×

Contul meu

Evoluția Înseamnă Schimbare!

18 Feb 2021 10:45 | General | 962 Vizualizari
Evoluția Înseamnă Schimbare!

Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început.

     Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte.

     Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.

     Excursionistul îl întreabă de ce poartă o plută, deoarece nu există râuri sau lacuri pe acel munte, iar bărbatul răspunde că pluta i-a salvat viața o dată când era pe mare.

 

Pluta reprezintă toate credințele și abilitățile care ne-au servit într-un moment anume din viața noastră, dar care s-au transformat acum în poveri pe care le purtăm în spate. Indecizia noastră de a renunța la ceea ce nu mai ne este folositor în etapa în care ne aflăm.

 

Este nevoie de curaj să lăsăm în urmă părți vechi și familiare din viața noastră, mai ales atunci când nu suntem siguri de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă le înlocuim. 

Dar odată ce înțelegem că toate schimbările, ca și moartea, sunt doar o tranziție către altă formă de viață, atunci schimbarea încetează să mai fie atât de înspăimântătoare. 

Ne putem consola știind că vom învia, chiar dacă nu avem nici o idee despre cum va fi noua noastră existență.

 

Ca și bobul de grâu care conține în el semințele recoltelor viitoare, și noi avem în noi „semințele” vieții noastre viitoare. Conștientizarea  acestui lucru ne permite să eliminăm frica de moarte și de schimbare care bântuie omenirea.

 

Când un călugăr intră într-o mănăstire, hainele sale de stradă sunt schimbate cu o haină simplă și primește un nou nume. Dezbrăcat de identitate, inițiatul este liber să descopere cine devine. Ca parte a propriilor inițieri, și dumneavoastră va trebui să renunțați la hainele exterioare ale celui care ați fost. 

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți schimbi hainele sau numele, ci pur și simplu că accepți să te cunoști pe tine dincolo de fațadă și relaxezi masca pe care ai luat-o dimineața. Apoi, și numai atunci, poți descoperi cine se află în spatele ochilor care se uită la tine când te privești în oglindă.

Odată ce experimentăm sentimentele care apar atunci când realizăm că un aspect al vieții noastre se încheie, putem găsi o anumită perfecțiune în viața noastră chiar acum și o putem vedea ca lutul creației. Ce posibilități se află în bila aceea de lut? Pe măsură ce frământați și vă modelați noul început, fiți plini de pace, dragoste și speranță!

Prietenii și familia ta de spirit îți doresc toate binecuvântările spiritului Divin!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

REIKI PENTRU ÎNCEPĂTORI. Un posibil plan pentru tratamentul Reiki: de la început - până la final
22 Feb 2021 12:04
Rugăciune   Scurtă rugăciune către Atoatecreator afirmând că îi predăm lucrarea și Îl rugăm să ne ajute în respectiva acțiune cu „toate ajutoarele de lumină și iubire Divină, care trebuie, vor ...
Din seria vindecă-te pe tine însuțI - utilizând energia copacilor
22 Dec 2020 15:19
Copacii sunt foarte puternici în conformitate cu maeștrii taoiști. Pe lângă absorbția dioxidului de carbon și transformarea acestuia în oxigen, copacii pot absorbi și energia negativă și o pot transforma în... ...
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
„Mușchiul sufletului” și importanța lui pentru sănătatea umană!
05 May 2017 14:51 | General
Mușchiul psoas este de multe ori menționat în terapiile de recuperare musculară drept cea mai importantă parte a musculaturii corpului, fiind cunoscut și ca „mușchiul sufletului”. În terapia Bowen procedura pentru......

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!