×

Contul meu

Evoluția Înseamnă Schimbare!

18 Feb 2021 10:45 | General | 920 Vizualizari
Evoluția Înseamnă Schimbare!

Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început.

     Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte.

     Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.

     Excursionistul îl întreabă de ce poartă o plută, deoarece nu există râuri sau lacuri pe acel munte, iar bărbatul răspunde că pluta i-a salvat viața o dată când era pe mare.

 

Pluta reprezintă toate credințele și abilitățile care ne-au servit într-un moment anume din viața noastră, dar care s-au transformat acum în poveri pe care le purtăm în spate. Indecizia noastră de a renunța la ceea ce nu mai ne este folositor în etapa în care ne aflăm.

 

Este nevoie de curaj să lăsăm în urmă părți vechi și familiare din viața noastră, mai ales atunci când nu suntem siguri de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă le înlocuim. 

Dar odată ce înțelegem că toate schimbările, ca și moartea, sunt doar o tranziție către altă formă de viață, atunci schimbarea încetează să mai fie atât de înspăimântătoare. 

Ne putem consola știind că vom învia, chiar dacă nu avem nici o idee despre cum va fi noua noastră existență.

 

Ca și bobul de grâu care conține în el semințele recoltelor viitoare, și noi avem în noi „semințele” vieții noastre viitoare. Conștientizarea  acestui lucru ne permite să eliminăm frica de moarte și de schimbare care bântuie omenirea.

 

Când un călugăr intră într-o mănăstire, hainele sale de stradă sunt schimbate cu o haină simplă și primește un nou nume. Dezbrăcat de identitate, inițiatul este liber să descopere cine devine. Ca parte a propriilor inițieri, și dumneavoastră va trebui să renunțați la hainele exterioare ale celui care ați fost. 

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți schimbi hainele sau numele, ci pur și simplu că accepți să te cunoști pe tine dincolo de fațadă și relaxezi masca pe care ai luat-o dimineața. Apoi, și numai atunci, poți descoperi cine se află în spatele ochilor care se uită la tine când te privești în oglindă.

Odată ce experimentăm sentimentele care apar atunci când realizăm că un aspect al vieții noastre se încheie, putem găsi o anumită perfecțiune în viața noastră chiar acum și o putem vedea ca lutul creației. Ce posibilități se află în bila aceea de lut? Pe măsură ce frământați și vă modelați noul început, fiți plini de pace, dragoste și speranță!

Prietenii și familia ta de spirit îți doresc toate binecuvântările spiritului Divin!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Rezultate Terapia Reiki/Bioenergie Vasilescu Cristian
06 Aug 2015 16:01 | Media
Acest videoclip, este primul dintr-o serie ce are ca scop prezentarea de cazuri tratate de mine incepand cu anul 1996, prin terapii complementare: Reiki/Bioenergie si altele! Sunt bucuros ca prin cursurile de Reiki pe care le predau ii pot invata si ...
Reiki simplu șI eficient!
22 Dec 2020 15:09
Reiki creează simplitate în viața noastră în nenumărate moduri. Aduce un echilibru fiecărui aspect al vieții noastre personale, atunci când este practicat zilnic sau aproape zilnic.  ...
VINDECAREA ENERGETICĂ EXPLICATĂ
20 Apr 2021 15:06
Vindecarea energetică se realizează prin interacțiunea dintre câmpul energetic al terapeutului și câmpul energetic al pacientului. Această interacțiune a câmpurilor energetice poate fi explicată folosind termenii și ......

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!