×

Contul meu

REIKI PENTRU ÎNCEPĂTORI. Un posibil plan pentru tratamentul Reiki: de la început - până la final

22 Feb 2021 12:04 | General | 955 Vizualizari
REIKI PENTRU ÎNCEPĂTORI. Un posibil plan pentru tratamentul Reiki: de la început - până la final

Rugăciune  

Scurtă rugăciune către Atoatecreator afirmând că îi predăm lucrarea și Îl rugăm să ne ajute în respectiva acțiune cu „toate ajutoarele de lumină și iubire Divină, care trebuie, vor și pot”.

 

Curățarea energetică

Pe parcursul zilei, fiecare dintre noi acumulăm energie negativă și este înțelept să scăpați de ea, înainte de tratament, folosind Kenyoku (nu uitați să direcționați energia pe care o eliminați „în centrul pământului”).

 

Protecţie

Protecția este unul dintre punctele cheie în Reiki (împreună cu intenția). Îți iei toate măsurile pentru a nu fi afectat de energia negativă a clientului. Pentru mine, cea mai bună schemă de protecție este să desenezi un CKR în fața ta, exprimând în același timp intenția de a te proteja, urmat de un CKR pe spate cu aceeași intenție. 

 

Purificarea camerei

Curățarea camerei poate fi efectuată în mai multe moduri, dar cea mai completă este desenarea tuturor simbolurilor pe tavan și apoi CKR pe pereți, tavan și podea cu intenția: „Tot ce este malefic, nociv sau fals benefic de oriunde, de oricând este de acum alungat, eliminat, neutralizat conform binelui Divin; Reiki, lumina și iubirea Divină umple camera și o sigilează”. Puteți folosi tămâie în timp ce desenați simbolurile.

 

Împământare

Împământarea este importantă pentru a ne ajuta să controlăm energia și face parte din protecția noastră. Clientul ar trebui, de asemenea, să fie împământat. Se realizează ușor prin desenarea CKR pe tălpile picioarelor.

 

Recepția clientului

După finalizarea pregătirii, este timpul să primiți clientul. În general, am o mică discuție cu clientul pentru a evalua progresul și a evalua starea acestuia. Conversația are o durată scurtă, excepție la primul tratament în care completez o fișă și fac o evaluare completă a stării clientului și anume diabetul; tensiune arterială; starea de sănătate; boli anterioare și intervenții chirurgicale…

 

Desenarea simbolurilor

Desenăm simbolurile deasupra capului pacientului, le conducem cu intenția să intre în sistemul energetic al pacientului și să lucreze unde este cel mai eficient pentru el.

 

Curățarea clientului

Dacă simțiți că clientul este puternic încărcat cu energie negativă, îl puteți curăța înainte de tratament măturând energia către centrul pământului.
Măturați energia de trei ori pe față și pe spate, conduceți-o în jos prin picioare în sol. 

 

Scanare Byosen

Scanarea este un aspect foarte important în tratament, deoarece ne va oferi informații despre localizarea dezechilibrelor energetice ale clientului, ajutându-ne astfel să abordăm cele mai importante aspecte. 

 

Tratamentul

Există o flexibilitate totală în ceea ce privește tratamentele Reiki, fie puteți trata punctele, zonele dezechilibrate, sau puteți urmări o secvență dată sau ambele. Depinde de terapeut să urmeze tratamentul pe care îl consideră cu atât mai bun.

 

Beaming

După ce tratăm întregul organism, ne îndepărtăm circa 1,5 metri de pacient, mai desenăm o dată HSZSN cu intenția ca Reiki să curgă pentru a trata holistic întregul corp și a completa tratamentul oferit.

 

Curățarea, echilibrarea aurei

Repetăm procedura de curățarea aurei incluzând și intenția de echilibrarea ei, de două-trei ori pe față și pe spate.

 

Sigilarea tratamentului

După tratament, se poate sigila trasând un CKR pe client și să exprimați intenția „sigilez acest proces în lumină și iubire Divină...”

 

Ultimul pas este „separarea aurelor”, „tăierea” legăturii cu pacientul și rugăciunea de mulțumire către Atoatecreator și toate ajutoarele de lumină și iubire Divină!

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...
Evoluția Înseamnă Schimbare!
18 Feb 2021 10:45
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...
Cum ne echilibrăm cu Reiki, cu Dana Bălăceanu și Cristian Vasilescu, terapeut - Antena 1 Brasov
21 Aug 2018 16:08 | General
Toate finalurile sunt un pasaj către următorul început. Există o poveste despre un excursionist care dă peste un bărbat la poalele unui munte. Bărbatul are o plută de lemn legată pe spate.  ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!