×

Contul meu

Evoluția Înseamnă Schimbare!

18 Feb 2021 10:45 | General | 465 Vizualizari
Evoluția Înseamnă Schimbare!

Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început.

     Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte.

     Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.

     Excursionistul îl întreabă de ce poartă o plută, deoarece nu există râuri sau lacuri pe acel munte, iar bărbatul răspunde că pluta i-a salvat viața o dată când era pe mare.

 

Pluta reprezintă toate credințele și abilitățile care ne-au servit într-un moment anume din viața noastră, dar care s-au transformat acum în poveri pe care le purtăm în spate. Indecizia noastră de a renunța la ceea ce nu mai ne este folositor în etapa în care ne aflăm.

 

Este nevoie de curaj să lăsăm în urmă părți vechi și familiare din viața noastră, mai ales atunci când nu suntem siguri de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă le înlocuim. 

Dar odată ce înțelegem că toate schimbările, ca și moartea, sunt doar o tranziție către altă formă de viață, atunci schimbarea încetează să mai fie atât de înspăimântătoare. 

Ne putem consola știind că vom învia, chiar dacă nu avem nici o idee despre cum va fi noua noastră existență.

 

Ca și bobul de grâu care conține în el semințele recoltelor viitoare, și noi avem în noi „semințele” vieții noastre viitoare. Conștientizarea  acestui lucru ne permite să eliminăm frica de moarte și de schimbare care bântuie omenirea.

 

Când un călugăr intră într-o mănăstire, hainele sale de stradă sunt schimbate cu o haină simplă și primește un nou nume. Dezbrăcat de identitate, inițiatul este liber să descopere cine devine. Ca parte a propriilor inițieri, și dumneavoastră va trebui să renunțați la hainele exterioare ale celui care ați fost. 

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți schimbi hainele sau numele, ci pur și simplu că accepți să te cunoști pe tine dincolo de fațadă și relaxezi masca pe care ai luat-o dimineața. Apoi, și numai atunci, poți descoperi cine se află în spatele ochilor care se uită la tine când te privești în oglindă.

Odată ce experimentăm sentimentele care apar atunci când realizăm că un aspect al vieții noastre se încheie, putem găsi o anumită perfecțiune în viața noastră chiar acum și o putem vedea ca lutul creației. Ce posibilități se află în bila aceea de lut? Pe măsură ce frământați și vă modelați noul început, fiți plini de pace, dragoste și speranță!

Prietenii și familia ta de spirit îți doresc toate binecuvântările spiritului Divin!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

ŞOCANTUL ADEVĂR DESPRE VITAMINA “D”
28 Mar 2017 11:39 | Media
De ce nu vi s-a dezvăluit adevărul despre vitamina D? Lumea modernă este bântuită de epidemia deficienţei de vitamina D, această epidemie fiind de o astfel de profunzime şi gravitate încât, face ca gripa porcină H1N1 să pa...
Reţetă cu sfeclă roşie pentru afecţiuni ale tractului urinar şi vezicii biliare, inclusiv pietre şi nisip:
21 Mar 2017 20:24 | General
varianta 1 Se fierb 3 sfecle roşii medii în coajă în 1,5 litri apă la foc mic timp de 90 minute. Se stre...
CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
Despre Terapia Bowen - Emisiune la Antena1 Ploiesti - Cristian Vasilescu
29 Oct 2017 19:06 | General
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!