×

Contul meu

BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?

09 Mar 2021 22:02 | General | 5930 Vizualizari
BLOCAJELE ENERGETICE. CE SUNT ȘI CARE SUNT CAUZELE?

Există în anatomia energetică a omului așa-numitele canale care transportă energia în organism, canale pe care lucrează acupunctorii și presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 și de oamenii de știință atunci cand au fost puse în evidență prin injectarea de izotopi radioactivi, descoperire făcută de un cercetător de origine japoneză. 

Căutând să pună în evidență aceste canale energetice, cunoscute în medicina tradițională chineză încă de acum 6000 de ani, s-au injectat izotopi radioactivi pe subiecți; în cadrul acestui experiment s-a constatat la fotografia în laborator că  izotopii s-au răspândit în organism exact pe aceste trasee cunoscute ale energiei. Odată descoperit acest lucru, medicina contemporană l-a acceptat existând acum specializarea de medic acupunctor.

Uneori aceste canale se blochează și curgerea energiei este oprită parțial sau total. Când apare un blocaj total, problema este gravă, poate fi perturbată sau chiar oprită funcționarea unui organ, poate apare o tumoare. Când este parțială apar disfuncționalități mai mari sau mai mici. În corpurile energetice ale omului (care înconjoară corpul fizic) pot apare „chisturi” informațional energetice, sau „găuri” informațional energetice care în timp duc în plan fizic la chisturi sau tumori, respectiv ulcerații.

Tot din anatomia energetică fac parte și chakrele, centrii energetici sau vortexuri, puncte prin care intră în organism energia proaspătă din univers, și iese afară energia uzată. Și chakrele se pot bloca, ele având mai multe spițe prin care primesc energia și o distribuie în organism, pe zone, organe și celule.

 

Care pot fi cauzele acestor blocaje?

Cauzele generale ar putea fi de la cele fizice: un accident fizic, o alimentație necorespunzătoare, probleme emoționale: supărarea, mânia, tristețea, sentimentele negative ba chiar și un sentiment pozitiv dacă este trăit excesiv de intens față de cât poate organismul respectiv să ducă, poate provoca un blocaj. Pot fi și atenționări din partea sufletului ca nu învățăm corect o anumită lecție de viață. 

Problemele mentale: răutatea, invidia, gelozia și altele pe care le știm pot provoca acest lucru. Transferul de energie nocivă de la altă persoană, de la un loc, sau de la o plantă incompatibilă persoanei respective poate provoca un blocaj energetic. Anumite aspecte ale poziționării astrelor față de locul în care se află persoana respectivă într-un anumit moment. O altă cauză ar putea fi atacurile cu armele psihotronice pe care le folosesc marile puteri pentru manipulare sau atac. Sunt foarte multe cauze, aici am enumerat câteva mai des întâlnite.

În aceste situații practica Reiki, atât auto tratamentul cât și meditațiile și celelalte exerciții sunt foarte folositoare prin ușurința cu care pot fi aplicate și prin eficiența dovedită în viața milioanelor de practicanți din întreaga lume. În anul 2022 se împlinesc o sută de ani de când practica Reiki a fost redescoperită și redată oamenilor pentru a se cunoaște mai bine și din punct de vedere spiritual și energo-informațional cât și pentru a fi de ajutor în a avea o viață împlinită!
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

DINCOLO DE ''NOAPTEA ÎNTUNECATĂ  SUFLETULUI'', DE ÎNCERCĂRILE VIEȚII
05 Apr 2021 09:18
"De-aș umbla pe valea umbrei morții, de rele nu m-aș teme." Psalmul 22. Fiecare suflet în evoluția lui trece la un moment dat prin așa numita: ,,noapte a sufletului" și chiar grupurile de suflete. Ce este aceasta? ...
MEDICINA ENERGETICĂ HOLISTICĂ!
18 Jan 2021 18:18
Medicina alopată se concentrează pe stoparea, pe inhibarea simptomelor, nu pe cauza/cauzele care le generează. Bolile nu sunt altceva decat un concept, iar acest concept include simptome, grupuri de simptome, sindroame care se manifestă ...
DESCOPERĂ MAESTRUL DIN TINE!
12 Apr 2021 15:19
Una din modalitățile prin care ne limităm opțiunile de evoluție, este de a ne autodefini drept căutători, studenți, un fel de dependenți. Este adevărat că, pentru un timp, suntem într-un proces de căutare, învățare. Dar v...
VINDECAREA BOLILOR DEGENERATIVE, CRONICE ȘI AUTOIMUNE HOLISTIC
18 Jan 2021 18:27
Medicina tradiţională chineză consideră că bolile au ca și cauză în general cele şapte emoţii: bucurie, tristeţe, furie, supărare, melancolie, frică şi spaimă. Mai exact atunci când aceste emoții sunt excesive sau dureaz...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!