×

Contul meu

Cum poți face din practica Reiki o parte din viața de zi cu zi?

01 Nov 2020 10:20 | General | 1313 Vizualizari
Cum poți face din practica Reiki o parte din viața de zi cu zi?

 Pentru a integra Reiki în viața de zi cu zi, puteți folosi aceste idei și astfel să transformați activitățile zilnice într-o practică spirituală și de dezvoltare cu ajutorul Reiki.

 ♡ Începeți fiecare zi cu o meditație Gassho, incluzând Preceptele Reiki:. Acordați-vă măcar câteva minute în fiecare dimineață pentru a sta liniștit în meditația Gassho și a repeta preceptele Reiki.  Repetarea preceptelor dimineața, face ca mintea noastră să le integreze în atenția ei și să le materializeze în viața noastră.

 ♡ Acordă-ți un autotratament rapid. Acest lucru este deosebit de important dacă  ai o zi solicitantă. Petreceți timp parcurgând protocolul de autotratament. 

♡ Infuzați Reiki în apa de baie înainte de a face baie sau exersați autovindecarea sub duș. Dacă vă place baia cu bule sau săpunul, procedați la fel înainte de a intra în apă. Dacă preferați un duș, intrați sub duș și folosiți presiunea apei pentru a ajuta la vizualizarea energiei Reiki care intră în vârful capului și care vă străbate întregul corp. 

 ♡ Dacă luați medicamente, infuzați medicamentul cu Reiki înainte de a-l lua. Binecuvântarea medicamentului cu Reiki poate spori considerabil eficacitatea medicamentelor și poate reduce efectele secundare. Dacă cineva are nevoie de o intervenție chirurgicală, vizualizați echipamentul, personalul, camera și binecuvântați-le cu Reiki.  

Având transmisă din timp energia Reiki vă puteți aștepta să vă recuperați mai repede și să experimentați mai puțină durere.

 ♡Tratează-ți animalele de companie cu Reiki, ele adoră aceasta și nu poate fi nimic mai satisfăcător decât ameliorarea naturală a durerii sau a bolii unui animal de companie.  

 ♡ Dăruiește Reiki plantelor tale de casă. Lucrul cu plantele de casă poate fi o modalitate excelentă de a vă activa abilitățile psihice. În timp ce vă acordați la conștiința plantelor, puteți să aflați cât de des le place să fie udate și ce poziție în casă ar prefera.  

 

 ♡ Dă Reiki laptopului și telefonului tău mobil. Tratarea dispozitivelor electronice cele mai utilizate este o modalitate excelentă de a reduce emisiile dăunătoare și de a crește fluxul de Reiki care curge prin voi. Puteți face aceasta cu toate dispozitivele electronice personale.

 ♡ Binecuvântează-ți mâncarea și băutura cu Reiki. În afară de avantajul de a arăta recunoștință pentru mâncarea care și-a găsit drumul către dumneavoastră, adăugarea de Reiki la mâncare și băutură înainte de masă va ridica vibrația alimentelor și vă va aduce beneficii sănătății și vitalității.

 ♡ Canalizați Reiki în timp ce mergeți spre treburile dumneavoastră pentru curățarea casei, locului de muncă. Vă puteți curăța casa fizic, dar o puteți curăța și energetic. Excelent pentru utilizarea după oaspeți.

 ♡ Dă Reiki mașinii tale înainte de o călătorie sau binecuvântează-ți mijlocul de transport. Oferiți Reiki mașinii personale în același mod în care ați oferi Reiki unei persoane. Vizualizați energia Reiki care infuzează mașina, tabloul de bord, motorul, scaunele și creând o bulă de protecție externă mașinii în toate direcțiile.

 ♡ Exersează direcționarea Reiki la distanță spre natură și viața sălbatică din jurul tău.

Nu este nimic rău în a oferi din când în când o mână de ajutor Mamei Natură. Se poate trimite  Reiki păsărilor, plantelor, copacilor, culturilor. 

♡ Plasați simbolurile Reiki pe biroul dumneavoastră de lucru și binecuvântați spațiul pe care îl ocupați și pe toți cei care intră, conform Binelui Divin. Biroul poate fi unul dintre cele mai provocatoare medii pentru menținerea energiei ridicate și clare.  Cu potențial pentru colaboratori, șefi nerezonabili și sarcini de muncă solicitante, păstrați-vă locul de muncă în siguranță cu Reiki.

 ♡ Tipăriți preceptele Reiki și așezați-le în casă unde le puteți vedea cu ușurință. 

 

Plasați-le acolo unde le puteți vedea des pentru a vă aminti să nu vă faceți griji, să nu vă supărați etc.

 ♡ Petreceți câteva clipe în poziția Gassho și mulțumiți Divinității seara. La sfârșitul zilei, petreceți câteva minute cu mâinile în poziția de rugăciune și mulțumiți pentru multele binecuvântări. Chiar dacă ați avut cea mai proastă zi, întotdeauna este posibil să aveți ceva pentru care să mulțumiți.  

 ♡ Întindeți-vă în pat înainte de somn și acordați-vă un autotratament. Uneori ziua se termină înainte să o știm și ne regăsim în pat, epuizați. În loc să te îngrijorezi pentru ziua de mâine, de ce să nu-ți petreci ceva timp relaxându-te într-un autotratament. Concentrați-vă asupra capului și a zonei inimii și lăsați Reiki să curgă spre locul în care este nevoie, în timp ce intrați ușor în somn.

Acestea sunt câteva sugestii. Sigur veți fi inspirați să descoperiți și altele. Spor în practica Reiki pentru sănătate, vitalitate și stare de bine!

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...
ŞOCANTUL ADEVĂR DESPRE VITAMINA “D”
28 Mar 2017 11:39 | Media
De ce nu vi s-a dezvăluit adevărul despre vitamina D? Lumea modernă este bântuită de epidemia deficienţei de vitamina D, această epidemie fiind de o astfel de profunzime şi gravitate încât, face ca gripa porcină H1N1 să pa...
CUM SE FOLOSESTE REIKI PENTRU MATERIALIZAREA INTENȚIILOR?
02 Feb 2021 15:49
Reiki este o modalitate relaxantă și sigură de a infuza energii pozitive și calm în toate aspectele vieții. De obicei se discută despre cum să creați propria cutie Reiki și să o energizați pentru diverse materializări la cursul d...
BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?
09 Mar 2021 22:02
Există în anatomia energetică a omului așa-numitele canale care transportă energia în organism, canale pe care lucrează acupunctorii și presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 și de oamenii de știință at...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!