×

Contul meu

Reiki simplu șI eficient!

22 Dec 2020 15:09 | General | 477 Vizualizari
Reiki simplu șI eficient!

Reiki creează simplitate în viața noastră în nenumărate moduri. Aduce un echilibru fiecărui aspect al vieții noastre personale, atunci când este practicat zilnic sau aproape zilnic. Modul nostru „vechi” de a fi (înainte ca Reiki să intre în viața noastră) poate fi greu de menținut! Reiki ne ajută să ne concentrăm asupra valorilor noastre de bază.

Fie că folosim Reiki doar în viața noastră personală, fie că dezvoltăm o practică Reiki cu clienții, este cu adevărat o modalitate simplă de utilizat. Întruchipează lecția dătătoare de viață a simplității în moduri practice. 

Reiki este simplu și eficient - nu sunt necesare instrumente sau aparate speciale, nu există unguente sau medicamente, nu sunt necesare nivele superioare de educație. 

Tot ce este necesar este o pregătire de bază și stabilirea unei intenții pentru binele cel mai înalt - pentru noi înșine și pentru oricine căruia îi oferim Reiki. Este o modalitate simplă și eficientă de a-i servi pe ceilalți și de a aduce energii vindecătoare în lumea noastră.

Reiki ne îmbunătățește viața spirituală - iar acest sprijin ne conduce în mod natural la simplificarea vieții. Sublimăm activități care duc la realizarea bogăției și la mai mult materialism. Îmbrățișăm virtuți frumoase, cum ar fi bunătatea față de ceilalți și compasiunea pentru oamenii care suferă. 

Creștem, zi de zi, în angajamentul de a servi alți oameni. Să oferi iubire Divină altora prin simplul act de a furniza Reiki este una dintre cele mai bune modalități de a aduce energia luminii pe pământ.

Dacă aceste afirmații par prea bune pentru a fi adevărate, faceți acest exercițiu rapid. Faceți o listă cu toate modurile în care s-a schimbat viața dumneavoastră de la prima sesiune Reiki primită în calitate de client, sau acordată unui prieten sau membru al familiei. 

Apoi, adăugați modificările pe care le-ați experimentat de la primul dumneavoastră curs Reiki. În curând vei vedea schimbările din viața ta - aceste schimbări te-au condus la o viață mai fericită și mai simplă.

Dacă nu ați experimentat aceste modificări sau vă simțiți dezamăgit de lista dumneavoastră, reluați-vă practica Reiki zilnică. Nu este niciodată prea târziu pentru a începe din nou. Viața ta va fi binecuvântată cu iubire Divină și simplitate!
 

Share:

Comentarii

Adauga comentariu

Citeste si

CUM FORMULEZI INTENȚIILE PENTRU CUTIA REIKI (REIKI BOX)
02 Feb 2021 15:54
Reiki Box este o tehnică foarte simplă. Cu toate acestea, unii studenți au dorit să aprofundeze și să înțeleagă cum să formuleze intențiile pentru cutia Reiki.  ...
Reiki vs Bioenergie vs Terapia Bowen
10 Jun 2017 21:07 | General
Care dintre aceste terapii este cea mai bună? O întrebare care apare des din partea pacienților și a cursanților la clinică. Dacă e să te iei după cei care promovează cursuri la care poți învăța aceste terapii nu e bine să...
Din seria vindecă-te pe tine însuțI - utilizând energia copacilor
22 Dec 2020 15:19
Copacii sunt foarte puternici în conformitate cu maeștrii taoiști. Pe lângă absorbția dioxidului de carbon și transformarea acestuia în oxigen, copacii pot absorbi și energia negativă și o pot transforma în... ...
Terapia Bowen, terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!
22 Apr 2017 20:42 | General
Imaginati-vâ cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unei taste putem accesa informații din întreaga lume, păstrăm  uriașe cantități de documente și efectuăm...

Daca intampini probleme si ai nevoie de mine,

Sunt aici sa te ajut!