×

Contul meu

Reiki și eficiența la locul de muncă!

22 Dec 2020 15:04 | General | 425 Vizualizari
Reiki și eficiența la locul de muncă!

Viața corporativă este cunoscută pentru programul său agitat, programul lung și angajații epuizați. Mediul poate fi optim pentru afaceri, dar nu este optim pentru hrana sufletului. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă încet, tendințele recente din departamentul de resurse umane arată că, companiile doresc să aibă grijă de angajații lor și să prevină epuizarea timpurie, astfel încât angajatul să poată rămâne în activitate o perioadă mai lungă de timp. O strategie excelentă pentru care resursele umane, poate opta, este aplicarea Reiki la locul de muncă.

 

Dintre avantajele oferirii Reiki la locul de muncă putem enumera:
☆ Reduce stresul și afecțiunile
☆ Reduce absenteismul la locul de muncă
☆ Îmbunătățește claritatea gândirii, care duce la o mai bună luare a deciziilor la locul de muncă
☆ Sporește productivitatea prin reducerea oboselii mentale și fizice
☆ Promovează un mediu pozitiv
 
Reiki, în cadrul corporativ, poate fi administrat în două moduri:

  • Oferind sesiuni individuale personal către angajați și conducători, prin programări rezervate în prealabil.
  • Sau, prin desfășurarea unei sesiuni în care Reiki este administrat prin metoda sfera Reiki mai multor persoane care participă la sesiune.

 
Reiki la locul de muncă

Pentru a administra Reiki grupului, există mai multe tehnici care pot fi utilizate. Una dintre metodele mai ușoare este metoda  ,,Sfera Reiki".  Modul de realizare a acesteia este:

  • Într-o sferă Reiki mare, vă puteți imagina și intenționa să umpleți sfere mai mici, câte una pentru fiecare persoană prezentă.
  • Introduceți simbolurile așa cum sunteți îndrumat, pentru fiecare sferă. (Puteți activa simbolurile înainte de a începe sesiunea sau le puteți vizualiza). 
  • Apoi îl puteți programa pentru a începe când: rostiți o anumită frază, la un moment dat, sau când clienții o solicită.
  • De asemenea, puteți încorpora intenția sau să programați sfera pentru a fi activată cu intenția decisă de client.

 
Aceasta este una dintre metodele mai simple pe care le-am întâlnit pentru a trimite Reiki mai multor persoane simultan. Poate fi programată înainte de sesiune sau efectiv în timpul sesiunii - totuși, tu, ca practicant, faci cum te simți confortabil.
 
Recent am condus o sesiune de grup Reiki care s-a dovedit minunată. Angajații au fost vizibil relaxați și au raportat o claritate mărită a gândurilor. După sesiune, li s-a cerut să se întoarcă la muncă. O creștere a concentrării și a calității muncii a fost observată de conducere.
 
Cea mai bună parte este că nu contează din ce departament provin angajații, ci îi ajuta în continuare la creșterea calității munci lor. Reiki la locul de muncă câștigă teren încet, dar sigur!
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

IMPORTANȚA SCANĂRII NUMITĂ BYOSEN ÎN TERAPIA REIKI!
22 Mar 2021 19:37
În general vorbind, faza de tratament a ședinței profesionale de Reiki începe cu scanarea energică sau byosen și se desfășoară după discuția dinaintea ședinței, atunci când clientul este situat confortabil pe masa Reik...
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
Rolul glandelor endocrine în organism
06 Nov 2020 21:22
Știm că în terapia și practica Reiki chakrele, corespondentul glandelor endocrine la nivelul biocâmpurilor joacă un rol important. ...
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu
28 Sep 2015 16:02 | General
Rezultate terapia Bowen Cristian Vasilescu ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!