×

Contul meu

BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?

09 Mar 2021 22:02 | General | 6746 Vizualizari
BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?

Există în anatomia energetică a omului așa-numitele canale care transportă energia în organism, canale pe care lucrează acupunctorii și presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 și de oamenii de știință atunci cand au fost puse în evidență prin injectarea de izotopi radioactivi, descoperire făcută de un cercetător de origine japoneză. 

Căutând să pună în evidență aceste canale energetice, cunoscute în medicina tradițională chineză încă de acum 6000 de ani, s-au injectat izotopi radioactivi pe subiecți; în cadrul acestui experiment s-a constatat la fotografia în laborator că  izotopii s-au răspândit în organism exact pe aceste trasee cunoscute ale energiei. Odată descoperit acest lucru, medicina contemporană l-a acceptat existând acum specializarea de medic acupunctor.

Uneori aceste canale se blochează și curgerea energiei este oprită parțial sau total. Când apare un blocaj total, problema este gravă, poate fi perturbată sau chiar oprită funcționarea unui organ, poate apare o tumoare. Când este parțială apar disfuncționalități mai mari sau mai mici. În corpurile energetice ale omului (care înconjoară corpul fizic) pot apare „chisturi” informațional energetice, sau „găuri” informațional energetice care în timp duc în plan fizic la chisturi sau tumori, respectiv ulcerații.

Tot din anatomia energetică fac parte și chakrele, centrii energetici sau vortexuri, puncte prin care intră în organism energia proaspătă din univers, și iese afară energia uzată. Și chakrele se pot bloca, ele având mai multe spițe prin care primesc energia și o distribuie în organism, pe zone, organe și celule.

 

Care pot fi cauzele acestor blocaje?

Cauzele generale ar putea fi de la cele fizice: un accident fizic, o alimentație necorespunzătoare, probleme emoționale: supărarea, mânia, tristețea, sentimentele negative ba chiar și un sentiment pozitiv dacă este trăit excesiv de intens față de cât poate organismul respectiv să ducă, poate provoca un blocaj. Pot fi și atenționări din partea sufletului ca nu învățăm corect o anumită lecție de viață. 

Problemele mentale: răutatea, invidia, gelozia și altele pe care le știm pot provoca acest lucru. Transferul de energie nocivă de la altă persoană, de la un loc, sau de la o plantă incompatibilă persoanei respective poate provoca un blocaj energetic. Anumite aspecte ale poziționării astrelor față de locul în care se află persoana respectivă într-un anumit moment. O altă cauză ar putea fi atacurile cu armele psihotronice pe care le folosesc marile puteri pentru manipulare sau atac. Sunt foarte multe cauze, aici am enumerat câteva mai des întâlnite.

În aceste situații practica Reiki, atât auto tratamentul cât și meditațiile și celelalte exerciții sunt foarte folositoare prin ușurința cu care pot fi aplicate și prin eficiența dovedită în viața milioanelor de practicanți din întreaga lume. În anul 2022 se împlinesc o sută de ani de când practica Reiki a fost redescoperită și redată oamenilor pentru a se cunoaște mai bine și din punct de vedere spiritual și energo-informațional cât și pentru a fi de ajutor în a avea o viață împlinită!
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

Terapia Bowen cu Cristian Vasilescu
30 Mar 2014 15:58 | Media
Informații și imagini despre terapia bowen de la un practicant cu experiență.     Tehnica Bowen este terapie holistică. Se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru organism. Mișcările exercita...
Cristian Vasilescu - Antena 1 Ploiești - Despre Terapia Reiki
23 Sep 2017 16:03 | General
Informații și imagini despre terapia bowen de la un practicant cu experiență.     Tehnica Bowen este terapie holistică. Se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru organism. Mișcările exercita...
LEGEA DIVINĂ MAI PRESUS DE TOATE!
12 Apr 2021 15:28
Atoatecreatorul este lumină. Lumina spirituală nu poate fi creată și nici distrusă, oricât o vei diviza nu îi poți afecta esența. Întreaga creație Divină începând cu pietre, plante, insecte, păsări, animale...
CÂND PROFESORUL ÎNVAȚĂ DE LA ELEVI !!!
22 Jun 2021 11:02
Citeam mai de mult o întâmplare petrecută cu un grup de călugări. Aveau organizată o întâlnire unde să dezbată situații din practica lor și să se roage împreună. Întâmplarea a făcut ca în ...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!