×

Contul meu

Reiki și eficiența la locul de muncă!

22 Dec 2020 15:04 | General | 623 Vizualizari
Reiki și eficiența la locul de muncă!

Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă încet, tendințele recente din departamentul de resurse umane arată că, companiile doresc să aibă grijă de angajații lor și să prevină epuizarea timpurie, astfel încât angajatul să poată rămâne în activitate o perioadă mai lungă de timp. O strategie excelentă pentru care resursele umane, poate opta, este aplicarea Reiki la locul de muncă.

 

Dintre avantajele oferirii Reiki la locul de muncă putem enumera:
☆ Reduce stresul și afecțiunile
☆ Reduce absenteismul la locul de muncă
☆ Îmbunătățește claritatea gândirii, care duce la o mai bună luare a deciziilor la locul de muncă
☆ Sporește productivitatea prin reducerea oboselii mentale și fizice
☆ Promovează un mediu pozitiv
 
Reiki, în cadrul corporativ, poate fi administrat în două moduri:

  • Oferind sesiuni individuale personal către angajați și conducători, prin programări rezervate în prealabil.
  • Sau, prin desfășurarea unei sesiuni în care Reiki este administrat prin metoda sfera Reiki mai multor persoane care participă la sesiune.

 
Reiki la locul de muncă

Pentru a administra Reiki grupului, există mai multe tehnici care pot fi utilizate. Una dintre metodele mai ușoare este metoda  ,,Sfera Reiki".  Modul de realizare a acesteia este:

  • Într-o sferă Reiki mare, vă puteți imagina și intenționa să umpleți sfere mai mici, câte una pentru fiecare persoană prezentă.
  • Introduceți simbolurile așa cum sunteți îndrumat, pentru fiecare sferă. (Puteți activa simbolurile înainte de a începe sesiunea sau le puteți vizualiza). 
  • Apoi îl puteți programa pentru a începe când: rostiți o anumită frază, la un moment dat, sau când clienții o solicită.
  • De asemenea, puteți încorpora intenția sau să programați sfera pentru a fi activată cu intenția decisă de client.

 
Aceasta este una dintre metodele mai simple pe care le-am întâlnit pentru a trimite Reiki mai multor persoane simultan. Poate fi programată înainte de sesiune sau efectiv în timpul sesiunii - totuși, tu, ca practicant, faci cum te simți confortabil.
 
Recent am condus o sesiune de grup Reiki care s-a dovedit minunată. Angajații au fost vizibil relaxați și au raportat o claritate mărită a gândurilor. După sesiune, li s-a cerut să se întoarcă la muncă. O creștere a concentrării și a calității muncii a fost observată de conducere.
 
Cea mai bună parte este că nu contează din ce departament provin angajații, ci îi ajuta în continuare la creșterea calității munci lor. Reiki la locul de muncă câștigă teren încet, dar sigur!
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

REIKI PENTRU ÎNCEPĂTORI. Un posibil plan pentru tratamentul Reiki: de la început - până la final
22 Feb 2021 12:04
Rugăciune   Scurtă rugăciune către Atoatecreator afirmând că îi predăm lucrarea și Îl rugăm să ne ajute în respectiva acțiune cu „toate ajutoarele de lumină și iubire Divină, care trebuie, vor ...
FOLOSEȘTE ACEST TIMP PENTRU CREȘTEREA TA
22 Jun 2021 11:07
Înțelepții au știut că această perioadă va fi un test dificil pentru umanitate. Plandemia actuală este parte din acest test. Totuși, ar fi această plandemie un lucru atât de provocator dacă nu am fi deja atât de puțin ...
DESCOPERĂ MAESTRUL DIN TINE!
12 Apr 2021 15:19
Una din modalitățile prin care ne limităm opțiunile de evoluție, este de a ne autodefini drept căutători, studenți, un fel de dependenți. Este adevărat că, pentru un timp, suntem într-un proces de căutare, învățare. Dar v...
Biofotonii in Macro si Micro Univers și importanța lor
27 Mar 2017 11:36 | General
„Reîntoarcerea luminii” este o expresie utilizată frecvent în strânsă legătură cu practica alchimiei interne și meditației. „Când lumina este reîntoarsă, energiile cerului și al pământulu...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!