×

Contul meu

CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)

02 Feb 2021 15:54 | General | 1689 Vizualizari
CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)

Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki. 

Mă bucur că mulți studenți au obținut succes cu caseta Reiki. O elevă și-a împărtășit succesul în timpul unui curs Reiki online. Ea a fost încântată când ne-a povestit cum a obținut succes în obținerea unui nou loc de muncă cu Reiki box.

O altă studentă mi-a trimis un mesaj spunând cât de bucuroasă este pentru că o relație care era importantă pentru ea, este din ce în ce mai bună.

Cea mai bună parte este că oricine a finalizat Reiki nivelul doi poate folosi această tehnică. Dar acum să analizăm întrebările...

 

Una dintre întrebările pe care am primit-o de la un student a fost „cum să scriu declarațiile în foaia de intenție Reiki?”

În primul rând, este foarte important să rețineți că trebuie să păstrați formularea cât mai simplă. Trebuie să notezi ce vrei într-un limbaj simplu.

Trebuie să notezi care este obiectivul tău, care este intenția ta și ce vrei să realizezi!

Reiki este o energie inteligentă. Deci, Reiki va face tot ce este necesar pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul. Pur și simplu trebuie să scrieți și apoi să aveți încredere că energia Reiki va face ceea ce este necesar.

 

Trebuie să scriem la timpul prezent ca și cum obiectivul este atins?

Din experiența mea, nu contează, deoarece Reiki este o energie inteligentă.

 

Ce ziceți de marile obiective? De exemplu, „Vreau să fiu miliardar” etc.

Este posibil să fie necesar să acordați ceva timp pentru ca aceasta să se manifeste în realitatea voastră. Și în timp ce lucrurile se conturează, trebuie să păstrăm credința în Atotcreator și să continuăm să gândim pozitiv. Reiki va face tot ce este necesar pentru binele tău cel mai înalt.

 

Următoarea întrebare vine de la un practicant Reiki mai nou.

El m-a întrebat „trebuie să desenez simbolurile”?

Dacă sunteți practicant Reiki de nivel doi, le puteți folosi. Puteți desena pe casetă simbolurile. 

Practicantul de gradul II Reiki poate folosi și alte tehnici precum vindecarea la distanță Reiki pentru obiectivele lor. Deci, nu vă faceți griji, faceți tot ce știți pentru a vă ajuta să vă manifestați obiectivul.

 

Odată ce intenția dumneavoastră este scrisă pe foaia de intenție, o dată pe zi, direcționați câteva minute de Reiki pentru orice intenții ați pus în acea casetă Reiki.

Acum, chiar și cei care nu sunt practicieni Reiki, unii dintre ei ar putea fi membrii familiei sau prietenii își pot pune intențiile de materializat în caseta Reiki. Puteți oferi Reiki în mod colectiv tuturor obiectivelor și intențiilor.

 

De asemenea, faceți-vă meditația zilnică și asigurați-vă că repetați și principiile Reiki:

,,Astăzi voi fi calm,
nu mă voi îngrijora,
voi fi recunoscător pentru tot,
mă voi dedica muncii mele,
voi fi bun cu toate ființele vii.”

 

Acest lucru vă va ajuta să fiți într-o stare pozitivă a minții.

Odată ce îi cereți Reiki să lucreze la obiectivele voastre, trebuie doar să aveți încredere în Reiki. Reiki va face tot ce este nevoie și tot ce este mai bun pentru dumneavoastră și orice este pentru binele dvs. cel mai înalt.

Această tehnică are multe beneficii. Puteți manifesta mai multe dorințe proprii, precum și cele ale celor dragi. Deci, utilizați această tehnică simplă a Reiki Box pentru toate obiectivele dumneavoastră.

Mergeți mai departe și experimentați. Reveniți pentru a împărtăși experiența dumneavoastră pe această pagină. Când împărtășești ceea ce ai obținut din acest exercițiu, îl poate ajuta pe mulți alții.

Poți deveni un ghid pentru alții împărtășind experiența ta. Așadar, aștept cu nerăbdare experiențele tale.

 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Terapia Bowen și Nervul vag – componentă a „medicului interior” al organismului uman
21 Mar 2017 21:11 | General
Dacă suferiți de tensiune mărită, afectiuni digestive, afecțiuni inflamatorii sau depresie, informațiile următoare vă pot servi ca sursă de inspirație pentru a facilita descoperirea unor noi posibilități și mecanisme de gestionare a răs...
„Mușchiul sufletului” și importanța lui pentru sănătatea umană!
05 May 2017 14:51 | General
Mușchiul psoas este de multe ori menționat în terapiile de recuperare musculară drept cea mai importantă parte a musculaturii corpului, fiind cunoscut și ca „mușchiul sufletului”. În terapia Bowen procedura pentru......
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
REIKI PENTRU ÎNCEPĂTORI. Un posibil plan pentru tratamentul Reiki: de la început - până la final
22 Feb 2021 12:04
Rugăciune   Scurtă rugăciune către Atoatecreator afirmând că îi predăm lucrarea și Îl rugăm să ne ajute în respectiva acțiune cu „toate ajutoarele de lumină și iubire Divină, care trebuie, vor ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!