×

Contul meu

Reiki și eficiența la locul de muncă!

22 Dec 2020 15:04 | General | 592 Vizualizari
Reiki și eficiența la locul de muncă!

Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă încet, tendințele recente din departamentul de resurse umane arată că, companiile doresc să aibă grijă de angajații lor și să prevină epuizarea timpurie, astfel încât angajatul să poată rămâne în activitate o perioadă mai lungă de timp. O strategie excelentă pentru care resursele umane, poate opta, este aplicarea Reiki la locul de muncă.

 

Dintre avantajele oferirii Reiki la locul de muncă putem enumera:
☆ Reduce stresul și afecțiunile
☆ Reduce absenteismul la locul de muncă
☆ Îmbunătățește claritatea gândirii, care duce la o mai bună luare a deciziilor la locul de muncă
☆ Sporește productivitatea prin reducerea oboselii mentale și fizice
☆ Promovează un mediu pozitiv
 
Reiki, în cadrul corporativ, poate fi administrat în două moduri:

  • Oferind sesiuni individuale personal către angajați și conducători, prin programări rezervate în prealabil.
  • Sau, prin desfășurarea unei sesiuni în care Reiki este administrat prin metoda sfera Reiki mai multor persoane care participă la sesiune.

 
Reiki la locul de muncă

Pentru a administra Reiki grupului, există mai multe tehnici care pot fi utilizate. Una dintre metodele mai ușoare este metoda  ,,Sfera Reiki".  Modul de realizare a acesteia este:

  • Într-o sferă Reiki mare, vă puteți imagina și intenționa să umpleți sfere mai mici, câte una pentru fiecare persoană prezentă.
  • Introduceți simbolurile așa cum sunteți îndrumat, pentru fiecare sferă. (Puteți activa simbolurile înainte de a începe sesiunea sau le puteți vizualiza). 
  • Apoi îl puteți programa pentru a începe când: rostiți o anumită frază, la un moment dat, sau când clienții o solicită.
  • De asemenea, puteți încorpora intenția sau să programați sfera pentru a fi activată cu intenția decisă de client.

 
Aceasta este una dintre metodele mai simple pe care le-am întâlnit pentru a trimite Reiki mai multor persoane simultan. Poate fi programată înainte de sesiune sau efectiv în timpul sesiunii - totuși, tu, ca practicant, faci cum te simți confortabil.
 
Recent am condus o sesiune de grup Reiki care s-a dovedit minunată. Angajații au fost vizibil relaxați și au raportat o claritate mărită a gândurilor. După sesiune, li s-a cerut să se întoarcă la muncă. O creștere a concentrării și a calității muncii a fost observată de conducere.
 
Cea mai bună parte este că nu contează din ce departament provin angajații, ci îi ajuta în continuare la creșterea calității munci lor. Reiki la locul de muncă câștigă teren încet, dar sigur!
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

faptdivers.ro : Cristian Vasilescu face adevarate minuni cu terapia Bowen la Ploiesti
14 Mar 2013 15:33 | Media
 Puteti citi integral aticolul aici!    Cristian Vasilescu s-a născut în Ploieşti, pe 18 decembrie 1968. Din 1996, practică terapiile complementare, pentru care s-a pregătit în România şi în străinătate...
Reiki pentru bucurie și stare de bine
18 Oct 2020 21:16 | General
Astăzi ne permitem să explorăm sursa bucuriei care durează. Milioane de practicanți Reiki au accesat acest fel de bucurie în timpul ședințelor de Reiki. Este clar că în cele din urmă suntem în căutarea bucuriei, a stăr...
Despre Terapia Bowen - Emisiune la Antena1 Ploiesti - Cristian Vasilescu
29 Oct 2017 19:06 | General
Astăzi ne permitem să explorăm sursa bucuriei care durează. Milioane de practicanți Reiki au accesat acest fel de bucurie în timpul ședințelor de Reiki. Este clar că în cele din urmă suntem în căutarea bucuriei, a stăr...
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!