pentru a aduna puterile pozitive ale Reiki.

Metoda cutiei Reiki este prezentă în forme diferite, în numeroase culturi și tradiții. Puteți încărca cutia Reiki după cum vă convine, în cea mai bună dispoziție și timp disponibile.

Odată ce ați energizat setul de intenții curente din casetă, puteți continua să adăugați lucruri noi în caseta de intenții Reiki. Zilnic adaugă și mai multă energie pozitivă în intențiile tale.

Îmi place să scriu „Mulțumesc Reiki” și să păstrez notele scrise după ce am reușit să ating obiectivele scrise pe ele. În acest fel, faceți lucruri mai noi și mai bune să intre mai repede în viața voastră și răspândiți fericirea în jurul vostru.

Metoda cutiei Reiki este o tehnică ușoară pentru îndeplinirea dorințelor și manifestarea obiectivelor. Din acest motiv, cutia de dorințe Reiki este folosită pe scară largă pentru mai multe intenții, inclusiv vindecarea la distanță.
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
Optimizarea sistemului imunitar prin practica Reiki
06 Sep 2020 16:14 | General
Sistemul imunitar la om  nu ocupă zone atat de clar delimitate precum alte sisteme din corp cum fi cel respirator, digestiv etc. ...
FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA
22 Jun 2021 11:07
Înțelepții au știut că această perioadă va fi un test dificil pentru umanitate. Plandemia actuală este parte din acest test. Totuși, ar fi această plandemie un lucru atât de provocator dacă nu am fi deja atât de puțin ...
VINDECAREA BOLILOR DEGENERATIVE, CRONICE ȘI AUTOIMUNE HOLISTIC
18 Jan 2021 18:27
Medicina tradiţională chineză consideră că bolile au ca și cauză în general cele şapte emoţii: bucurie, tristeţe, furie, supărare, melancolie, frică şi spaimă. Mai exact atunci când aceste emoții sunt excesive sau dureaz...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!